Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
maaadziaaa87 wrote:Cześć dziewczyny jestem tu od niedawna dopiero ten cykl zaczęłam mniej więcej zapisywać ale mam pytanie co oznacza wzrost temperatury? Czy to znaczy,że owulacja wystąpiła wcześniej czy,że dopiero będzie?
zalezy o jakim wzroscie temperatury mowa...jesli wzrost okolo 0,1 to znaczy ze blisko owulacji 1-2 dni przed, jesli jest skok minimum 0,2 lub wiecej to owulacja sie odbyla...zazwyczaj tempka sie podnosi okolo 24 godziny po owulacji.maaadziaaa87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłoda wrote:Oznacza to ,że już była. U ciebie na dzień dzisiejszy w 13 albo 14 dniu cyklu
kurcze wydaje mi się,że to za szybko...w zeszłym miesiącu jak byłam u gin.26.11.13 to powiedziała mi,że jestem przed owulką jakieś 2-3 dni no i dodam że okres miałam 13.11.13 a teraz w grudniu 15.12.13 i dziwne,że np.szybciej by owulka była skoro cykl się przesunął... -
maaadziaaa87 wrote:weronika86 a mogłabyś spojrzeć na mój wykres (temperaturę) i określić jak uważasz. Poniżej link do mojego wykresu dziękuję
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Ja uwazam jak kolezanka wyzej- 13 dc na pewno...czasami potrafi sie fl wydluzyc po prostu a to juz nie powod do martwienia sie -
Dziewczyny, prosze pomozcie...
Mam cykle 26-27 dniowe, normalnie juz w tym czasie (12dc) temperatura powoli rosla, a teraz z dnia na dzien spada coraz nizej. Co o tym myslicie, jaka moze byc przyczyna? -
Helloł dziecwzyny mam prosbe mozecie looknac na moj wykresik ..czy pomimo iz testy sa negatywne to czy jest szansa ze owulka byla.. zazwyczajj mam owlke 18-20 dc - tyle ze teraz bylam chora i bralam antybiotyki ;/
ja odczucia j=mam jakby owulka byla wczoraj albo przedwczoraj ale testy mi namieszały w głowie ;/ -
nie wiem ale jak dla mnie to jesli byla owulka to albo 16dc albo mogla byc wczoraj jesli dzis nie zaobserwujesz sluzu plodnego - to moze byc juz po choc tez masz dziwny troche - szczegolnie ze szyjka juz jest Twarda ..
widac te grudniowo/styczniowe wykresy nam plataja figle
ja czekam na moja owulke bo chce wziasc lutke i dupaaa..
a moj sie tyle npracowal , ehh ale przynajemnij pryzjemnosc jestaga2319 lubi tę wiadomość
-
GRATULAJCE
-
Jak dla mnie mozliwe ze owulka byla w 15 lub 16 dc
-
aga2319 wrote:Cześć czy według Was na tym wykresie owulacja jest zaznaczona prawidłowo?