Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Prima, już raz Ci się udało, więc znów się uda. Na pewno musisz tylko wierzyć i być dobrej myśli. Ja też bym już chciała, każda staraczka chce mieć dziecko I to nas łączy na tym forum wszystkie się doczekamy i będziemy znosić niedogodności chodzenia w ciąży a potem będziemy wychowywać małe krzyczące stworzonko
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde a ja chce owulacje Wlasnie ogladam moje testu owu z kilku dni w sumie od 26.04 i zaden nie jest pozytywny, i to jest najgorsze... I z kazdym dniem coraz slabsza krecha jest, najmocniejsza choc i tak negatywna jest 28.04 potem znow slabsze i znow 1.05... i w sumie to juz nie wiem ... temperatura nadal nie wzrasta...
-
Z tymi testami to też różnie bywa, ja ostatnio miałam trzy pozytywne: każdy po około czterodniowej przerwie. Niemożliwe, żebym miała 3 owulacje w jednym cyklu. Ewentualnie to były tylko podejścia do owulacji, ale jednak organizm się rozmyślił
Może u Ciebie też nie umie się zdecydować czy to już?
-
nick nieaktualny
-
Jest jeszcze opcja, że skok LH jest krótki i mogłaś go przegapić. Robisz test raz dziennie? Temperatura powinna wzrosnąć, ale czytałam że owulka może być nawet trzy dni przed wzrostem tempki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Hej. Co myślicie o moim wykresie? Myślicie że dzisiejszy spadek to może być implantacja?
Może być, ale niekoniecznie. Różnie bywa. Nie nastawiaj się za bardzo i nie myśl o tym za dużo. Lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować. -
A ja Wam powiem,że mój termometr daje mi takie same pomiary nawet , jeśli mierzę kilka razy pod rząd. Fakt,że lepszy termometr jest z dwoma miejscami po przecinku, bo np temperatura 36,62 i 36,69 to spora rozbieżność. Jeśli się mierzy na czole, to wiadomo,że pomiar będzie mało adekwatny
Prima Sort jeśli wychodza Ci testy owulacyjne pozytywne kilka dni pod rząd, to i tak liczysz tylko ten moment, kiedy test wyszedł pozytywnie pierwszy raz. Często podwyższone LH występuję w całym cyklu przy policystycznych jajnikach. Sprawdzałaś sobie poziom lh i fsh?PrimaSort lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny