Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ejjj, ale ja z synkiem celowałam w samą owulke 7 cykli!!! To,że jest owulacja nie znaczy, że będzie bobo Tak jak to, że ciąży nie ma, nie świadczy o tym, że źle się wstrzeliliście. Ja mam znowu tak,że najpierw test pozytywny (liczę ten pierwszy jeśli po 4 godzinach wciąz jest pozytyw), ból przychodzi po ok 12-24 h i dopiero wtedy po bólu jakieś 12h mam owulkę. I choć znam siebie na wylot, to synka ustrzelić nie mogłam. Ostatnia ciąża znowu to sexik już po teście i po bólu, więc byłam pewna,że za późnoNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CIRI sexij sie dzisiaj i jutro i pojutrze. Do roboty kobito a nie sie jeszcze pytasz. Wciagaj sexi gacie na (_ _) i milej zabawy
SKIERKA jak Ty sie czujesz ?
EWELINA bedzie dobrze, nie stresuj sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:13
Marta29, Skierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i Maxima podsumowała wszystko jak należy
CIRI sexij sie dzisiaj i jutro i pojutrze. Do roboty kobito a nie sie jeszcze pytasz. Wciagaj sexi gacie na (_ _) i milej zabawyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:36
Maxima lubi tę wiadomość
-
Oj,nie zaktualizowałam stronki...
Szkoda że się pokłóciliście....przyznam się szczerze,że i ja miałam podobny okres. Teraz Bogu dzięki jest lepiej. Nie wiem o co Wy się pokłóciliście ale mi mąż zarzucił kiedyś,że potrzebuję go tylko do zapłodnienia....no i trochę miał racji. Skupiłam się wtedy tylko na dziecku i w nosie miałam spontaniczne igraszki. Ciągle zaglądałam w kalendarz...głupie,nie? Teraz się już zrehabilitowałam pod tym względem.
Mam nadzieję,że się szybko pogodzicie CiriPicja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri kurcze, no nie fajnie Nie wiem, co Ci poradzić....mam nadzieję,że jednak jutro coś zdziałacie. Mój zawsze mówił,że pod taką presją, to jemu jest bez sensu, bo jedyne co myśli, to że musi, a nie że chce....
Maxima dziękuję,że pytasz Ja czuję się ani troszkę ciążowo Żadnych objawów. Tak jakby nic się nie zmieniło, tylko mam taki fajny stosunek do wszystkiego...olewający. Nic mnie nie wkurza, nic nie martwi....błogo W normalnych cyklach to nie występuje, ale to żaden objaw Mi zawsze wcześnie testy wychodziły, ale poczekaj może ze dwa dni i sprawdź. Ponoć niektórzy mają pozytyw/bladzioch dopiero po terminie
Dziewczyny, kciuki nieustanneMaxima lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny