Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Czarnaa dziękuję za odpowiedź :) jutro robię zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, mam nadzieję, że nie zemdleję na sam widok igły.

Będzie dobrze. Dasz radę ! wszystko dla dzidziusia <3

Nusiaczek lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja raczej podniecona dzisiaj nie byłam :P wiec to zaznacze wodnisty :) dziękowac :) juz ma przyszłość będe wiedziała

Australijka Powodzenia :) I zebys nie zemdlała !! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:31

• Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny !

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

Australijka
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie tak siedze i przegladam ten wykres i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam tą owulkę w dodatku ten test ciazowy mi sie caly czas rzuca mi sie w oczy i normalnie zwarjuje zaraz :P
    Przy normalnym cyklu jest zupelnie inaczej a taki "tasiemiec" to i cierpliwosci powoli brakuje :P a Wogóle to ostanie kilka dni to cierpliwosci wogóle nie mam :P hahah

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Dzięki dziewczyny !
    Daj znac jak tam poszło itp:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Wiecie tak siedze i przegladam ten wykres i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam tą owulkę w dodatku ten test ciazowy mi sie caly czas rzuca mi sie w oczy i normalnie zwarjuje zaraz :P
    Przy normalnym cyklu jest zupelnie inaczej a taki "tasiemiec" to i cierpliwosci powoli brakuje :P a Wogóle to ostanie kilka dni to cierpliwosci wogóle nie mam :P hahah

Hah ;) Jeśli chodzi o testowanie to raczej mało która tutaj ma cierpliwość czekać ;) To takie irytujące jest, bo wiesz że jak jesteś w ciąży to ten test i tak niczego nie zmieni ale chcesz wiedzieć jak najszybciej a najlepiej jak by było wiadomo od razu po owulacji ;)

Nusiaczek lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe prawda ale ja bardziej to chyba tez z dlugosci hahaha. Gdyby jeszcze mloda pozwolila mi spac w nocy :-)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dalej te plamienia brązowe kurka, już nie wiem o co chodzi... Dupka wczoraj nie wzięłam dzisiaj tez, tempki tez nie mierze bo termometra nie wzięłam ze sobą. Mam już dosyć

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black brazowe jak przed@ czy sluz zabarwiony?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A u mnie dalej te plamienia brązowe kurka, już nie wiem o co chodzi... Dupka wczoraj nie wzięłam dzisiaj tez, tempki tez nie mierze bo termometra nie wzięłam ze sobą. Mam już dosyć
    Black ja kiedys mialam takie plamienia chyba 3 dni czy 4 potem 2 dni skapej @ i tak wygladala moja @. Bylo to jednorazowe zdarzenie, nie wiem czemu tak ale w kolejnym mcu juz bylo normalnie

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez kiedyś miałam brązową @ ale była silniejsza i na podpasce było widać ze ona jest, a teraz to takie jakby kot naplakal. Brązowy śluz to jest. Zrobię ostatni test jutro jak się nie rozkręci. Najwyżej zaznaczę cykl od początku plamienia.

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mialam podobnie przed zajsciem w ciaze ze trudno bylo wyliczyc to tylko plamienia przez dwa miesiace w terminie@ ale przy tak dluchich cyklach powinno byc wiecej, moze jest jeszcze nadzieja?!?!

• black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpię, bardzo marne szanse. Wynik testu będzie negatywny ale przynajmniej będę pewna swojego.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja jakosjestempewna ze ok 19 dc cos sie dzialo bo moalamstrasznie duzo kremowego sluzu, nigdy tak nie mialam, az wkladke wlozylam. To trwalojakies 2 dni i potem juz ten sluz znikl tzn jest ale normalny. Mozliwe zeby wtedy chcialo sie zagniezdzic i sie to nie udalo ?

Ps.na wasze oko patrzac na moj wykres czy jest mozliwe ze mimo skoku i utrzymywania sie wyzszej tempki nie bylo owulki? Pytam bo jak bylam u gina to cykl byl bez owu a wtedy jeszcze nie mierzylam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:13

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Wątpię, bardzo marne szanse. Wynik testu będzie negatywny ale przynajmniej będę pewna swojego.
    Black u mnie tez znowu negatywny dzisiaj wiec juz w tym miesiacu nie mam co sie ludzic ...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz nawet tempki nie mierze, nie biorę juz dupka i czekam, mam nadzieje ze się rozkręci

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja teraz nawet tempki nie mierze, nie biorę juz dupka i czekam, mam nadzieje ze się rozkręci
    Ja tez nie biore dzisiaj juz dupka. No i ciekawa jestem kiedy przyjdzie @ bo ostatnio mi przyszla w 37 dc alejeszcze nie bralamwtedy bromka

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • IzabelaGłuszczuk Nowa

Wysłany: 28 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy może jest ktoś kto pomoże mi w interpretacji mojego wykresu? Czy nie za bardzo ta temperatura skacze?

Iza36
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję jakby ze mnie leciało ale już praktycznie nic nie ma. Dziwne dziwne. Sutki mnie już nie bolą ale piersi dalej mam pełne.

nowatorka lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja czuję jakby ze mnie leciało ale już praktycznie nic nie ma. Dziwne dziwne. Sutki mnie już nie bolą ale piersi dalej mam pełne.
    No rzeczywiscie dziwne ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ