Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny. tak obserwuję swój wykres i coś mi się wydaje że mój cykl muszę spisać na straty. Coś mi ta temperatura szaleje konkretnie. Jakbyście mogły zerknąć i wyrazić opinię. Niby od dwóch dni mam pobolewania podbrzusza, wcześniej nie miałam tak szybkich dolegliwości przed miesiączką. Owu nie wynaczyła mi owulacji więc nawet nie wiem czy sama dobrze ją sobie wyznaczyłam.
-
nick nieaktualnyHejka mozecie zerknac na moj wykres dodam ze mam miesiaczki co 36 dni i od 16dc cyklu przez 10dni po 2 tabletki biore luteine i ovufriend najpierw pokazalo mi owu w 19dc potem przesunal na 20 potem 22dc szczerze nie wiem od ktorego mam liczyc ze miala owu te dwie pierwsze daty mialam owu zaznaczona ciagla linia i niewiem czy mam byc dobrej nadzieji i nie moge sie doczekac kiedy test zrobic...
-
nick nieaktualnywiag wrote:Hejka mozecie zerknac na moj wykres dodam ze mam miesiaczki co 36 dni i od 16dc cyklu przez 10dni po 2 tabletki biore luteine i ovufriend najpierw pokazalo mi owu w 19dc potem przesunal na 20 potem 22dc szczerze nie wiem od ktorego mam liczyc ze miala owu te dwie pierwsze daty mialam owu zaznaczona ciagla linia i niewiem czy mam byc dobrej nadzieji i nie moge sie doczekac kiedy test zrobic...
Wydaje mi się że owuF dobrze wyznaczył Ci owulkę zwłaszcza że masz cykle 36 dniowe i śluz rozciągliwy 21 dc. Myślę że za szybko wzięłaś luteinęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 16:13
-
nick nieaktualnyChanela wrote:hej dziewczyny. tak obserwuję swój wykres i coś mi się wydaje że mój cykl muszę spisać na straty. Coś mi ta temperatura szaleje konkretnie. Jakbyście mogły zerknąć i wyrazić opinię. Niby od dwóch dni mam pobolewania podbrzusza, wcześniej nie miałam tak szybkich dolegliwości przed miesiączką. Owu nie wynaczyła mi owulacji więc nawet nie wiem czy sama dobrze ją sobie wyznaczyłam.
Jeśli zdarzało Ci się to wcześniej to ja bym jeszcze dziś na Twoim miejscu poszła zbadać progesteron -
nick nieaktualny
-
Witam Was Dziewczyny! Chciałabym Was prosić o pomoc w interpretacji mojego mega dziwnego cyklu:( Z gory mowie ze wydaje mi sie ze jest niewiarygodny, poniewaz:
1. temperatura mierzona o przeroznych porach oraz pod pachą
2. raczej zle podany dzien owu
3. strasznie krotka faza lutealna- 5 dni:(
Jestem tu nowa, a wykres zrobiłam na próbe, cos na postac brudnopisu. Wiem ze jest niewiarygodny ale mimo wszystko wystraszylam sie tej krotkiej fazy lutealnej.
P.S. wlasnie zaczelam nowy cykl i przyrzekam sobie ze tym razem poprowadze obserwacje jak nalezy, ale na dzien dzisiejszy prosze Was o komentarz. A oto moj pożal sie Boże wykres..
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. To mój pierwszy wykres. Cykl monitorowany. Owulacja 18-19 dc. Test słaba druga kreska za dwa dni mocniejsza. Wielka radość i dzisiaj po godz. 22 krew na papierze. Leżę w łóżku i ból jak na okres się nasila. Zerknijcie proszę na mój wykres. Tak naprawdę nie wiem czego oczekuję, jakich od Was odpowiedzi. Może po prostu że tak bywa...littletwig
-
nick nieaktualny
-
Agaata wrote:Hej dziewczyny, mogłybyście zerknąć na mój wykres? Bo sama nie wiem czy jestem jeszcze w fazie niskich temperatur czy już wysokich? Może bezowulacyjny się szykuje? Może coś podpowiecie? Z góry wielkie dzięki.
Agatko raczej byla, jutro ci powinno uvu zaznaczyc owulacje...jesli tempka jutro spadnie to owulki nie bylo.