Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzenia wrote:Wygląda obiecująco.Kiedy testujesz?
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się że 18dpo powinno cos wyjsc. Ale owulacja mogla byc chwilke pozniej, do tego zagniezdzenie tez moglo potrwac. Takze ciezko stwierdzic co sie dzieje. Jak dlugie masz cykle?03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Różnie mam nieregularny okres. Biorąc Ovarin miałam cykle 28, bez miałam 31-36 Ale czasem i 60 dni. Teraz biorę Ovarin więc powinien przyjść normalnie... ostatnie współżycie miałam w owulacje.. testy owulacyjne zaczęły mi się robić teraz z powrotem coraz ciemniejsze, mam pelny biust, mdłości, wyższa temperaturę, a osoby które nie wiedzą o moim staraniu np. Mama powiedziały że jestem w ciąży bo widać po mojej twarzy że promienieje.. nigdy nikt mi tak nie mówił A teraz w ciągu tygodnia 4 różne osoby.. I to przez Messenger
Na testach miałam slad delikatny, dzisiaj różowe krechy ale nie na tym miejscu co trzeba.. na betę nie chcą przyjąć przez wirusa A ja szaleje z ciekawości..Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Marzycielkaa wrote:Różnie mam nieregularny okres. Biorąc Ovarin miałam cykle 28, bez miałam 31-36 Ale czasem i 60 dni. Teraz biorę Ovarin więc powinien przyjść normalnie... ostatnie współżycie miałam w owulacje.. testy owulacyjne zaczęły mi się robić teraz z powrotem coraz ciemniejsze, mam pelny biust, mdłości, wyższa temperaturę, a osoby które nie wiedzą o moim staraniu np. Mama powiedziały że jestem w ciąży bo widać po mojej twarzy że promienieje.. nigdy nikt mi tak nie mówił A teraz w ciągu tygodnia 4 różne osoby.. I to przez Messenger
Na testach miałam slad delikatny, dzisiaj różowe krechy ale nie na tym miejscu co trzeba.. na betę nie chcą przyjąć przez wirusa A ja szaleje z ciekawości..03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Nie mam pojecia jak udostępnić tu wykres więc wklejam link mam nadzieję, ze to wystarczy
Dziewczyny nie wiem co myśleć, temperatura nie spada a testy wychodzą negatywnie dodam, ze OF na początku ustawil mi owulacje na 17 dc a po kilku dniach przestawił na 14 dc. Okres mi sie zpoznia jeden dzien przed wczoraj mialam zabarwiony na rozowo sluz i dwie nitki krwi myślicie, ze jest szansa na ciaze? -
Drogie, może pomożecie mi proszę... Temperaturę badam od 2 miesiecy, wcześniej robiłam testy owu (wiem, że są dla wielu mało wiarygodne, jednak pokazywały wyniki dodatnie), raczej po połowie cyklu 30-32 dniowych. Tym razem nadal nic... Skoku brak... Czy to właśnie tak na wykresie wygląda cykl bezowulacyjny? Z góry Wam dziękuję :*
-
judysia86 wrote:Na moje oko chyba bez owulki w tym cyklu. A w poprzednim cyklu mialas ładny skok?
-
nick nieaktualny
-
sYlL wrote:a ile cykli już mierzysz temperaturę? ile takich bez owu w roku się zdarza? bo 1-2 to jeszcze całkiem normalne.
-
Dziewczyny mam prośbę o interpretację wykresu. Że względu na przerwę w leczeniu ( zamknięte kliniki) zaczęłam mierzyć temperaturę. Z wcześniejszych obserwacji i monitorongu wychodziło że owu wypada ok 17-18 dc . Na wykresie skok temperatury jest po 18 dc, ale pierwszy raz od dawna nie zaobserwowalam śluzu płodnego i nie miałam bólu owu. Możliwe że ten cykl jest bezowulacyjny?? -
Turkusowa82 wrote:
Dziewczyny mam prośbę o interpretację wykresu. Że względu na przerwę w leczeniu ( zamknięte kliniki) zaczęłam mierzyć temperaturę. Z wcześniejszych obserwacji i monitorongu wychodziło że owu wypada ok 17-18 dc . Na wykresie skok temperatury jest po 18 dc, ale pierwszy raz od dawna nie zaobserwowalam śluzu płodnego i nie miałam bólu owu. Możliwe że ten cykl jest bezowulacyjny??Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
szamanka91 wrote:Aby wyznaczyć owu muszą być 3 wyższe temperatury, a u Ciebie tego nie ma więc nie da się wyznaczyć owu. Bardzo prawdopodobne, że to cykl bezowulacyjny. Mierzysz codziennie o tej samej porze? Wysypiasz się? Nie budzisz się w nocy?