X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Czarna a Ty jak sie czujesz? Jakies objawy? :)

Noo objawy są. Najgorsze to ból pleców i mdłości czego jeszcze nie doświadczyłam jak byłam z synem w ciąży. Apetyt na szczęście znikomy. Z synem to jedyne normalne posiłki to obiady a tak od rana do nocy słodycze i fast food'y a teraz to nawet nie mam na nic ochoty no czasem mnie na słone weźmie to najczęściej kabanosy podjadam. No i humorki się zaczynają pojawiać. Tak to w sumie nawet nie myślę o ciąży. Z synem to wiadomo bo to pierwsze a teraz na to czasu nie ma no i staram się też tak nie przywiązywać bo do usg jeszcze trochę czasu i wszystko może się okazać, więc cieszyć się będę dopiero jak się okaże, że wszystko jest w porządku.

tylko ja, AgataR, OwieczkaaaJo, Nusiaczek lubią tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie temp znow spadla wiec @ coraz blizej i bol brzucha teraz ustal ale wczesniej nasilony

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja wrote:
    anusiak ktory to twoj cykl starań ?
    to 4 cykl staran

tylko ja lubi tę wiadomość

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczy jak mija piatkowy wieczór ? u mnie leniwie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:13

AgataR lubi tę wiadomość

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pracowicie, dopiero wracam do domu i padam na twarz :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 19:23

lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
    Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    U mnie pracowicie, dopiero wracam do domu i padam na twarz :(
    ojej ,to mąz niech szykuje ciepłą,relaksującą kąpiel i pyszną kolacje dla swojej najukochńszej przepracowanej żony. ;) ;)

AgataR lubi tę wiadomość

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też pracowicie.własnie zagotowuje papryke na konserwowa dla corki

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • ana909 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wam, umowilam sie ze jutro dzownie wieczorem do gina i byc moze przyjmie mnie w niedziele rano. Powiedzialam mu o kolejnym cyklu bez owu, sprawdzilam swoje wyniki i to juz bodajze 4 cykl w 6-7 miesiecy, bez owu. Owu mialam na bank w czerwcu i w sierpniu a poza nimi to od kwietnia nic. Moje wyniki nie wskazuja na pcos, na usg tez nic nie ma, wiec moze to tsh nieszczesne? Gin cos mowil o Clo, warto je brac jak się nie zna przyczyny?

Kocham Cię córeczko ❤
    Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy to mozlowe zeby mi sie plodne zaczynaly? Uczucie mokrosci i wxrost libido mam ale takie ze juz bym od rana "gwalcila " a to dopiero 7dc

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ja sie nie wypowiem choc jak ja bralam clo to owulka byla szybciej niz powinna ale on mi to przepisal na cysty. Moze ktos inny sie wypowie

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clo jest na stymulowanie owulacji z tego co wiem. Ja osobiscie nie bralbym go tylko dlatego zeby miec owulacje skoro nie wiadomo jaka przyczyna jej braku. Ana909 upieralabym sie przy sprawdzeniu tego tsh, byc moze jest to juz poziom ktory hamuje Twoje owulacje... No ale wiadomo, decyzja nalezy do Ciebie i Twojego lekarza :)

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Owieczkaa ja nie pamietam kiedy mialam jakis wzrost libido haha ;) a mozliwe jest wszystko :) wiec bierz sie do roboty Kochana ;)

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana909 wrote:
    hej wam, umowilam sie ze jutro dzownie wieczorem do gina i byc moze przyjmie mnie w niedziele rano. Powiedzialam mu o kolejnym cyklu bez owu, sprawdzilam swoje wyniki i to juz bodajze 4 cykl w 6-7 miesiecy, bez owu. Owu mialam na bank w czerwcu i w sierpniu a poza nimi to od kwietnia nic. Moje wyniki nie wskazuja na pcos, na usg tez nic nie ma, wiec moze to tsh nieszczesne? Gin cos mowil o Clo, warto je brac jak się nie zna przyczyny?

Ana możliwe jest że to tsh ale nie jest powiedziane ale fact 4 cykle to juz duzo. A możesz mi przypomniec kiedy miałas badane TSH ostatnio?

• OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Wow Owieczkaa ja nie pamietam kiedy mialam jakis wzrost libido haha ;) a mozliwe jest wszystko :) wiec bierz sie do roboty Kochana ;)

Hahaha własnie sie wacham :P czy jeszcze nie za wczesnie na nastepne malenstwo, mój chce i to bardzo ale hmmm patrze innaczej a poniewaz jeszcze nie mieszkamy razem to tym bardziej wacham sie.

Kochana za wczesniej to dopiero 7dc nie 20 lub 40 tak jak miałam ostatnio :P

Edit: dzisiaj owulacyjny zrobiłam tej samej firmy co zawsze i o dziwo tylko jedna kreska a drugą zawsze miałam widoczną wiec zupelnie nie wiem co jest grane :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:44

• AgataR Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owieczkaa Kochana wiem, ze dużo jest zawsze "za" i "przeciw" ja nie patrze już na nic, czy kredyt, czy male mieszkanie czy coś innego, trzeba kuc żelazo póki gorące :)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hahaha własnie sie wacham :P czy jeszcze nie za wczesnie na nastepne malenstwo, mój chce i to bardzo ale hmmm patrze innaczej a poniewaz jeszcze nie mieszkamy razem to tym bardziej wacham sie.

Kochana za wczesniej to dopiero 7dc nie 20 lub 40 tak jak miałam ostatnio :P

Edit: dzisiaj owulacyjny zrobiłam tej samej firmy co zawsze i o dziwo tylko jedna kreska a drugą zawsze miałam widoczną wiec zupelnie nie wiem co jest grane :(
    juz sprawdzam...25 marzec wynik 2.89 a 15 lipiec 2,83.
    W ogole dopiero zauwazylam ze na badaniu zmienili mi imię :P

Kocham Cię córeczko ❤
  • OwieczkaaaJo Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no widzisz. A co do TSH to proponuje zrobic jeszcze raz i speawdxic czy sie dalej zmniejsza. Jak jestes w pl to bedzie bez problemu.
    Wtedy bedziesz wiedziala idzie w dol to jest dobrze ale jak pojdzie w gore to tez moze byc przyczyna.

• AgataR Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w sobotni bardzo zimny u mnie poranek :)
    Owieczkaa pytalas czy to mozliwe, zeby zaczely sie u Ciebie juz dni plodne, no wiec moj wykres znowu sie przesunal i podobno mialam owulacje 9dc wiec wiec to chyba jednak jest mozliwe :)
    Wkurzam sie juz na maksa bo kompletnie nie moge rozszyfrowac co sie dzieje, wykres na owulacyjny nie wyglada. Przyjelam juz do wiadomosci ze to moze byc kolejny dlugasny cykl ale nie daja mi spokoju moje obserwacje. Nigdy ale to przenigdy nie bolaly mnie piersi przed owulacja (dopiero zaczynaly gdy musialam juz wywolywac @) czuje jakies dziwne pulsowanie w podbrzuszu i dzis trzeci dzien jak mi wilgotno. Wiem, ze nie na wszystko mozna znalesc odpowiedz, nie wkrecam sobie juz nic tylko poprostu czuje bezsilnosc wobec mojego organizmu a tego stanu duszy nie cierpie najbardsiej ;)
    Jesli komus opsulam ielny sobotni poranek swoim marudzeniem to sorki ale musialam ;)

• ana909 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OwieczkaaaJo wrote:
    Hehe no widzisz. A co do TSH to proponuje zrobic jeszcze raz i speawdxic czy sie dalej zmniejsza. Jak jestes w pl to bedzie bez problemu.
    Wtedy bedziesz wiedziala idzie w dol to jest dobrze ale jak pojdzie w gore to tez moze byc przyczyna.

mam jeszcze wuniki z zeszlego roku bodajże ze stycznia gdzie tsh wynosilo 2.93

Kocham Cię córeczko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataR wrote:
    Witam sie w sobotni bardzo zimny u mnie poranek :)
    Owieczkaa pytalas czy to mozliwe, zeby zaczely sie u Ciebie juz dni plodne, no wiec moj wykres znowu sie przesunal i podobno mialam owulacje 9dc wiec wiec to chyba jednak jest mozliwe :)
    Wkurzam sie juz na maksa bo kompletnie nie moge rozszyfrowac co sie dzieje, wykres na owulacyjny nie wyglada. Przyjelam juz do wiadomosci ze to moze byc kolejny dlugasny cykl ale nie daja mi spokoju moje obserwacje. Nigdy ale to przenigdy nie bolaly mnie piersi przed owulacja (dopiero zaczynaly gdy musialam juz wywolywac @) czuje jakies dziwne pulsowanie w podbrzuszu i dzis trzeci dzien jak mi wilgotno. Wiem, ze nie na wszystko mozna znalesc odpowiedz, nie wkrecam sobie juz nic tylko poprostu czuje bezsilnosc wobec mojego organizmu a tego stanu duszy nie cierpie najbardsiej ;)
    Jesli komus opsulam ielny sobotni poranek swoim marudzeniem to sorki ale musialam ;)
    czesc kochana :) to nie zadne marudzenie i nikomu niczego nie popsulas !!!! owu mogla byc wczesnie i moze rosnie fasoleczka co ?

a ja postanowilam w ten sobotni poranek podzielic sie troszke swoja prywatnoscia i udostepnilam zdjecie mojego skarbulka syneczka Tomeczka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 09:36

AgataR lubi tę wiadomość

‹‹ 425 426 427 428 429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ