Zioło zioło zioło
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja pije już 2 miesiąc zioła o.Sroki nr.3 i mieszanke na drożne jajowody.Oprócz tego cherbatke na płodność i lek homeopatyczny na to samo.Pozatym Vit.b6,clexan, folik i olej z wiesiołka.I od 3 cykli mam ovulacje w prawym jajniku(po tej stronie mam jedyny jajowód),śluz mega obrzydliwie ciągnący i ciągle mokro w majtkach.Mój organizm zwariował chyba,no ale nic to pijemy i łykamy dalej czekając na cud.
-
Hejka dziewczyny, ja zaczynam przygodę ze wspomagaczami. Dziś kupiłam wiesiołek i aspirynę. Wiesiołek działa super na śluzik a aspiryna podobno ułatwia zagnieżdżenie bo śluzówka jest dobrze ukrwiona i nie robią się zakrzepy (w jajowodach też i jest dobry przepływ: plemniczków i komóreczki). Wyczytałam w necie, że robili badania na kobietach po in vitro i aspiryna zwiększa szanse zagnieżdżenia o 30%. W wykresach w galerii zakończonych zielonością widziałam zaznaczoną aspirynę. W małych dawkach nie szkodzi więc warto spróbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2013, 20:08
-
MOI wrote:No właśnie jak to jest z tymi ziołami? Mam wrażenie, że cały cykl mi sie poprzestawiał. Piję pierwszy raz, od początku czułam ból jajników po obu stronach, ovufrind wskazał mi kosmiczny termin owulki zaraz po @
mi tez przy 1 cyklu z ziołami strasznie bolały jajcorki az ze strachu poleciałam do gina na monitoring- na szczęście okazało się ,że to tylko zbliżająca się owulka.
Ale lepiej nie bagatelizować objawów , słyszałam że ziołami można się prze stymulować !Jus1985 lubi tę wiadomość