X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Czarnaa dziękuję za odpowiedź :) jutro robię zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, mam nadzieję, że nie zemdleję na sam widok igły.

Będzie dobrze. Dasz radę ! wszystko dla dzidziusia <3

Nusiaczek lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja raczej podniecona dzisiaj nie byłam :P wiec to zaznacze wodnisty :) dziękowac :) juz ma przyszłość będe wiedziała

Australijka Powodzenia :) I zebys nie zemdlała !! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:31

• Australijka Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny !

OwieczkaaaJo lubi tę wiadomość

Australijka
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie tak siedze i przegladam ten wykres i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam tą owulkę w dodatku ten test ciazowy mi sie caly czas rzuca mi sie w oczy i normalnie zwarjuje zaraz :P
    Przy normalnym cyklu jest zupelnie inaczej a taki "tasiemiec" to i cierpliwosci powoli brakuje :P a Wogóle to ostanie kilka dni to cierpliwosci wogóle nie mam :P hahah

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Australijka wrote:
    Dzięki dziewczyny !
    Daj znac jak tam poszło itp:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Wiecie tak siedze i przegladam ten wykres i nie wiem czy dobrze zaznaczyłam tą owulkę w dodatku ten test ciazowy mi sie caly czas rzuca mi sie w oczy i normalnie zwarjuje zaraz :P
    Przy normalnym cyklu jest zupelnie inaczej a taki "tasiemiec" to i cierpliwosci powoli brakuje :P a Wogóle to ostanie kilka dni to cierpliwosci wogóle nie mam :P hahah

Hah ;) Jeśli chodzi o testowanie to raczej mało która tutaj ma cierpliwość czekać ;) To takie irytujące jest, bo wiesz że jak jesteś w ciąży to ten test i tak niczego nie zmieni ale chcesz wiedzieć jak najszybciej a najlepiej jak by było wiadomo od razu po owulacji ;)

Nusiaczek lubi tę wiadomość

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe prawda ale ja bardziej to chyba tez z dlugosci hahaha. Gdyby jeszcze mloda pozwolila mi spac w nocy :-)

• black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dalej te plamienia brązowe kurka, już nie wiem o co chodzi... Dupka wczoraj nie wzięłam dzisiaj tez, tempki tez nie mierze bo termometra nie wzięłam ze sobą. Mam już dosyć

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black brazowe jak przed@ czy sluz zabarwiony?

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    A u mnie dalej te plamienia brązowe kurka, już nie wiem o co chodzi... Dupka wczoraj nie wzięłam dzisiaj tez, tempki tez nie mierze bo termometra nie wzięłam ze sobą. Mam już dosyć
    Black ja kiedys mialam takie plamienia chyba 3 dni czy 4 potem 2 dni skapej @ i tak wygladala moja @. Bylo to jednorazowe zdarzenie, nie wiem czemu tak ale w kolejnym mcu juz bylo normalnie

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez kiedyś miałam brązową @ ale była silniejsza i na podpasce było widać ze ona jest, a teraz to takie jakby kot naplakal. Brązowy śluz to jest. Zrobię ostatni test jutro jak się nie rozkręci. Najwyżej zaznaczę cykl od początku plamienia.

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mialam podobnie przed zajsciem w ciaze ze trudno bylo wyliczyc to tylko plamienia przez dwa miesiace w terminie@ ale przy tak dluchich cyklach powinno byc wiecej, moze jest jeszcze nadzieja?!?!

• black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpię, bardzo marne szanse. Wynik testu będzie negatywny ale przynajmniej będę pewna swojego.

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja jakosjestempewna ze ok 19 dc cos sie dzialo bo moalamstrasznie duzo kremowego sluzu, nigdy tak nie mialam, az wkladke wlozylam. To trwalojakies 2 dni i potem juz ten sluz znikl tzn jest ale normalny. Mozliwe zeby wtedy chcialo sie zagniezdzic i sie to nie udalo ?

Ps.na wasze oko patrzac na moj wykres czy jest mozliwe ze mimo skoku i utrzymywania sie wyzszej tempki nie bylo owulki? Pytam bo jak bylam u gina to cykl byl bez owu a wtedy jeszcze nie mierzylam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:13

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Wątpię, bardzo marne szanse. Wynik testu będzie negatywny ale przynajmniej będę pewna swojego.
    Black u mnie tez znowu negatywny dzisiaj wiec juz w tym miesiacu nie mam co sie ludzic ...

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz nawet tempki nie mierze, nie biorę juz dupka i czekam, mam nadzieje ze się rozkręci

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja teraz nawet tempki nie mierze, nie biorę juz dupka i czekam, mam nadzieje ze się rozkręci
    Ja tez nie biore dzisiaj juz dupka. No i ciekawa jestem kiedy przyjdzie @ bo ostatnio mi przyszla w 37 dc alejeszcze nie bralamwtedy bromka

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • IzabelaGłuszczuk Nowa

Wysłany: 28 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy może jest ktoś kto pomoże mi w interpretacji mojego wykresu? Czy nie za bardzo ta temperatura skacze?

Iza36
  • black.devile Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję jakby ze mnie leciało ale już praktycznie nic nie ma. Dziwne dziwne. Sutki mnie już nie bolą ale piersi dalej mam pełne.

nowatorka lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    black.devile wrote:
    Ja czuję jakby ze mnie leciało ale już praktycznie nic nie ma. Dziwne dziwne. Sutki mnie już nie bolą ale piersi dalej mam pełne.
    No rzeczywiscie dziwne ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ