Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgataR wrote:Czarna a Ty jak sie czujesz? Jakies objawy?
Noo objawy są. Najgorsze to ból pleców i mdłości czego jeszcze nie doświadczyłam jak byłam z synem w ciąży. Apetyt na szczęście znikomy. Z synem to jedyne normalne posiłki to obiady a tak od rana do nocy słodycze i fast food'y a teraz to nawet nie mam na nic ochoty no czasem mnie na słone weźmie to najczęściej kabanosy podjadam. No i humorki się zaczynają pojawiać. Tak to w sumie nawet nie myślę o ciąży. Z synem to wiadomo bo to pierwsze a teraz na to czasu nie ma no i staram się też tak nie przywiązywać bo do usg jeszcze trochę czasu i wszystko może się okazać, więc cieszyć się będę dopiero jak się okaże, że wszystko jest w porządku.tylko ja, AgataR, OwieczkaaaJo, Nusiaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie pracowicie, dopiero wracam do domu i padam na twarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:23
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualny
-
hej wam, umowilam sie ze jutro dzownie wieczorem do gina i byc moze przyjmie mnie w niedziele rano. Powiedzialam mu o kolejnym cyklu bez owu, sprawdzilam swoje wyniki i to juz bodajze 4 cykl w 6-7 miesiecy, bez owu. Owu mialam na bank w czerwcu i w sierpniu a poza nimi to od kwietnia nic. Moje wyniki nie wskazuja na pcos, na usg tez nic nie ma, wiec moze to tsh nieszczesne? Gin cos mowil o Clo, warto je brac jak się nie zna przyczyny?Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Clo jest na stymulowanie owulacji z tego co wiem. Ja osobiscie nie bralbym go tylko dlatego zeby miec owulacje skoro nie wiadomo jaka przyczyna jej braku. Ana909 upieralabym sie przy sprawdzeniu tego tsh, byc moze jest to juz poziom ktory hamuje Twoje owulacje... No ale wiadomo, decyzja nalezy do Ciebie i Twojego lekarza
Wow Owieczkaa ja nie pamietam kiedy mialam jakis wzrost libido haha
a mozliwe jest wszystko
wiec bierz sie do roboty Kochana
ana909 wrote:hej wam, umowilam sie ze jutro dzownie wieczorem do gina i byc moze przyjmie mnie w niedziele rano. Powiedzialam mu o kolejnym cyklu bez owu, sprawdzilam swoje wyniki i to juz bodajze 4 cykl w 6-7 miesiecy, bez owu. Owu mialam na bank w czerwcu i w sierpniu a poza nimi to od kwietnia nic. Moje wyniki nie wskazuja na pcos, na usg tez nic nie ma, wiec moze to tsh nieszczesne? Gin cos mowil o Clo, warto je brac jak się nie zna przyczyny?
Ana możliwe jest że to tsh ale nie jest powiedziane ale fact 4 cykle to juz duzo. A możesz mi przypomniec kiedy miałas badane TSH ostatnio?
-
AgataR wrote:Wow Owieczkaa ja nie pamietam kiedy mialam jakis wzrost libido haha
a mozliwe jest wszystko
wiec bierz sie do roboty Kochana
Hahaha własnie sie wachamczy jeszcze nie za wczesnie na nastepne malenstwo, mój chce i to bardzo ale hmmm patrze innaczej a poniewaz jeszcze nie mieszkamy razem to tym bardziej wacham sie.
Kochana za wczesniej to dopiero 7dc nie 20 lub 40 tak jak miałam ostatnio
Edit: dzisiaj owulacyjny zrobiłam tej samej firmy co zawsze i o dziwo tylko jedna kreska a drugą zawsze miałam widoczną wiec zupelnie nie wiem co jest graneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:44
-
Owieczkaa Kochana wiem, ze dużo jest zawsze "za" i "przeciw" ja nie patrze już na nic, czy kredyt, czy male mieszkanie czy coś innego, trzeba kuc żelazo póki gorące
OwieczkaaaJo wrote:Hahaha własnie sie wacham
czy jeszcze nie za wczesnie na nastepne malenstwo, mój chce i to bardzo ale hmmm patrze innaczej a poniewaz jeszcze nie mieszkamy razem to tym bardziej wacham sie.
Kochana za wczesniej to dopiero 7dc nie 20 lub 40 tak jak miałam ostatnio
Edit: dzisiaj owulacyjny zrobiłam tej samej firmy co zawsze i o dziwo tylko jedna kreska a drugą zawsze miałam widoczną wiec zupelnie nie wiem co jest grane
W ogole dopiero zauwazylam ze na badaniu zmienili mi imięKocham Cię córeczko ❤
Witam sie w sobotni bardzo zimny u mnie poranek
Owieczkaa pytalas czy to mozliwe, zeby zaczely sie u Ciebie juz dni plodne, no wiec moj wykres znowu sie przesunal i podobno mialam owulacje 9dc wiec wiec to chyba jednak jest mozliwe
Wkurzam sie juz na maksa bo kompletnie nie moge rozszyfrowac co sie dzieje, wykres na owulacyjny nie wyglada. Przyjelam juz do wiadomosci ze to moze byc kolejny dlugasny cykl ale nie daja mi spokoju moje obserwacje. Nigdy ale to przenigdy nie bolaly mnie piersi przed owulacja (dopiero zaczynaly gdy musialam juz wywolywac @) czuje jakies dziwne pulsowanie w podbrzuszu i dzis trzeci dzien jak mi wilgotno. Wiem, ze nie na wszystko mozna znalesc odpowiedz, nie wkrecam sobie juz nic tylko poprostu czuje bezsilnosc wobec mojego organizmu a tego stanu duszy nie cierpie najbardsiej
Jesli komus opsulam ielny sobotni poranek swoim marudzeniem to sorki ale musialamtylko ja lubi tę wiadomość
OwieczkaaaJo wrote:Hehe no widzisz. A co do TSH to proponuje zrobic jeszcze raz i speawdxic czy sie dalej zmniejsza. Jak jestes w pl to bedzie bez problemu.
Wtedy bedziesz wiedziala idzie w dol to jest dobrze ale jak pojdzie w gore to tez moze byc przyczyna.
mam jeszcze wuniki z zeszlego roku bodajże ze stycznia gdzie tsh wynosilo 2.93Kocham Cię córeczko ❤
nick nieaktualnyAgataR wrote:Witam sie w sobotni bardzo zimny u mnie poranek
Owieczkaa pytalas czy to mozliwe, zeby zaczely sie u Ciebie juz dni plodne, no wiec moj wykres znowu sie przesunal i podobno mialam owulacje 9dc wiec wiec to chyba jednak jest mozliwe
Wkurzam sie juz na maksa bo kompletnie nie moge rozszyfrowac co sie dzieje, wykres na owulacyjny nie wyglada. Przyjelam juz do wiadomosci ze to moze byc kolejny dlugasny cykl ale nie daja mi spokoju moje obserwacje. Nigdy ale to przenigdy nie bolaly mnie piersi przed owulacja (dopiero zaczynaly gdy musialam juz wywolywac @) czuje jakies dziwne pulsowanie w podbrzuszu i dzis trzeci dzien jak mi wilgotno. Wiem, ze nie na wszystko mozna znalesc odpowiedz, nie wkrecam sobie juz nic tylko poprostu czuje bezsilnosc wobec mojego organizmu a tego stanu duszy nie cierpie najbardsiej
Jesli komus opsulam ielny sobotni poranek swoim marudzeniem to sorki ale musialamto nie zadne marudzenie i nikomu niczego nie popsulas !!!! owu mogla byc wczesnie i moze rosnie fasoleczka co ?
a ja postanowilam w ten sobotni poranek podzielic sie troszke swoja prywatnoscia i udostepnilam zdjecie mojego skarbulka syneczka TomeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 09:36
AgataR lubi tę wiadomość