Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, Po 4 mscach prób udało mi się zajść w ciążę i właśnie wtedy pierwszy raz zastosowałam Conceive Plus. Nie mam pojęcia czy miało to rzeczywisty wpływ na powodzenie, ale najwazniejsze, że się udało:)
Jako że to już 6 miesiąc, chętnie oddam za darmo cztery aplikatory jednorazowe, które mi zostały:)Data waznosci do kwietnia 2019, oryginalne opakowanie:) Może ktorej z Was pomogą Do odbioru osobistego w Krakowie, Nowej Hucie:) Dla zainteresowanych zostawiam maila: [email protected]
MagdaDori1811, Ika83 lubią tę wiadomość
-
MSOL wrote:Hej Dziewczyny, Po 4 mscach prób udało mi się zajść w ciążę i właśnie wtedy pierwszy raz zastosowałam Conceive Plus. Nie mam pojęcia czy miało to rzeczywisty wpływ na powodzenie, ale najwazniejsze, że się udało:)
Jako że to już 6 miesiąc, chętnie oddam za darmo cztery aplikatory jednorazowe, które mi zostały:)Data waznosci do kwietnia 2019, oryginalne opakowanie:) Może ktorej z Was pomogą Do odbioru osobistego w Krakowie, Nowej Hucie:) Dla zainteresowanych zostawiam maila: [email protected]
Magda -
inka1985 wrote:Dori czy nadal jesteś zainteresowana?
Dziewczyny w razie czego mam żel Conceive plus na tzw zbyciu, po okazyjnej cenie, bo mi sie już nie przyda Zostało mi 11 szt w aplikatorach. Data ważności 04/2019. Jakby co, to piszcie śmiałoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 21:22
Po długiej drodze jest to szczęście !!!!! -
MSOL wrote:Hej Dziewczyny, Po 4 mscach prób udało mi się zajść w ciążę i właśnie wtedy pierwszy raz zastosowałam Conceive Plus. Nie mam pojęcia czy miało to rzeczywisty wpływ na powodzenie, ale najwazniejsze, że się udało:)
MagdaPo długiej drodze jest to szczęście !!!!! -
nick nieaktualny
-
Okres wzmożonej aktywności trwa, narazie jeden Sexik z żelem bo reszta jakoś poszła bez i totalnie zapomniałam o żelu :p także zobaczymy czy zadziała Rubii a jak u Ciebie? Tez już działacie czy jeszcze masz czas do owulki?
-
Właśnie chyba zakończyłam ten etap, dzisiaj test ovu wyszedł mi już blady, dwa poprzednie dni bardzo mocny także teraz czekam...teoretycznie 7 lipca powinnam dostać okresu, Wiec zobaczymy
Rubii lubi tę wiadomość
-
W tym miesiącu byłam pierwszy raz, dzisiaj rano miałam wizytę i jest ciałko żółte Wiec jajko pękło No i wyniki badań hormonalnych tez wyszły bardzo dobrze także teraz pozostaje tylko czekać i trzymać kciuki
Rubii lubi tę wiadomość
-
Czy jeśli monitoring wykrył mi ciałko żółte to na wykresie powinnam zaczynać w tabeli monitor cyklu „niski” czy nic? Rubi ja liczę na to ze i mi i Tobie i mi się uda widzę, ze ładnie rośnie Ci temperatura!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 10:34
Rubii lubi tę wiadomość
-
Ale jestem ciekawa Waszych rezultatow ja czekam na koniec 3 cyklu z zelem.I na razie bez efektow niestety ale wielu dziewczynom sie udaje od razu wiec trzymam za Was kciuki
Dori1811, Rubii lubią tę wiadomość