Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry !
Wiedze, ze dzisiaj dzien wzlotow u mnie caly czas w gorze. Z jednym upadkiem CIRI Ty za bardzo do tego podchodzisz sluzbowo, moze dlatego on nie ma ochoty bo odczuwa to jako mus a nie przyjemnosc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JUSIAKPP mi sie wydaje, ze u Ciebie byla owu 14 DC moze ta wczorajsza kreska to jeszcze pozostalosc. Nie patrz na to tylko sie tulaj
Nas jest tutaj coraz wiecej i coraz fajniej. Mamy wieksze porownania temp.
CIRI wroci bo nie wytrzyma bez OF za bardzo beda swedzialy ja paluszki aby cos skrobnac do nas Musi troche ochlonac. -
nick nieaktualnyRaczej nie:( chyba ze wieczorem, ja dlatego jestem zwolenniczka robienia testów co 12 godzin. Wejdz w galerie testów u góry, znajdź owulacyjne pozytywne. Kreska testowa musi być mocniejsza lub rowna kontrolnej.
Maxima- ja w tym miesiącu zrobiłam tylko 2 owulacyjne.za plecami męża. Od razu bylo inaczej. Jak robiłam to kochanie sie bylo mechaniczne i tylko dla ciąży:( a teraz bylo boski. Po co miałam robic test jak kochaliśmy sie codziennie:)? A teraz jak zobaczyl wykres na kalendarzu ze juz po owu to się boi ze przez seks sie nic nie zagniezdzi i seksu brak. I na nic tłumaczenia ze ten cykl przeciez stracony według lekarza z Invicty i czekam tylko na miesiączkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 08:10