X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żebym jeszcze je miała to mogę wydawać. Ale kurde nie mam;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa strasznie mi się podoba Twój avatarek :D

Baronowa_83, Marta29 lubią tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupi wizyta kolezanki w zaawansowanej ciazy w pracy...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziś mam tak że gdzie nie pójdę to wszędzi ekobiety w ciąży ... :?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Mnie juz tez wkurza ten cykl. A tu owu ani widu ani slychu:|. Mam nadzieje ze się pojawi. A koszmarnie mi sie dluzy. Musze jakies hobby znaleźć;). Bo ten przedostatni trwał 43 dni i byl raczej bezowulacyjny. Na sama mus o kosztach badan i monitoringu mi slabo:|.
    No i ciekawe jak jutro wyniki meza

Przechdoze właśnie etap monitoringu (USG) i wszystkich badań hormonalnych. Studnia bez dna :)) ale czegóż się nie robi dla małego szkraba

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczynam się stresować przed jutrem. Czy usłyszę bicie serca czy nie usłyszę, a jak puste jajo? Ze poza maciczna to wiem, że nie jest, tym się nie martwię, ale mam stresa z tym pustym jajcem :D

A jak się ułoży wszystko dobrze i usłyszę jeden z najpiękniejszych dzwięków świata i będę wiedzieć, że jest ok, to proszę moją gin o L4 bo ja w pracy nie dam rady :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest to jeszcze ze ja mam dziecko. Zaszlam w pierwszym cyklu i teraz mam narazie opory( to zle słów ale nie mam lepszego) przed badaniami. Bo nie mam tak kasy zwłaszcza ze planujemy remont. Ze gdzies tam w glowie siedzi ze przeciez sie udalo raz to drugi tez się uda kwestia czasu. A z drugiej strony może jest problem z prolaktyna albo progesteronem i mogę sobie miec nadzieje a bez leków nie ma możliwości żeby zajść.

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Baronowa strasznie mi się podoba Twój avatarek :D
    Mi twój tez ;)

Skierka lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Kurcze dziś mam tak że gdzie nie pójdę to wszędzie kobiety w ciąży ... :?

Chyba, każda z nas przy staraniach tez mam to odczucie, że nagle same ciężarne na widoku :D
    Ale raz jak widziałam ciężarną to mało mnie krew nie zalała, bo (sorry za określenie) tępa szmata z papierosem szła. I jeszcze do koleżaneczki się żaliła, że przez bachora na imprezy nie może chodzić i że on go nie chce. Myślałam, że z głupiego pyska wyrwę jej tą fajkę i zgaszę na durnym łbie. I gdzie tu sprawiedliwość, że takie nieodpowiedzialne tępe dzidy mogą mieć brzdąca a te co się naprawdę nadają, czują to nie mogą. WRrrr

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh.. .mama mega zly humor i zle sie czuje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    A ja zaczynam się stresować przed jutrem. Czy usłyszę bicie serca czy nie usłyszę, a jak puste jajo? Ze poza maciczna to wiem, że nie jest, tym się nie martwię, ale mam stresa z tym pustym jajcem :D

A jak się ułoży wszystko dobrze i usłyszę jeden z najpiękniejszych dzwięków świata i będę wiedzieć, że jest ok, to proszę moją gin o L4 bo ja w pracy nie dam rady :)
    My dopiero za 2 i pól tygodnia mam nadzieje zobaczymy serduszko. A potem to chyba nie usiedze kolejnych tygodni żeby je usłyszeć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa ale mam wkurwa i rezygnacje. Kurde na poczatku myslalam ze dziecko to hop siup a teraz ze ja to dlugo bede musiala czekac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do środy wytrzymasz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale ja mam przeczucie ze znow nic z tego. Ze dziecka nie bede miala jeszcze dlugo. Jezu jak mnie sie dzis ryczec chce... Ale sie uzalam... Ale jest mi mega zle... Aaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyśl sobie o kupkac, smrodliwych bączkach :) od razu Ci sie poprawi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tyle lepiej ze jeszcze bardziej chce mi sie ryczec chce... Jeszcze troche to ten pms bedzie mnie lapal przed owulacja i trzymal do okresu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Pomyśl sobie o kupkac, smrodliwych bączkach :) od razu Ci się poprawi:)

No, śmiesznie będzie :p ...fuj, ale żeś <tu wstaw imię swojego maleństwa> bącura zasadził/a :D wstydź się. A on lub ona tylko się zachichrają i radości Ci obrzygają ^^

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde ale ja mam przeczucie ze znow nic z tego. Ze dziecka nie bede miala jeszcze dlugo. Jezu jak mnie sie dzis ryczec chce... Ale sie uzalam... Ale jest mi mega zle... Aaaaa

A użalaj się, my tu jesteśmy od tego żeby Cie albo wysłuchać albo kopnąć w tyłek, jak za bardzo będziesz marudzić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha. Jak Ciri maleństwo bąka zasadzi to będzie chciała miec znowu pms ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rodzenstwo mlodsze ktorym sie zajmowalam oraz ciotke z malymi brzdacen i w drodze drugie wiec wiem cos o tym...
    Wole baki i kupy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 14:43

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ