Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny od jakiegos czasu mierze 2 razy temp rano ok.7 i wieczorem ok.21-22.i zauważyłam tendencje prognoz na pomiar ranny gdy wieczorem jest do 36,9 to rano jest temp do 36,4 a jak jest powyżej 36,9 to rano jest temp 36,5-36,8.robie to dla włąsnej obserwacji i porównania wahan temp w cyklu
-
Tylko_ja Kochana masz fajnego synka
to juz prawie duzy mezczyzna wiec masz powody do dumy
dziekuje Ci za mile slowa :* wczoraj robilam test i negatywny wiec nie moge dac sie zwariowac
choc patrzac z drugiej strony moj poprzedni test ciazowy robilam 3 rygodnie po i linia testowa wcale nie byla taka wyrazna a beta tylko 50... Ale moja temp za to byla zupelnie inna. No nic czekamy na rozwoj wydarzen
Anusiak5 a czemu mierzysz tez temp wieczorem? Ja nigdy w sumie o tym nie slyszalam dlatego mnie to zainteresowalotylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:super chłopak.
agatko dzisiaj to ty bedziesz mnie pocieszac,jestem zla jak osa a nie mam powodu,nie wiem o co chodzi,ale mój Pawel widzi ze ze mna cos nie halo i zapytal ironicznie "psychiatra dzisiaj przyjmuje ? " zaczelam sie smiac,ale nie mam w ogole humoru. -
nick nieaktualny
-
*Czarnaa* wrote:Tysia ekhm ... cały czas wodnisty śluz? Toż Ty w ciąży jesteś
A testowałaś dziś? Jak nie to jutro z rana rób
Test robiłam przedwczoraj popołudniu o czułości 25 i negatywny . Sama nie wiem . Wczoraj zaczely mi się plamienia tzn na wkladce prawie nic tylko przy podcieraniu widziałam myslalam ze okres się rozkreca ale dzisiaj to samo .AgataR lubi tę wiadomość
Tysia -
Oj może być zielono u Tysi
dziewuchy drogie! Nie nadążam za wami!!!! Zwolnijcie trochę tempo
ja juz nie wiem co mam czuć, zdyscyplinowana tez nie jestem jakoś do mierzenia tempki w tym cyklu, nie wiem co się dzieje, castangusa biorę, jak do tej pory nie mam żadnych plamien po @ jak było w poprzednich cyklach. Ale jakoś wydaje mi się ze jednak nie ma co się nastawiać ze może jednak. Nie potrzebne nerwy i nadzieja. Nie będę nastawiala się na fasoleczke, chce żeby tylko castangus i dupka wyregulowaly mi cykle i owu. Mam nadzieje ze wam się uda!
AgataR, tylko ja lubią tę wiadomość
-
Tysia tam się ewidentnie "coś" dzieje
to już 17 dzień po
zrób test owulacyjny jeśli masz
one tez wychodzą pozytywne
trzymam mocno kciuki
Czarna mądra głowo, zajrzyj do mnie... ja to chyba wariuje...
Tylko_ja Kochana ktoś mi ostatnio powiedział, ze na chandrę dobra czekolada wiec nie żałuj sobiea coś się dzieje czy po prostu gorszy dzień?
tylko ja lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
No właśnie od jutra znowu zacznę prowadzić go
dziś uzupełniam serduszka :p ale mnie też jakiś dołek złapał lekki. Dużo dziewczynom się ostatnio udaje. Niektóre piszą o pierwszych ruchach itp, o wysokiej becie
fajnie fajnie
mam nadzieje ze i na mnie przyjdzie tez czas
nie to żeby coś, bo ciesze się razem z nami ale też bym chciała
Tysia :), AgataR lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nawet nie licze na to że się udało bo jakos do szczęścia mi daleko
i nie mam w domu już testów ani ciążowych ani owulacyjnych .. będą w przyszłym tygodniu
black.devile ja jak brałam castagnus to mi uregulował cykle na 29 30 dniowe wiec było supermam nadzieje że i Tobie pomoże !
Życze Wam owocnych strań oby Wam się udało ! Trzymam kciuki :*AgataR lubi tę wiadomość
Tysia -
*Czarnaa* wrote:nie rób o czułości 25 tylko 10
No właśnie spieszyłam się kupiłam jaki wpadł w ręke a nie popatrzyłam . W przyszłym tygodniu będę mieć dopiero testy bo teraz jestem uziemiona w domu bo synek zachorowal i się nie ruszamy nawet nigdzie .AgataR lubi tę wiadomość
Tysia -
nick nieaktualnyA plamienia w dniach spodziewanej @ w ciąży są normalne, to samo z lekkimi krwawieniami. Ojj podziwiam, że dasz radę wytrzymać aż tydzień
Agata patrzyłam na Twój wykres dziś rano i w sumie to nie wiem co mam Ci powiedzieć. Ja owulację stawiałabym na 14dc, nie wiem jaki miałaś śluz bo nie zaznaczyłaś ale widzę test owu pozytywny no ale testom też tak ufać nie można. Był ładny spadek a potem tempka poszła w górę ale ... Zastanawiam się jeszcze czy owulka nie była dzisiaj, tylko, że to się okaże dopiero jutroNusiaczek lubi tę wiadomość
-
Czarna no wlasnie, ja tez dzis pomyslalam, ze owulacja moze byc dopiero dzis, ale pamietam ze zaraz po miesiaczce czulam wilgotno wiec to mogl byc sluz. Nie zaznaczalam, bo nigdy nie mialam widocznego sluzu plodnego. Test owulacyjny wczoraj wieczorem tez wyszedl "prawie" pozytywny, kreska ciemniejsza od poprzednich.. Dzieki, ze zerknelas
wlasnie dlatego nerwa mam bo nie wiem co jest grane
nick nieaktualny