Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusiak5 jest taka zasada, 3 wyzsze temperatury od 6 poprzednich nizszych
w galerii jest bardzo duzo wykresow owulacyjnych popatrz sobie to na pewno dobrze zobrazuje Ci to sytuacje
Kotek87 owulacja najprawdopodobniej wystapila 18 dc lub 19 dc potrzebna juz tylko jutro taka wysoka templat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnyowieczka kciukasy trzymam mocno zacisniete
agata kochana nie denerwuj sie tak bo sie wykonczysz !a jak ty sie denerwujesz to ja razem z toba !!!! pojdziesz do gina sytuacja sie unormuje zobaczyszspokojnie kochana
kotek wedlug mnie 18 dzien cyklu mialas owu ale zobaczysz przez kolejne dni jak sie bedzie utrzymywala tempka
anusiak na podstawie temp.mozemy przypuszczac ze owu byla,100% daje tylko usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:25
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykotek87 wrote:no to jesli owu była w 19 dc to nici z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:30
AgataR lubi tę wiadomość
-
Tylko ja Kochana no masz racje 3 wyzsze to juz po owulacji, przewaznie ten spadek to dzien owu
dziekuje Ci kochana ale serio mozna sie wykonczyc... Dzis nie mam nerwa tylko smutny dzien, jakas deprecha mnie zlapala
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualnyAgataR wrote:Tylko ja Kochana no masz racje 3 wyzsze to juz po owulacji, przewaznie ten spadek to dzien owu
dziekuje Ci kochana ale serio mozna sie wykonczyc... Dzis nie mam nerwa tylko smutny dzien, jakas deprecha mnie zlapala
musisz byc cierpliwa,ja mam ładne wykresy a dzidzi brak tez sie denerwowalam,chodzilam sfrustrowana ,ale mi przeszło,bo co nam dadzą newy ? coś zmienią? nic.
anusiak tak, moze dac,wygoogluj sobie wykresy temperatury i zapraszam do lektury.musi byc 6 nizszych a potem conajmiej 3 wyzsze temp.zeby stwierdzic ze owu wystąpiła.pisałysmy o tym z agatą kilka strom temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 09:58
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatko - ja właśnie nawrzeszczałam na twoj wykres !!!! powiedziałam: " unormuj sie cholerna temperaturo bo jak cie pizne.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " moze posłucha !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:09
AgataR lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie zawsze to tak działa, że owulacja jest wtedy kiedy jest 6 niższych a potem 3 wyższe temperatury. Różne czynniki mogą zakłócić tą temperaturę. Of wyznacza owulację właśnie na tej zasadzie i u mnie wyznaczył źle ;P
anusiak u Cb owulacja była w 18dc, wtedy był spadek do tego szyjka i śluz jak najbardziej na to wskazują.AgataR, tylko ja, Nusiaczek lubią tę wiadomość
-
Haha Tylko_ja wiesz jak sprawic by ktos sie usmiechnal
mowilam juz, ze podziwiam Twoj optymizm i powotrzę to jeszcze raz :*
Czarna tez ma racje, to tak jak wlasnie jest np teraz u mnie, niby system wyznaczyl owu ale czy byla tego nie wie niktmetoda termiczna jest chyba naprawde dla osob wtajemniczonych
trzeba dobrze znac swoj organizm zeby moc na jej podstawie byc pewnym wystapienia owulacji
tylko ja lubi tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:dzieki czarna własnie sie ucze tej szczegółowej obserwacji.jak szyjke okresle plus minus to jest ok ale wykresu nie umiem czytac do konca
musisz sie wczytac prowadzic kilka cyli z temp.i nauczysz sie na podstawie temp.kiedy jest czy mogla byc owulacja
mi system wczoraj wyliczył na 12 dzien cyklu i wiedzialam ze to bzdura bo bylam pewna ze jezeli do niej doszlo to byl 17 dc i dzisiaj 3 wyzsza tempka i ovufriend zaznaczyl to co myslalam 17 dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny