Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde to w sumie fajnie ze nie wzial. widac ze mu zalezy wiec super
A mnie jajnik pobolewa albo w jego okolicy ale nie z tego z ktorego bylo owu do tego jeszcze bol podbrzusza.
Noo i sluz mam inny niz zwykle lrzed okresem. Zwykle po owu mam bardzo wodnisty ale mleczny a teraz mam mega gesty. Bialawy lepki i rozcialiwy... Masakra... -
nick nieaktualny
-
Ciri jak mamy się nie nakrecac,skoro Ty sama nas nakrecasz Tempka u Ciebie bardzo ładna!
Ewi a wspominał Ci lekarz coś o Clo? Szkoda tracić czasu kochana
Picja nigdy nie będę mieć dość pytań. Super ze dziś nastawienie lepsze
Pozdrawiam Was dziewczyny w drodze powrotnej ze szkołyNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis to sie obudzilam i pierwsze co sprawdzilam czy plamu nie zostawialam na lozku... Masakra jakas.brzuch boli juz na @ kregoslup tez... Po coli mi dzis niedobrze bylo metalem mi smakowala...
I znow rano pozarlam sie z G. Ja chce juz okres... Naprawde... Dawno tak go nie chcialam szybko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Ciri jak mamy się nie nakrecac,skoro Ty sama nas nakrecasz Tempka u Ciebie bardzo ładna!
Własnie, sama nas nakręcasz
A ja dziś totalne zero jeśli chodzi o jakieś odczucia, nic mnie nie boli (no może lekko piersi) się wyspałam, nie mdli mnie, nawet kawkę słabą wypiłam....czy mam się martwić? ? Jutro idę na USG, powinno być słychać walenie serducha. Dopiero odetchnę wtedy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny