Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Mnie juz tez wkurza ten cykl. A tu owu ani widu ani slychu:|. Mam nadzieje ze się pojawi. A koszmarnie mi sie dluzy. Musze jakies hobby znaleźć. Bo ten przedostatni trwał 43 dni i byl raczej bezowulacyjny. Na sama mus o kosztach badan i monitoringu mi slabo:|.
No i ciekawe jak jutro wyniki meza
Przechdoze właśnie etap monitoringu (USG) i wszystkich badań hormonalnych. Studnia bez dna ) ale czegóż się nie robi dla małego szkraba
-
nick nieaktualnyA ja zaczynam się stresować przed jutrem. Czy usłyszę bicie serca czy nie usłyszę, a jak puste jajo? Ze poza maciczna to wiem, że nie jest, tym się nie martwię, ale mam stresa z tym pustym jajcem
A jak się ułoży wszystko dobrze i usłyszę jeden z najpiękniejszych dzwięków świata i będę wiedzieć, że jest ok, to proszę moją gin o L4 bo ja w pracy nie dam rady -
U mnie jest to jeszcze ze ja mam dziecko. Zaszlam w pierwszym cyklu i teraz mam narazie opory( to zle słów ale nie mam lepszego) przed badaniami. Bo nie mam tak kasy zwłaszcza ze planujemy remont. Ze gdzies tam w glowie siedzi ze przeciez sie udalo raz to drugi tez się uda kwestia czasu. A z drugiej strony może jest problem z prolaktyna albo progesteronem i mogę sobie miec nadzieje a bez leków nie ma możliwości żeby zajść.
-
Skierka wrote:Baronowa strasznie mi się podoba Twój avatarek
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Kurcze dziś mam tak że gdzie nie pójdę to wszędzie kobiety w ciąży ...
Chyba, każda z nas przy staraniach tez mam to odczucie, że nagle same ciężarne na widoku
Ale raz jak widziałam ciężarną to mało mnie krew nie zalała, bo (sorry za określenie) tępa szmata z papierosem szła. I jeszcze do koleżaneczki się żaliła, że przez bachora na imprezy nie może chodzić i że on go nie chce. Myślałam, że z głupiego pyska wyrwę jej tą fajkę i zgaszę na durnym łbie. I gdzie tu sprawiedliwość, że takie nieodpowiedzialne tępe dzidy mogą mieć brzdąca a te co się naprawdę nadają, czują to nie mogą. WRrrrewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNamida wrote:A ja zaczynam się stresować przed jutrem. Czy usłyszę bicie serca czy nie usłyszę, a jak puste jajo? Ze poza maciczna to wiem, że nie jest, tym się nie martwię, ale mam stresa z tym pustym jajcem
A jak się ułoży wszystko dobrze i usłyszę jeden z najpiękniejszych dzwięków świata i będę wiedzieć, że jest ok, to proszę moją gin o L4 bo ja w pracy nie dam rady -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Pomyśl sobie o kupkac, smrodliwych bączkach od razu Ci się poprawi:)
No, śmiesznie będzie :p ...fuj, ale żeś <tu wstaw imię swojego maleństwa> bącura zasadził/a wstydź się. A on lub ona tylko się zachichrają i radości Ci obrzygają ^^ -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kurde ale ja mam przeczucie ze znow nic z tego. Ze dziecka nie bede miala jeszcze dlugo. Jezu jak mnie sie dzis ryczec chce... Ale sie uzalam... Ale jest mi mega zle... Aaaaa
A użalaj się, my tu jesteśmy od tego żeby Cie albo wysłuchać albo kopnąć w tyłek, jak za bardzo będziesz marudzić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny