Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri dziewczyny mają rację Tak,tak...czuj się opieprzona! Daj spokój z tym okresem,bo jakbyś go tak chciała,to po co starania...hęę? Poczekaj jak chcesz gdzieś do środy i zrób test. Lepiej wiedzieć czy się jest w ciąży,niż sobie wmawiać ze nie. Ok. Rozumiem. Nie chcesz widzieć jednej kreski na ciążowym,ale skąd ta pewność,co? Testuj kochana,bo mnie stresuje to czekanie na Twój testNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyW srode bedzie 11 dpo. Starania staraniami. Tu tez obserwacja siebie dochodzi. Ja to zawsze sobie obiecuje ze nie bede go do seksu przy owu zmuszac ale sie jakos nie da.... Zawsze wymiekam. Dzis kolejna rozmowe przeprowadzilam z nim... Tym razem pisemna moze z takiej cos zrozumial.
-
nick nieaktualnyNo moim jedynym objawem do wczoraj były skurcze i bóle jajników i pachwin. Senność i sutki cały czas nie do dotknięcia. I te przeklęte śledzie. Tak, tak Ciri. Nie ma co się spinać. Wszystkie tu czekamy na dzidziusia i wszystkie testowałybyśmy jak najszybciej się da...I nie ma co gadać "za szybko, poczekajmy do usg" - nienienie, co ma być to będzie i tak....Nic na to nie poradze i powiedziałam już rodzicom:)
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie miałam parcia teraz Ciri. Ale byłam na zakupach i kupiłam tak spontanicznie. Stwierdziłam co ma być to będzie i bach! Dojrzalam jakiś marny cień w 8 dpo. Jak masz być w ciąży,to będzieszNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ja też nie miałam parcia teraz Ciri. Ale byłam na zakupach i kupiłam tak spontanicznie. Stwierdziłam co ma być to będzie i bach! Dojrzalam jakiś marny cień w 8 dpo. Jak masz być w ciąży,to będziesz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja wiem wiem ale myslalam ze moze jest jakas regula co do dlugich cykli...
Brzuch mnie nawala jak podczas @ i nie chce przejsc. Stresik mnie dopadl. I chce mi sie plakac. A w pracy taka chujnie ze nie dlugo pracowac mi sie nie bedzie oplacac. Chyba wszystko mi sie wali. -
Mnie juz tez wkurza ten cykl. A tu owu ani widu ani slychu:|. Mam nadzieje ze się pojawi. A koszmarnie mi sie dluzy. Musze jakies hobby znaleźć. Bo ten przedostatni trwał 43 dni i byl raczej bezowulacyjny. Na sama mus o kosztach badan i monitoringu mi slabo:|.
No i ciekawe jak jutro wyniki mezaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:42
-
nick nieaktualny