Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja drugi cykl z wiesiolkiem zobaczymy czy coś zdziała bo płodne dni właśnie zaczynam a jak nie uda się i tym razem to w kolejnym cyklu będziemy używać tego żelu dodatkowo i zobaczymyKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Szaleństwo.
Własnie zamówiłam ten żel w jakiejś internetowej aptece.
Poczytałam dziś o nim na ovu i tak mnie tkneło, że musze i to wypróbować, bo na pewno nie zaszkodzi a ... może pomoże.
Obiecuję odezwać się jak już go zdobędę i przetestuję -
nick nieaktualny
-
Właśnie pocztą przyszedł mi żel conceive w aplikatorach pewnie to logiczne ale zapytam: cały aplikator na raz użyć? Pytam bo tak sporo tego żelu w tym aplikatorze albo tak mi się tylko wydaje . Dziś owulka raczej i pierwszy raz z żelem zdam relacje po pierwszym użyciu jak odczuciaKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
nick nieaktualnyDominisia883 wrote:Właśnie pocztą przyszedł mi żel conceive w aplikatorach pewnie to logiczne ale zapytam: cały aplikator na raz użyć? Pytam bo tak sporo tego żelu w tym aplikatorze albo tak mi się tylko wydaje . Dziś owulka raczej i pierwszy raz z żelem zdam relacje po pierwszym użyciu jak odczucia
-
No to my już po pierwszym zastosowaniu fajny fajny aczkolwiek chyba tego dnia miałam dosyć sporo swojego śluzu + żel to było już za dużo hehe po sporo się wylało i podejrzewam że to ten żel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 15:33
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
nick nieaktualnyDominisia883 wrote:No to my już po pierwszym zastosowaniu fajny fajny aczkolwiek chyba tego ndia miałąm dosyć sporo swojego śluzu + żel to było już za dużo hehe po sporo się wylało i podejrzewam że to ten żel
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMirabelka gratulacje!
Mnie dziś przyszedł trochę inny żel Prefert. Jest mega drogi, ale juz kiedys lekarz mi go polecił, stosowałam w cyklu z hsg w maju ale nie pomogło... Jeszcze teraz go wyprobuję
Tu link do niego https://www.doz.pl/apteka/p126840-Prefert_Vaginal_Gel_zel_nawilzajacy_dopochwowy_6_ml_4_aplikatory -
mogę odsprzedać:
50x test owulacyjny paskowy
żel conceive cała tuba nie uzywana
żel conceive aplikatory żel 6 szt
testy ciążowe paskowe 20 szt
olej z wiesioła
inofem saszetki
Może ktoś chętny
mi nie potrzebne bo jestem w ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 09:20
mriabelka