5 tydzień a USG
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na usg. Ciąża gdzieś początek 6 tyg, koniec 5 . Lekarz potwierdził ciąże pojedynczą ale wróciłam do domu i patrze się na to zdjęcie i widzę małą dzidzie a koło niej taka kreseczkę jaśniejszą co to może być? czy to ciałko żółtkowe?
-
witam, wczoraj byłam na pierwszm USG, wg OM 5t5d badz 5t4d i na USG widać było pęcherzyk 11mm. Lekarz powiedział że na ten dzień wszytsko jest ok i ze wgl wczesnie przyszłam i nic wiecej w tym czasie nie da się zobaczyć.
Obawy moje wynikają ze w czerwcu miałam łyżeczkowanie bo zdiagnozowane puste jajo. W sumie nie zapytałam o ciałko żółte wgl czy cos widac i teraz sie stresuje czy ten pęcherzyk chociaż w odpowiedniej wielkości jak na ten czas?
-
Dziękuję Wam Dziewczyny za gratulacje, nadal pełna obaw jestem czy będzie wszystko dobrze.
W piątek znowu mam wizytę na kasę chorych, jestem ciekawa czy lekarz teraz coś więcej zobaczy
Mallina daj znać, czy się zdecydowałaś na inne Usg.
Zuza1987 super zdjęcie, na moim o wiele mniej było widać
Monicza, Kamiliia24 na pewno będzie dobrze, ja też niepotrzebnie najadłam się stresów, bo poza pecherzykiem nic nie było widać -
Dziewczyny u mnie raczej na 90 % nici ze zdrowej ciąży. Byłam na innym usg i cięgle nie widać zarodka. W przyszłym tygodniu muszę się położyć do szpitala na czyszczenie.
Takie jest życie, mimo że to była długo wyczekiwana ciąża z którą wiązało się wiele wyrzeczeń i bólu (trudna i długa stymulacja, punkcja i hiperstymulacja)to chciałabym jak najszybciej zacząć nowy etap, zapomnieć o tym i dalej normalnie żyć. -
Cześć dziewczyny, wczoraj byłam na usg. Ciąża gdzieś początek 6 tyg, koniec 5 . Lekarz potwierdził ciąże pojedynczą ale wróciłam do domu i patrze się na to zdjęcie i widzę małą dzidzie a koło niej taka kreseczkę jaśniejszą co to może być? czy to ciałko żółtkowe?
https://bellybestfriend.pl/cms/File/usg_gallery/82838215fb91e6119d9f9d066d308712.jpg -
Witam jak wy wszystkie jestem w wyczekanej ciąży !!! byłam dziś na usg i lekarz stwierdził mi 6tyg ciąże według miesiączki powinna to być 9tyg ale przy moich cyklach to chyba normalne bo miałam wcześniej nieregularne tak stwierdził lekarz że takie ciąże zawsze są troche młodsze. Powiedział mi że tetno płodu jest słabe ale że za jakieś 2-3 tyg mam sie zglosic na wizyte ponownie... Czy mam sie martwić ??[*] Aniołek 9tc. 23.09.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane Jestem tu tej już drugi raz w tym roku, mam nadzieje że teraz zagoszcze na dłużej, tak ok. 38 tygodni
Powiedzcie mi proszę, mam wizytę umówiona na piątek, wg ovu mam 5 tydzien i 5 dzien czy bedzie już coś widać na usg? Z tego co pamietam ostatnio niestety nie było nic widać.