Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Tak na chwilkę zajrzałam do Was popijając kawkę poranna,hahaha(zabiją mnie te nocki)
Ciri,z takim wkurwem to kto wie kochana,czy Ty jednak nie zafasolkowałaśA zawsze masz taki pms? Bo ja miałam kiedyś podobnie. Tak z tydzień przed @ mogłabym gołymi rękami zamordować
ale po tym niepokalanku jest mi bez kitu duuuużo lepiej i lżej-psychicznie nawet. Może spróbuj,co Ci szkodzi.
-
Ho ho ho Ciri. To ja tu kilka stron wstecz machnęłam i co???? A tu metaliczny posmak,po coli niedobrze,brzuch boli i opieprz,że testować nie chce
Ale się Picja i Skierka wzieły za Ciebie
Testuj,testuj.co ma być to będzie a lepiej wiedzieć troszkę wcześniej . A wykres śliczny-niech taki pozostanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kupilam 4 testy ciazowe. Ale wiecie co najpierw zadzwonie do gina i umowie sie na wizyte i zapytam te panie tam czy przypadkiem nie podadza mi wynikow tarczycy. Bo cos mi sie wydaje ze sa za wysokie a tylko on powiedzial ze w normie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, bo w styczniu miałam 1,7 a to ponad 3 mi wyszło teraz w trakcie owulacji, u lekarza byłam dopiero teraz po teście i juz nic na razie nie bede brać...Nie jestem jakims nawiedzonym ekologiem, ale prolaktyne miałam wysoka i wmuszali mi bromergon- ja się zawzięłam i zbiłam niepokalankiem...a o bromergonie nie chcę słyszeć. mi lekarz powiedział, ze zobaczymy z ta tarczycą, bo w ciazy to wszystko podwyższa sie i tsh i prolaktyna i cholesterol. Ba- prolaktyna nawet dobrze jak w ciazy wyżej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny