Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja niby wstałam o 9 rano a to rzadkość jak mój syn wstaje tak późno ale co z tego jak całą noc miałam zarwaną. Ciągle w stresie i przed oczami obraz tego małego kotka a do tego w środku nocy taki ból prawego jajnika, że prawej nogi wyprostować nie mogłam. O 5 mierzenie temperatury a o 9 jak wstałam miałam mokro, myślałam, że @ ale to tylko śluz i bóle jak na @. Co prawda temperatura się utrzymuje ale wcale nie jest powiedziane, że jutro nie spadnie.
Nusiaczek lubi tę wiadomość
-
Ohhh Czarna wspolczuje takiego widoku...
Black.nastepny miesieac bedzie zielonutki i tej zielonosci ci zycze:-)
A ja znow mam problem z ovu bo wvzoraj mi sie skonczyl abonamemt i dzisiaj nie wiadomo czemy przesunal owulacje znow na poczatek cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna przykro mi z powodu kociaków.
Bez abonamentu wykres działa, tylko nie jest kolorowy i detektory nie działają
Owieczka, ovu się gubi przy tak długich cyklachteż tak miałam
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
a mi dzis of zmienil dzien owulacji juz trzeci raz
)))
-
nick nieaktualny
-
OwieczkaaaJo wrote:Ok ja juz zasililam i teraz kiedy zmieni to zmow ma co bylo bo wichodzi ze w ciazy jestem bo okresu nie mam. I to jest 28 dni od owulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 14:22
-
littleladybird wrote:Czarna przykro mi z powodu kociaków.
Bez abonamentu wykres działa, tylko nie jest kolorowy i detektory nie działają
Owieczka, ovu się gubi przy tak długich cyklachteż tak miałam
Owieczka widze ze testy ciazowe tez ci wychodza - -
mi tez działa wykres bez abonamentu ale jest taki szary ponury i nie działa detektor.musze wykupic abonament.tylko po ilu dniach od zasilenia działa na kolorowo znów bo nie wiem który pakiet kupic
OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa płaciłam przez PayPal to miałam od razu a nie wiem jak to jest przy zwykłym przelewie.
Owieczka w ciąży ?! SUPEEEER !!
A czemu na wykresie masz zaznaczony negatyw ?
Ja własnie z synem spałam. jak poszliśmy spać o 13.30 to dopiero wstaliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 16:14
OwieczkaaaJo, Nusiaczek lubią tę wiadomość
-
*Czarnaa* wrote:Ja płaciłam przez PayPal to miałam od razu a nie wiem jak to jest przy zwykłym przelewie.
Owieczka w ciąży ?! SUPEEEER !!
A czemu na wykresie masz zaznaczony negatyw ?
Ja własnie z synem spałam. jak poszliśmy spać o 13.30 to dopiero wstaliśmy
Zaraz zrobilo sie kolorowo ale w dalszym ciagu wszystko przesuniete:-)
Wg owo to na 100% w ciazy jestem szkoda tylko ze wszystko ze testy nie potwierdzaja a dzisiaj to test wogole szalal lol ale czarna dzieki za twoja radoscale ja bardziej nie moge sie doczekac twojej zielonisci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 17:57
-
OwieczkaaaJo wrote:Zaraz zrobilo sie kolorowo ale w dalszym ciagu wszystko przesuniete:-)
Wg owo to na 100% w ciazy jestem szkoda tylko ze wszystko ze testy nie potwierdzaja a dzisiaj to test wogole szalal lol ale czarna dzieko za twoja radoscWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 18:00
-
nick nieaktualnyNiektórym kilka dni po spodziewanej @ wychodzą dopiero pozytywne. Nie ma co się martwić na zapas. Powtórz test za 2 dni albo w pon zasuwaj na betę
Ja kupiłam dziś dwa ostatnie testy, tym razem ClearBlue te z plusem. Zatestuję jutro i pojutrzę no chyba, że jutro już wynik będzie to wiadomo
Mdli mnie dalej, więc raczej zaciążyłam. Dziś teściowa robiła obiad, to jak podniosłam pokrywkę od garnka z ziemniakami ugotowanymi to aż zzieleniałam jak poczułam ten zapach. A tak ogólnie to cały czas mdłości chociaż w poprzednich ciążach nie miałam żadnych.
Nusiaczek lubi tę wiadomość