Zioło zioło zioło
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o zioła i duphaston. Moja lekarka pozwoliła mi je pić do momentu skoku temperatury a następnie odstawić i zjadać duphaston. Dziś okazało się (po jednym cyklu kuracji) że mam pozytywny wynik beta HCG więc przyjmuję już tylko duphaston (jestem po poronieniu).
-
nick nieaktualny
-
ja drugi dzień piję zioła ojca Sroki nr3 jeszcze nie widze niczego ale co się dziwić. Mam nadzieje że pomogą, wydłużą trochę cykl i że będzie pełna owulka z ślicznym pęknięciem"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
Dziękuję od razu zamówiłam po weekendzie przyjdzie i zacznę pić. Chyba uwierzę w te czary
Stosowała któraś z Was coś w stylu FemiFertil czy jakoś tak? Albo podobne tabletki 'przed zajściem w ciążę'? Są w nich różne witaminy i podobno ułatwiają współżycie i zaciążanie -
Spróbować można wszystkiego, witaminy ci przecież nie zaszkodzą. Femifertil jest chyba drogie i ten sam skład możesz mieć za połowę ceny, biznes i tyle, wiele par ma w dzisiejszych czasach problem z zajściem i hieny żerują. Nie wiem też jak mogą ułatwiać współżycie"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"