X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr co jeść, czego się wystrzegać
Odpowiedz

co jeść, czego się wystrzegać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a ja mam pytanie, czy można pić czystek. Pije go już od 5 miesięcy i zastanawiam się czy muszę go teraz porzucić czy jednak niekoniecznie :)
    wszelkie zioła nie są wskazane w ciąży

• Katy10 Nowa

Wysłany: 15 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! :)
    a myślicie, że melisa i zielona herbata raz dziennie nie zaszkodzą?

Katy10
  • Aanka29 Przyjaciółka

Wysłany: 15 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z zielona herbata ostrożnie bo również zawiera kofeine a melisa nie zaszkodzi oczywiście również w rozsądnych ilościach:-) ka ją pije jak mam nerwa na coś i się wtedy uspokajam:-)

hchys65g1ies69s4.png[/url]
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ