TEMPERATURA A CIAZA?
-
WIADOMOŚĆ
-
ona32 wrote:Hej jestem 4 dni przed okresem. Temp utrzymuje się w granicach 36,9 czy to jest jakaś mała nutka nadziei.
więc lepiej nie nastawiaj się tylko czekaj nie myśląc o ciąży a wtedy Cię mile zaskoczy -
nick nieaktualny
-
Bimbo wrote:Niestety miałam 37.4 16 dni spadła do 37.1 dostałam okresu i drugiego dnia miesiączki znów 37.4 czasem temperaturki szaleją.
a no widzisz nie ma na nic reguły.
zazdroszczę trochę że nie żyjemy w innych czasach, takich jak nasze mamy czy babcie. nie było tego wszystkiego, bzykali się po prostu i trach dziecko za dzieckiem bez myślenia, mierzenia, i tej całej karuzeli emocji. cięzko się wpasować w te trudne czasy. -
Hej dziewczyny
Jestem tu z wami drugi miesiąc. Od trzech miesięcy na poważnie zaczęliśmy z narzeczonym starać się o dzidziusia. Sytuacja wygląda tak mam podejrzenie endometriozy lekarz dał mi cztery miesiące na starania. Przepisał duphaston od 16 dnia cyklu dodatkowo biorę lek na obniżenie hormonu tarczycy Zastanawiam się nad moim wykresem w tamtym cyklu temperatura w drugiej fazie utrzymywala się powyżej 37 stopni w tym cyklu niewielka bo 36,7/36,8 od wczoraj 36,9. Jeśli moglybyście mi napisać co o tym myślicie? Na pewno posiadacie większe doświadczenie niż ja dopiero raczkujaca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 11:13
-
nick nieaktualnyWitam Was Dziewczyny.
Proszę Was o radę odnośnie mojego wykresu. Otóż do tej pory moje wykresy były raczej jednolite, tzn. po owulacji temp. wzrastała do 37,0-37,1 i tak utrzymywała się do pojawienia się miesiączki, a w tym miesiącu jest całkowicie inaczej, raz pojawił się nagły spadek, a kilka dni później znaczny skok. Proszę Was napiszcie co o tym myślicie?
-
Heloł. To mój pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury i sama jestem ciekawa jak to u mnie bedzie tzn czy bedzie na koniec cyklu spadek i przyjdzie ta @ małpa.
Przeglądałam galerie wykresów z ciążą i nieraz był wyrażny spadek w ostatni dzień i wtedy też pozytywny test. To ja już sama nie wiem jak to ma być?
Czy u każdej jest taki sam wzrost przy zapłodnieniu??
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
nick nieaktualnyCześć dziewczynu, jak interpretujecie wykres. @ planowo powinna być dzis. Lekkie obnizenie temp. Jest. Mam bóle podobne do tych przed okresem ale juz tak od 24.12 a na razie @ nie ma. Poczekam jeszcze do jutra i zrobie test. Ale prawdopodobnie 18 wyższych temp od owulacji zwiastuje ciąże, moze się udalo?
MOJE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny