TEMPERATURA A CIAZA?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
Mam problem z wykresem Miewam 37, temp utrzymuje mi się wysoko. Czy któraś tak miała po antybiotyku? Antybiotyk biorę ze względu na usunięcie ósemek, nie jestem chora
Ale wydaje mi się, że może to być powód podwyższonej temperaturki. Czy mogę prosić o interpretację? -
Gagarek wrote:Czy ja wiem?
Spadek implatacyjny? Dalej wzrost? :>
Zapowiada się niezły koniec cyklu + + + + -
nick nieaktualny
-
Hej! Wcześniej nie mierzyłam temperatury, ale odstanie kilka dni sprawdzałastopnie m (niestety wieczorem). Zaobserwowałam, że zazwyczaj miałam ok 17-18 tylko 36,2 - 36,3 (pod pachą) , teraz od kilku dni mam 36,8. Myślicie, że jest jakaś szansa? Jutro chciałabym szczęśliwie zatestować, ale strach mnie wręćz obezwładnia...
-
calza wrote:Hej! Wcześniej nie mierzyłam temperatury, ale odstanie kilka dni sprawdzałastopnie m (niestety wieczorem). Zaobserwowałam, że zazwyczaj miałam ok 17-18 tylko 36,2 - 36,3 (pod pachą) , teraz od kilku dni mam 36,8. Myślicie, że jest jakaś szansa? Jutro chciałabym szczęśliwie zatestować, ale strach mnie wręćz obezwładnia...
-
Hej dziewczyny , od tego cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę ...
mogły byście sprawdzić , czy dobrze interpretuje swój wykres ,? Sądzę że nie doszło do owulacji ?
Temperaturę mierze pod językiem , mam już jedno dziecko , teraz staramy się o drugie... Ale nie wychodzi , od kilku ładnych dni mam mocny ból brzucha sądziłam że owulacyjny , ale temperatura temu przeczy ...
-
Hej dziewczyny , od tego cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę ...
mogły byście sprawdzić , czy dobrze interpretuje swój wykres ,? Sądzę że nie doszło do owulacji ?
Temperaturę mierze pod językiem , mam już jedno dziecko , teraz staramy się o drugie... Ale nie wychodzi , od kilku ładnych dni mam mocny ból brzucha sądziłam że owulacyjny , ale temperatura temu przeczy ...
-
nick nieaktualny
-
ona32 wrote:Hej dziewczyny
Powiedzcie mi jak powinna się utrzymywać temperatura świadcząca o ciąży. Moja to 36.9. jestem tydzień przed okresem -
Ancyś wrote:To, że masz tydzień przed okresem podwyższoną temperaturę, to oznaka tylko tego, że owulacja u Ciebie wystąpiła. Jeśli doszło do zapłodnienia to podwyższona temp. powinna utrzymywać się około 18 dni po owulacji. Wtedy można podejrzewać ciążę. W przeciwnym wypadku w wielu sytuacjach 2-3 dni lub dzień przed planowaną miesiączką temperatura spada do linii podstawowej z pierwszej fazy cyklu.
a jeśli po domniemanej owulacji jest na takim poziomie jak u mnie ?