beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka85 wrote:Tak Maracuja co do tego to zgadzam sie jesli chodzi o koty z Toba. Mysle ze dziecko juz sie do nich przyzwyczaja mi ten klups wpadl w oko na samym poczatku i dlatego ten model wybralam zycze Ci zeby szybko bylo lepiej u Ciebie i zebys tez mogla rozgladac sie za ciuszkami mebelkami i wozkami u mnie w tym tyg jest juz poprawa
Super. Bardzo się cieszę, że lepiej się już czujesz. Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła napisać na ten temat coś pozytywnego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 10:23
Blanka85 lubi tę wiadomość
Maracuja -
kurcze podłamałam się trochę dziś. Zważyłam się i przybrałam 3,5 kg od początku ciąży. Patrzyłam na rozpiskę w mojej książeczce i jest napisane, że w I trymestrze można przytyć najwięcej 3 kg. To ogólnie jest paradoks przy moim złym samopoczuciu... Martwię się, że za dużo przybieram i że mogę mieć jednak tą cukrzycę ciążowąMaracuja
-
Ojej faktycznie... Tak zle sie czujesz i jezzcze na plus ta waga... Dziwne troche... Ciekawe co powie lekarz... Nic Ci nie doradze w tym temacie bo ja sie nie dowiadywalam. Pewnie dopiero jak zaczne przybierac... Ale wiesz 3,5 to tez jeszcze nie tak duzo...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Maracuja wysłałam Ci zaproszenie bo my tu publicznie gadu gadu a obie już w II trymestrze jesteśmy a wątek o beta hcg
belldandy lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
A w moim brzuszku mieszka Antoni
AGA 30, Krysti, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Monia11111 najlepiej 8.10 dopiero. Ja zrobilam chwile wczesniej i wyszla beta 2 dlatego juz nie robilam ale ponad tydzien okres mi sie spoznial i znoeu zrobilam i okazalo sie ze jestem w ciazy a tak gdybym zrobila w wyznaczonym terminie to szybciej bym wiedziala
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:A w moim brzuszku mieszka Antoni
Blanka czyli Ty też spodziewasz się synusia Imię bardzo ładne i jest również w kręgu moich faworytów
Ja się trochę nie odzywałam, bo moje złe samopoczucie nie odpuszcza. Nadal bardzo mdli i póki co zmian na lepsze nie widzę. A w jakim wątku jesteś w II trymestrze, bo nie bardzo wiem gdzie Cię "namierzyć"Blanka85 lubi tę wiadomość
Maracuja -
Maracuja wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek. W wiadomosciach masz do odebrania
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Cześć dziewczyny;) właśnie dołączyłam do Waszego grona zafasolkowanych wczoraj byłam na becie i wyszło mi 1516,0 w 15 dpo trochę się stresowałam ale już jest ok a Wy jak tam przechodzicie ten czas:)?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:36
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny