Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te kupy będą. Ciągle! I ciągle! I wciąż i wciąż:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wole. Wciaz i wciaz. Mam kota on tez robi wciaz i wciaz i bardziej smierdza niz moje po grochowce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie dodajesz majeranku:)?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie nie dziala ;P

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Tak na chwilkę zajrzałam do Was popijając kawkę poranna,hahaha :) (zabiją mnie te nocki)
    Ciri,z takim wkurwem to kto wie kochana,czy Ty jednak nie zafasolkowałaś :) A zawsze masz taki pms? Bo ja miałam kiedyś podobnie. Tak z tydzień przed @ mogłabym gołymi rękami zamordować :) ale po tym niepokalanku jest mi bez kitu duuuużo lepiej i lżej-psychicznie nawet. Może spróbuj,co Ci szkodzi.

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ho ho ho Ciri. To ja tu kilka stron wstecz machnęłam i co???? A tu metaliczny posmak,po coli niedobrze,brzuch boli i opieprz,że testować nie chce :) Ale się Picja i Skierka wzieły za Ciebie :)
    Testuj,testuj.co ma być to będzie a lepiej wiedzieć troszkę wcześniej . A wykres śliczny-niech taki pozostanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam 4 testy ciazowe. Ale wiecie co najpierw zadzwonie do gina i umowie sie na wizyte i zapytam te panie tam czy przypadkiem nie podadza mi wynikow tarczycy. Bo cos mi sie wydaje ze sa za wysokie a tylko on powiedzial ze w normie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha zaginely moje wyniki badan... Wizyte mam dopiero na 10 sierpnia. Ale zastanawiam sie czy jak bede miala wyniki badan czy nie podleciec po prostu i nie skonsultowac ich po okresie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo i.... TSH 2,600 :( Chyba na zbicie musze sie udac do lekarza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kupilam 4 testy ciazowe. Ale wiecie co najpierw zadzwonie do gina i umowie sie na wizyte i zapytam te panie tam czy przypadkiem nie podadza mi wynikow tarczycy. Bo cos mi sie wydaje ze sa za wysokie a tylko on powiedzial ze w normie.
    Ja mam 3,2

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie zbijali Ci?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo w styczniu miałam 1,7 a to ponad 3 mi wyszło teraz w trakcie owulacji, u lekarza byłam dopiero teraz po teście i juz nic na razie nie bede brać...Nie jestem jakims nawiedzonym ekologiem, ale prolaktyne miałam wysoka i wmuszali mi bromergon- ja się zawzięłam i zbiłam niepokalankiem...a o bromergonie nie chcę słyszeć. mi lekarz powiedział, ze zobaczymy z ta tarczycą, bo w ciazy to wszystko podwyższa sie i tsh i prolaktyna i cholesterol. Ba- prolaktyna nawet dobrze jak w ciazy wyżej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOoo wiem... wlasnie sie zastanawiam czy isc z tym czy poczekac jeszcze.... NIe wiem w sumie...Tragicznie nie jest... ale dobrze tez nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOoo wiem... wlasnie sie zastanawiam czy isc z tym czy poczekac jeszcze.... NIe wiem w sumie...Tragicznie nie jest... ale dobrze tez nie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o tsh i hormony to uderzaj od razu do endokrynologa albo ginekologa-endokrynologa. Dla wiekszości ginekologów zawsze będzie " w miarę w normie" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj powiedzial ze wszystko idealnie. Ale na razie chyba sobie daruje. Moze jak mojemu zacznie sie chciec starac to mu wyskocze z tekstem... teraz to musisz poczekac az ja sie wylecze...
    Boze jaki mam wredny humor

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam od gina i niestety nie dowiedziałam sie niczego :/ pani doktor po obejrzeniu moich wyników dala mi namiary na endokrynologa i to wszystko :(

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej dala Ci namiary a nie tak jak moj powiedzial ze Wszystko jest ok i dopiero z forum sie dowiedzialam ze powinnam o to zapytac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój powiedział ż emam na pierwsza wizyte przyjsc za 2 i poł tyg....a ja widze ze wiele dziewczyn ma juz usg z pęcherzykiem....czemu nie kazał przyjsc szybciej:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i czemu mnie dziś nic nie boli:(

‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ