Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
mam dziwny ból brzucha, boli mnie jakoś tak w dole z jednej strony i na tej samej wysokości boli mnie w plecach. Nigdy tak nie miałam i to jeszcze tydzień przed miesiączką więc ani na owulacje ani na okres nie pasuje. czy któraś ma pomysł co to?
-
Czesc Dziewczyny Jestem nowa na ovu. Moglybyscie spojrzeć na moj wykres i napisac co myslicie, program dobrze zaznaczyl ovu? Ja tam widze gory i doly, jeszcze wiele musze sie nauczyc
Wykres znajdziecie na tablicy, nie moge go za nic wrzucic tutaj:/
-
Natka88 wrote:Czesc Dziewczyny Jestem nowa na ovu. Moglybyscie spojrzeć na moj wykres i napisac co myslicie, program dobrze zaznaczyl ovu? Ja tam widze gory i doly, jeszcze wiele musze sie nauczyc
Wykres znajdziecie na tablicy, nie moge go za nic wrzucic tutaj:/
jak dla mnie to 12 dc nie zaznaczyłaś jaka jest szyjka tego dni, ale załamanie temp i śluz wskazywały by na ten dzień -
Anutka, dziekuje:) Mi tez sie wydaje, ze ovu byla wczesniej niz wskazal program.
Mam jeszcze jedno pytanie, zwykle mierze temp. o 5.30, a dzis zaspalam i mierzylam o 7.30. I teraz nie wiem czy lepiej zaznaczyc na wykresie temperature, ktora wyszla i zaznaczyc, ze pomiar byl o innej porze (tak zrobilam), czy odjac za kazde 30min. opoznienia 0, 05 stopnia... -
nick nieaktualny
-
Usmiecham sie do Wszystkich Staraczek o pomoc w interpretacji. Wczoraj 23 dc robilam progesteron i wyszedl "tylko 13,5 ale estradiol juz 315 (a w lutealnej max to 200). Czy cos sie dzieje, czy to raczej nie halo z hormonami. Dziekuje za wszelkie sugestie
-
Natka88 wrote:Anutka, dziekuje:) Mi tez sie wydaje, ze ovu byla wczesniej niz wskazal program.
Mam jeszcze jedno pytanie, zwykle mierze temp. o 5.30, a dzis zaspalam i mierzylam o 7.30. I teraz nie wiem czy lepiej zaznaczyc na wykresie temperature, ktora wyszla i zaznaczyc, ze pomiar byl o innej porze (tak zrobilam), czy odjac za kazde 30min. opoznienia 0, 05 stopnia...
nie nie nie, nigdy nic nie odejmujemy tylko zaznacz tak jak jest z nieuwzględnieniem godziny pomiaru -
Dobra zgłupiałam ... dwa dni temu test owu na pograniczu pozytywnego/negatywnego krecha mało się różniła od kontrolnej - wczoraj już coraz jaśniejsza a dziś prawie nic ... ;/
-
Słońce jesteś po owulacji, teraz temp będzie mniej więcej na takim samym podwyższonym poziomie oby tylko nie spadła znacząco taka temp to nie powód do niepokoju tylko hmmm... nadziei ważne żeby temp nie spadły poniżej czerwonej krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2013, 12:01
-
karolina1990 wrote:Anutka- właśnie niepokoi mnie to, że jest tylko nieco ponad czerwoną linią, jak patzrę na inne wykresy to mój wygląda nieciekawie. Ale pewnie każda kobieta ma inaczej, widocznie mam niższą temperaturę z natury
nie smutaj, zobacz do mnie, tez nie mam super wysoko, ale jestem spokojna, że nad kreską będę do Ciebie zaglądać, ale teraz powinnaś się zrelaksować i nie wpatrywać w wykres, ładnie się układa słuchaj cioci Anutki -
nick nieaktualny