Czy ja wariuje? Zanik objawów 10 tydzień
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam usg, ale sprzet tak kiepski, ze wyszlo mi 4 dni pozniej porod plus nic nie widac w porownaniu do nowego usg sprzed 3 tyg!
Mój mąż chce mnie zabrać do innego lekarza ale nic nie zrobię już. W dodatku dotykał mnie jedną ręką bez rękawiczki i mimo, że się już umyłam, to czuję się brudna i boję się, nie wiem czy czegoś nie złapię. Zaraz będę ryczeć! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak, mialam wlasnie taką wodę juz ok. 3 tygodnie temu i w dodatku podbarwioną krwią wiec od razu pojechalam do szpitala i wszystko bylo ok. A potem mialam jeszcze usg u swojego lekarza i nadal bylo ok, dzidzius rósł. A teraz codziennie mam taka wodnista wydzieline, ze jak wstaje po calej nocy to sie wylewa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogole widzę, że jest miedzy nami idealnie 2 tygodnie roznicy. Ja jutro zaczynam 12 tydzień(11t0d) a Ty 10. Wczoraj mnie dopadly jakieś zle mysli, ze strata na tak poznym etapie bylaby straszna. Mam tyle przypadlosci- wadę macicy, podejrzenie adenomiozy, pcos, zaburzenia krzepniecia krwi, że jak ja donoszę do terminu to bedzie cud. Ale staram sie nie dawać tym myślom
-
nick nieaktualny
-
Margoo kupię dzięki
krasnalova- wiem to jest mój termin z OM. Też mam wiele komplikacji i teraz złe wyniki krwi z panelu nerkowego, na szczęście nie infekcja. Ale muszę bardzo uważać na dietę, jeśli trafi mi się coś czego nie mogę jeść, to będę bardzo chora, a znam statystyki w tym przypadku i nie są sprzyjające. Po części tym zajmuję się do pracy mgr, więc mam dostęp do wielu źródeł -
nick nieaktualny