Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze przeczytałaś.
Wzrost może być nawet mniejszy, no ale to już zależy od metody, jaką stosujesz w obserwacji. Najważniejsze, żeby był wzrost i żeby ten wzrost się utrzymywał (przy czym pojedyncze spadki na linię podstawową czy poniżej są dopuszczalne).
-
OF tak wyliczył, bo patrząc na temperaturę, to właśnie w tym dniu jest granica między niższymi i wyższymi temperaturami. Ale to nie znaczy, że owu nie mogło być wcześniej, lub później. Chociaż w twoim przypadku później raczej nie, bo później masz już zamkniętą szyjkę. Trzeba pamiętać, że tak naprawdę przez obserwację nie da się określić na 100%, kiedy była owulacja. Można tylko, na podstawie temperatury, określić pewne okienko czasowe, kiedy owulacja mogła wystąpić.
-
Dzięki Anika za info ale już ten cykl mam z głowy, dziś zaczęło się plamienie. 27 czerwca idę do gina bo chyba ciałko żółte niedomaga i mam za mało progesteronu. Musi mi przepisać coś bo komórka się nie może zagnieździć.
-
Tusia, zawsze jest szansa, ja jej już niestety nie mam w tym cyklu. Najgorsze to jest to, że wiem, bo czułam, że komórka próbowała się zagnieździć ale się nie udało. Mam prawdopodobnie za mało progesteronu. Od kilku miesięcy mam plamienia przed @, dziś właśnie się zaczęły i to już jest sygnał. I jak sobie pomyślę, że teraz to wszystko poleci to jest mi słabo. Poryczałam się z tego wszystkiego. Następny cykl będzie na pewno z duphastonem albo czymś podobnym. Masakra jakaś ale się nie poddaję.
-
Kalia głowa do góry, będzie dobrze zobaczysz...
Ja kiedyś miałam regularne cykle co 28 dni i wszystko pięknie, a teraz też sie u mnie pozmieniało cykle od 26 do 31 dni i też plamienie przed @ a do tego sama @ jest jakaś taka bardzo skąpa... nie wiem -
Hejka, czy z wykresów da się odczytać, że mam niedomogę lutealną czyli za mało progesteronu? Mam zamiar moje wykresy zabrać do gina na wizytę z nadzieją na przepisanie luteiny lub dufhastonu. Będę na wizycie w 13 dc i nie wiem czy może mi to lekarz wypisać bez badań bo będę przed samym jajeczkowaniem a nie chcę zawalić tego cyklu w oczekiwaniu na wyniki.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH