X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jeśli coś tam kiełkuje, a masz niski progesteron to lekarz da Ci lutke i progesteron utrzyma maluszka...a tak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dobry progesteron wiec nie mam sie czym martwic ;D a testowanie w 9dpo to wiesz... Minimum 3 dni jeszcze czekania

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    komu to mówisz:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty to jestes zajebisty przypadek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, widzisz...Ty też możesz:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moze. Jak jeszcze przez dwa dni do 11/12 dnia cyklu bede miala temperature taka jak teraz to zatestuje specjalnie dla Ciebie ale jak spadnie ponizej 36.7 nie testuje bo to zapowiedz @

• Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri dziewczyny mają rację :P Tak,tak...czuj się opieprzona! :D Daj spokój z tym okresem,bo jakbyś go tak chciała,to po co starania...hęę? Poczekaj jak chcesz gdzieś do środy i zrób test. Lepiej wiedzieć czy się jest w ciąży,niż sobie wmawiać ze nie. Ok. Rozumiem. Nie chcesz widzieć jednej kreski na ciążowym,ale skąd ta pewność,co? Testuj kochana,bo mnie stresuje to czekanie na Twój test :D

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida u mnie objawów brak. Nie panikuj. Nie w każdej ciąży trzeba rzygać i zdychac :P

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W srode bedzie 11 dpo. Starania staraniami. Tu tez obserwacja siebie dochodzi. Ja to zawsze sobie obiecuje ze nie bede go do seksu przy owu zmuszac ale sie jakos nie da.... Zawsze wymiekam. Dzis kolejna rozmowe przeprowadzilam z nim... Tym razem pisemna moze z takiej cos zrozumial.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moim jedynym objawem do wczoraj były skurcze i bóle jajników i pachwin. Senność i sutki cały czas nie do dotknięcia. I te przeklęte śledzie. Tak, tak Ciri. Nie ma co się spinać. Wszystkie tu czekamy na dzidziusia i wszystkie testowałybyśmy jak najszybciej się da...I nie ma co gadać "za szybko, poczekajmy do usg" - nienienie, co ma być to będzie i tak....Nic na to nie poradze i powiedziałam już rodzicom:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ja to nie mam parcia na te testy... Jakos w ogole...

• Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam parcia teraz Ciri. Ale byłam na zakupach i kupiłam tak spontanicznie. Stwierdziłam co ma być to będzie i bach! Dojrzalam jakiś marny cień w 8 dpo. Jak masz być w ciąży,to będziesz ;)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem dlatego nie testuje. ;D bo jak ma byc dziecko nie bedzie okresu tak to zwykle dziala ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Ja też nie miałam parcia teraz Ciri. Ale byłam na zakupach i kupiłam tak spontanicznie. Stwierdziłam co ma być to będzie i bach! Dojrzalam jakiś marny cień w 8 dpo. Jak masz być w ciąży,to będziesz ;)
    miałam identycznie! nawet odpuściłam, ale byłam w rossmannie- chciałam zrobić test zanim mąż do Meksyku się wyprowadzi...i jakoś tak jak zawsze od razu poo wejściu do domu, to teraz najpierw zjadłam obiad, obejrzałam tvp info i poszłam siknąć...nawet nie patrzyłam na test i chciałam wyrzucić, a tu....BACH

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku to tak nie zadziałało:( mam długie cykle przez co komórka mogła być kiepskiej jakości i pożno się zagnieżdzić, więc u mnie im szybciej tym lepiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co moje dlugie cykle to mega minus?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no co ty:) Ja mówię tylko i wyłącznie o moich wizytach i mojej macicy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja wiem wiem ale myslalam ze moze jest jakas regula co do dlugich cykli...
    Brzuch mnie nawala jak podczas @ i nie chce przejsc. Stresik mnie dopadl. I chce mi sie plakac. A w pracy taka chujnie ze nie dlugo pracowac mi sie nie bedzie oplacac. Chyba wszystko mi sie wali.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz tez wkurza ten cykl. A tu owu ani widu ani slychu:|. Mam nadzieje ze się pojawi. A koszmarnie mi sie dluzy. Musze jakies hobby znaleźć;). Bo ten przedostatni trwał 43 dni i byl raczej bezowulacyjny. Na sama mus o kosztach badan i monitoringu mi slabo:|.
    No i ciekawe jak jutro wyniki meza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 12:42

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja mam to samo Baronowa... Za tydzien do wydania jakies 200zl na badania. Masakra...

‹‹ 241 242 243 244 245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ