Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, jak myślicie będzie coś z tego cyklu? pierwszy raz mam tak unormowaną tempke w II fazie cyklu (może przez to, że zaczęłam brać od tego cyklu naturalny progesteron).
W poprzednim cyklu lekarz mi powiedział, że z takimi skokami temp. będzie mi trudno zajść w ciążę, więc myślę po cichu, że może teraz się uda... -
Kalia na chwilę obecną masz zaznaczoną owulacje linią przerywaną więc to tylko przypuszczalna data. Ja myślę, że jeśli temp skoczy na dniach to ovufriend zmieni Ci dzień owulacji i pewnie będzie to linia ciągła.
-
Cześć Dziewczyny .. czy mozecie zerknąc na moj wykres .. program nie zaznaczył jeszcze owu.. bo pewnie brak poprzednich temp.. ( zmieniłam termometr z rtęciowego na elektroniczny ) To mój 8 cykl w rocznych staraniach.. z przerwą na 9 tyg ciąży w wrzesień -listopad 2012 ( poronienie)aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
dziewczyny a co myślicie o moim wykresie ?
https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czy ktoś jest w stanie powiedziec cos mądrego na temat mojego kolejnego idiotycznego wykresu jestem po sluzie plodnym temp w gore a ovu nie wyznacza ovu...Brak równowagi zasiewa ferment duży..
Słońce i tak musi wyjść po burzy!
Promień osuszy, wilgoć poleci w eter...
Jak gorzej być nie może, na pewno będzie lepiej!! -
Ovufriend nie wyznaczył owu, bo temperatura jeszcze nie wskazuje na to, że owulacja była.Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
no tak tylko jak tak patrze na inne wykresy to ledwo widać tam ovulacje a jednak ovu ją wyznacza au mnie widać spadek i że idzie w górę a nic...
chyba posiadanie premium nie ma na to wpływu ?Brak równowagi zasiewa ferment duży..
Słońce i tak musi wyjść po burzy!
Promień osuszy, wilgoć poleci w eter...
Jak gorzej być nie może, na pewno będzie lepiej!! -
@Alice - ovufriend często wyznacza owulację przerywaną linią, tzn. że w danym dniu pewne oznaki na nią wskazują, np. śluz i szyjka, ale nie jest ona potwierdzona 3 wyższymi temperaturami, taką linię najlepiej ignorować - później dziewczyny piszą posty, czemu ovu wyznaczył tak, a przecież coś tam coś, i nie patrzą, że to przerywana linia dopiero. I możliwe, że jak nie masz konta premium, to owu nie analizuje aż tak dogłębnie wykresu i wyznacza owulację dopiero, jak temperatura na to wskazuje. Ale to tylko moje przypuszczenia
@Kalia - dzisiaj zaliczyłam pawia pierwszego, a myślałam, że już mnie ta przyjemność ominie Wczoraj pierwszy raz widziałam małego kosmitę z wielką głową i bijącym sercem - niesamowiteStarania o drugie dziecko
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Zamrożony 3AB -
Dziewczyny, czy na podstawie mojego wykresu można już stwierdzić czy doszło do implantacji? Potrzebuję pilnie wiedzieć czy jestem w ciąży czy nie (antybiotyki) i chciałam wybrać się jutro na bete, ale nie wiem czy czasem nie jest za wcześnie?Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Wiesz nie da się określić implantacji na podstawie wykresu, można tylko przypuszczać, że jak był spadek temperatury np. to wtedy była implantacja, ale na 100%, to się tego nie da stwierdzić. Teraz albo jesteś w ciąży, albo nie. Jeżeli masz brać antybiotyki, to powinnaś poinformować lekarza, że możliwe, że jesteś w ciąży, a on powinien ci dobrać takie, które będą bezpieczne. Ale jak bardzo chcesz to możesz się wybrać na tę betę, 8 dpo powinna już coś wykazać, ale jak nie wykaże, to nie znaczy, że na pewno w ciąży nie jesteś, więc to i tak trochę bez sensu...Starania o drugie dziecko
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Zamrożony 3AB -
Jest coś takiego możliwe, a nazywa się zespołem LUF.Starania o drugie dziecko
Hormony w normie
TSH w normie
Diagnoza:
Leczenie:
Zamrożony 3AB