Bóle podbrzusza we wczesnej ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny :> Mam do was takie 2 pytania .. Otóż wczoraj dostałam miesiączkę no ale to jest dziwny okres bo ciągle mnie piersi bolą a nigdy tak nie miałam,zawsze mnie bolały do okresu..Po za tym nie wiem czy mi się wydawało,ale wczoraj jak miałam dłoń na podbrzuszu to czułam takie dziwne ruchy..przez chwilę nawet brzuchem nie ruszałam i nic nie robiłam i nadal to czułam..Powiedźcie czy to może być ciąża czy może coś innego ?? A drugie pytanie dotyczy się mojego chłopaka..bo zanim go poznałam to chodził na siłownie no i brał odżywki i czy to może mieć cos wspólnego tzn mieć wpływ na to , że jego plemniki mogą być niepłodne ? Chciałam wysłać chłopaka właśnie na badania by upewnić się , że z nim jest wszystko dobrze ale On nie chce iść..a odżywki brał przez rok i coś
-
martyna1989: no właśnie mam tak samo, dziewczyny piszą o zatwardzeniach a ja do 4 razy dziennie biegam (ale nie że biegunka tylko normalna k..a ) Może to z nerwów bo więcej na pewno nie jem raczej mniej bo nie mam apetytu. Widzę że mamy podobnie
-
odebrałam dzis wynik beta hcg robiony wczoraj, mój wynik to 2289,7 mUl/ml
warości w luxmedzie
0,2- tydz - 5-50
1-2 tydz - 50-500
2-3 tydz - 500 - 10000
4-5 tydz - 1000-50000
5-6 tydz - 10000-100000
6-8 tydz - 15000-200000
2-3 miesiac - 10000-100000
myślicie ze jest wporządku?jovi81 lubi tę wiadomość
-
martyna1989: to chyba normalne, też kilka razy mi się to zdarzyło ostatnio. Ja też się naczytałam o ciąży pozamacicznej że m.in. objawem jest " parcie na stolec" i jak o tym powiedziałam mężowi to usłyszałam że zostanie mi odebrany komputer oraz dostęp do internetu na pozostałych urządzeniach jesli nie przestanę się nakręcać czytając w necie...
-
jovi81 trochę mnie uspokoiłaś ale i tak będę o tym non stop myśleć że jest coś nie tak dopóki lekarz mnie nie uspokoi.
heh te komputery, jak tylko dowiedziałam sie że jestem w ciąży to chyba nie ma wieczoru żebym coś nie szperała a to o wzdęciach, a to o częstomoczu itd, czytam i czytam -
Jka tam kobietki dzis Waszw brzuszki ? ja o dziwojak narazie nic nie odczuwam, w sumie to nawet wieczorem juz wczoraj mnie nie bolal... jak bolało zastanawialam sie czy to normalne, jak nie boli mysle czy to prawidlowo bo moze jednak powinno bolec ogolnie czuje sie jakbym miala grype... bola mnie wszystkie miesnie, na nogach w sumie chyba najbardziej, nawet jak sie dotykam, na dodatek kark i plecy - nie wiem, moze zle spałam... mam tez prace stojaca niestety wczoraj 12 godzin byłam w pracy wiec to moze od tego... ehhh... chciałabym juz zrobic to usg zebym wiedziala ze wszystko jest tak gdzie powinno byc. Martwie sie z dnia na dzien coraz mocniej