Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie tak siedze i przegladam ten wykres i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam tą owulkę w dodatku ten test ciazowy mi sie caly czas rzuca mi sie w oczy i normalnie zwarjuje zaraz
Przy normalnym cyklu jest zupelnie inaczej a taki "tasiemiec" to i cierpliwosci powoli brakujea Wogóle to ostanie kilka dni to cierpliwosci wogóle nie mam
hahah
-
nick nieaktualnyOwieczkaaaJo wrote:Wiecie tak siedze i przegladam ten wykres i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam tą owulkę w dodatku ten test ciazowy mi sie caly czas rzuca mi sie w oczy i normalnie zwarjuje zaraz
Przy normalnym cyklu jest zupelnie inaczej a taki "tasiemiec" to i cierpliwosci powoli brakujea Wogóle to ostanie kilka dni to cierpliwosci wogóle nie mam
hahah
HahJeśli chodzi o testowanie to raczej mało która tutaj ma cierpliwość czekać
To takie irytujące jest, bo wiesz że jak jesteś w ciąży to ten test i tak niczego nie zmieni ale chcesz wiedzieć jak najszybciej a najlepiej jak by było wiadomo od razu po owulacji
Nusiaczek lubi tę wiadomość
-
black.devile wrote:A u mnie dalej te plamienia brązowe kurka, już nie wiem o co chodzi... Dupka wczoraj nie wzięłam dzisiaj tez, tempki tez nie mierze bo termometra nie wzięłam ze sobą. Mam już dosyć
-
Wiecie co ja jakosjestempewna ze ok 19 dc cos sie dzialo bo moalamstrasznie duzo kremowego sluzu, nigdy tak nie mialam, az wkladke wlozylam. To trwalojakies 2 dni i potem juz ten sluz znikl tzn jest ale normalny. Mozliwe zeby wtedy chcialo sie zagniezdzic i sie to nie udalo ?
Ps.na wasze oko patrzac na moj wykres czy jest mozliwe ze mimo skoku i utrzymywania sie wyzszej tempki nie bylo owulki? Pytam bo jak bylam u gina to cykl byl bez owu a wtedy jeszcze nie mierzylamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:13
-
black.devile wrote:Ja teraz nawet tempki nie mierze, nie biorę juz dupka i czekam, mam nadzieje ze się rozkręci