Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Nie mam wydzieliny, tylko to ciagniecie. Ogólnie pytan mam milion. Dziękuję ze podtrzymujecie mnie na duchu:). A do lekarza idę za niecałe 2 i pól tygodnia
-
A ja chcę już być po porodzie
Picja kochana pytaj jak tylko coś Cię niepokoi. Jak mogę, to pomogę, ale zawsze będę również hamować Twoje obawy, żebyś była choć troszkę spokojniejszaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Skierka wrote:A ja chcę już być po porodzie
Picja kochana pytaj jak tylko coś Cię niepokoi. Jak mogę, to pomogę, ale zawsze będę również hamować Twoje obawy, żebyś była choć troszkę spokojniejsza
Z tym porodem to sie nie dziwię. Rodzilam w 42 tygodniu. JUz na głowę dostawałam -
Baronowa_83 wrote:Z tym porodem to sie nie dziwię. Rodzilam w 42 tygodniu. JUz na głowę dostawałam
Ja zawsze mam wcześniej wyznaczoną cesarkę, ale tak się jej boję,że nie wiem jak przeżyjęNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zbieram się z wyrka jak umrła, ledwo żyje. Trzeba do pracy a tak mi się nie chce.
Mężuś zrobił śniadanko do łóżka bo nie mógł mnie dobudzić to mi dał chwilkę czasu w gratisie na wyrku.
Wykresik coś do góry chyba.
Możecie popatrzeć!
zaWSZE OD 16 DC CYKLU BRAŁAM DUPH prze ostatnie kilka cyków. Może jak w tym mce go nie biore to owu samo wystąpi. chociaż w srodowym i sobotnim usg brak wzrosyu pęcherzyka
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem jaka mam dzisiaj bo mnie syn o 5 obudził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 08:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny