Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
erfa wrote:Ja tak samo jak poszłam prywatnie to usłyszałam, że wszystko okej i trzeba po prostu cierpliwie się starać.
Szlag mnie trafił bo usłyszeć "wszystko jest ok" za 120 zł to trochę nie tak tym bardziej że wskazówek zadnych nie było co dalej
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Btw. Dziewczyny czy spadek w 4dpo to dobry czy zły znak? Kurde jakoś się martwię nawet po dzisiejszym podwyższeniu. Mam dziś bardzo dziwny śluz. Jak myślicie jaki śluz powinien być w 5 dpo?
Przejrzałam Twój wykres. Mnie by nie zaniepokoił taki spadek (chyba, że w kolejnych dniach temp. spadnie dwukrotnie jeszcze niżej, poniżej linii pokrywającej)
Nie potrafimy dokładnie wyznaczyć dnia owulacji. Przyjmujemy, ze następuje dwa dni przed lub po skoku temperatury....
Więc jest możliwość, że to spadek implantacyjny....
zakłócona temperatura lub spadek, który nie ma wpływu na dalsze obserwacje i nie budzi jeszcze wątpliwości cyklu bezowulacyjnego (taka wątpliwość pojawia się przy min. dwóch spadkach temperatury PONIŻEJ linii pokrywającej).
-
MMM Ty jesteś wspaniała! Dziś jesteś moim pocieszeniem, moją mistrzynią!
gdyby to była implantacja to skała bym z radości (poważnie). Czyli moja obserwacja w dalszym ciągu ma sens i nie ma co się łamać
normalnie uwielbiam Cię! :*
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija ja miałam aż 3 spadki, w 8,10 i 12dc
także moim skromnym zdaniem dopóki nie ma terminu @ nie ma sensu gdybac. Moje wszystkie cykle bardzo się od siebie różniły, tylko jedno było zawsze takie samo, Spadk dzień przed @.
Niestety po owu trzeba uzbroić się w mega cierpliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 19:53
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Ja wiem wiem dziewczyny
ja wcale cierpliwa nie jestem i zaraz sie wkurzam, że coś w moim wykresie jest nie tak
wszystko zapisuje i czekamy póki co. Jesteście kochane
MMM ale mnie wprawiłaś w cudowny nastrój tym co mi napisałaś o śluzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Meridian zdaje mi się, że jeszcze skoczy Ci temperatura. Zwróć uwagę, że Twój śluz jest jeszcze rozciągliwy. Zobaczymy co dziś się rozwinie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kotek testowałaś się?
widziałam kilka wykresów w których dziewczynom nieco spadały temp a były jednak w ciąży
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kotek jutro albo pojutrze się testuj i rozwiejesz swoje wątpliwości. Wykresy dziewczyn w ciąży są różne a pamiętaj, że każda z nas jest inna i ma inne temp"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wzoraj wieczorem już go nie było. Nigdy tak późno nie miałam owulacji. A jak się to ma do testów? Już teraz nie wiem co mnie oszukuje termometr czy testy. Od poniedziałku powinny mnie boleć piersi, bo zawsze tak mam na dwa- półtora tygodnia przed @. A tu nic. Hmmm..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:44
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian