Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
anutka, ale nigdy nie bolalo mnie...MOze nigdy nie trafilismy z męzem na takie ustawienie szyjki
Znalazłam coś takiego w necie:
"Po miesiaczce przez kilka dni szyjka jest zwykle twarda , zamknieta i usytuowana nisko . w miarę zblizania sie do owu , szyjka zmienia połozenie , unosi się do góry lub wykonuje zwrot do kosci krzyżowej od tyłu , ku spojeniu łonowemu do przodu ( sprawia wrazenie że jest blizej i wyżej ) otwiera sie i miękknie .
Na poczatku cyklu szyjka jest : nisko , zamknieta , twarda
Gdy narastaja objawy płodności : wyzej , otwarta , miękka
Gdy zbliża sie owulacja : wysoko , otwarta , miekka
Po owulacji : nisko , zamknieta , twarda ."
Nie rozumiem wszystkiego...
Myślałam ze bolalo mnie bo szyjkę mialam nisko,a le tu wychodziłoby ze byla wysoko i mogło boleć??
Pomóż mi rozwikłać zagadkę dnia:))
Jestem tu co prawdę krótko..ale już mi się podoba.
Zastanawiam się na ile wykupić ten abonament, co Wy o tym myślicie dziewczyny, jak jest najlepiej?Anutka lubi tę wiadomość
-
co do abonamentu to myślę, że ten 3 miesięczny, ale ja staram się dostać pakiet preminum za punkty... mam 30 a potrzeba 100 jak mi się nie uda to będę z wami tylko do końca sierpnia.. powód prosty... kasa...
co do szyjki to mam teorię, że albo twarda szyjka dLATEGO BOLAŁO ALBO INFEKCJA... PODRAŻNIENIE... NADŻERKA???Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:27
-
Ja włąśnie czekam na kasiorke bo moi kochani współpracownicy jak zwykle się spóźniają moja @ mogła by się raz od nich tego nauczyć
i myślę o tym abonamencie na 3 miesiące ))
-
zapraszasz znajome i jak one się rejestrują to masz +10 pkt a jak kupią pakiet premium to masz +100 a jak udostępnisz wykres to masz +20 i w ustawieniach abonament i punkty masz ile masz w tej chwili pkt i na ile jest abonament
a wersja okrojona - pewnie taka mi zostanie to jedynie wykres i interpretujesz sama i nie ma detektora, w sumie mi pasuje, umiem odczytać wykres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 12:36
-
Właśnie ja mam tą "okrojoną" wersję póki co
I jak na razie nie narzekam )
No miłego odpoczynku życzę )) -
w dzisiejszych czasach internet jest nieograniczonym źródłem wiedzy z różnych stron wyłapałam o co najistotniejsze i stworzyłam swój system... największy problem stwarza mi "zrozumienie" szyjki... cuda mi wychodzą temperatura zgodnie z oczekiwaniami, a śluz tez czasami figle płata...
dlatego jak tylko mogę to próbuję pomóc staraczkom z forum interpretować wykresy ale wiadomo... człowiek nie maszyna - mylić się możeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2013, 13:18