5 tydzień a USG
-
WIADOMOŚĆ
-
Leticia i Kleopatra bardzo dziękuję za informację, dam znać po jutrzejszej wizycie. Pozdrawiam
-
Hej! 3dni temu dowiedziałam się , że jestem w ciąży , będzie to moje pierwsze dziecko. I tu moje pytanie jest to 4tyg i 4dzien. Moja ginekolog idzie na urlop i wraca początkiem pazdziernika.. Kazała mi przyjść na USG 10pazdziernika a teraz zrobic bhcg a to juz bedzie poczatek 8tyg nie wiem co robic, martwie sie?
-
Kochane jestem po wizycie, pęcherzyk widoczny! Mam przepisane zastrzyki do brzucha Clexane i tabletki Encorton plus moje pozostałe.
Trzymajcie prosze kciuki za mnie i moja fasolkę, bardzo bym chciała żeby ta została z nami, 7 Aniołków czuwa nad nami
Następna wizyta na tydzień.
Marta, ja bym na Twoim miejscu poszła wcześniej do innego zaufanego lekarza, żeby tylko sprawdził czy wszystko jest ok. -
Marta931217 wrote:Hej! 3dni temu dowiedziałam się , że jestem w ciąży , będzie to moje pierwsze dziecko. I tu moje pytanie jest to 4tyg i 4dzien. Moja ginekolog idzie na urlop i wraca początkiem pazdziernika.. Kazała mi przyjść na USG 10pazdziernika a teraz zrobic bhcg a to juz bedzie poczatek 8tyg nie wiem co robic, martwie sie?
-
Kochane sorrki za moja nadgorliwość i przewrażliwienia, ale tak to jest po 7 stratach!
Jeśli nic złego sie nie dzieje to może warto poczekaćKleopatra lubi tę wiadomość
-
Pierwsza ciąża, owu 16 dc/ 29 dc w 6t0d pęcherzyk 20 mm z zarodkiem(na zdjęciu nie ma wymiarów młodego)
Teraz, owu 16 dc/28dc w 5t6d pęcherzyk 11mm, ślady żółtkowego i tyle;)letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-