Czy ja wariuje? Zanik objawów 10 tydzień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zanim wybierzecie się na IP, bo "zniknęły" Wam objawy to pomyślcie chwilę nad tym, że tam jeżdżą ciężarne z krwawieniami, po upadkach z rozwarciem, etc i niestety, ale Wasza fanaberia może sprawić, że jakaś matka nie otrzyma pomocy na czas, bo będzie czekać w kolejce, aż Wam zrobią USG i dadzą wypis ze szpitala..
-
Leira wrote:Zanim wybierzecie się na IP, bo "zniknęły" Wam objawy to pomyślcie chwilę nad tym, że tam jeżdżą ciężarne z krwawieniami, po upadkach z rozwarciem, etc i niestety, ale Wasza fanaberia może sprawić, że jakaś matka nie otrzyma pomocy na czas, bo będzie czekać w kolejce, aż Wam zrobią USG i dadzą wypis ze szpitala..
-
nick nieaktualnyJa akurat pisalam o izbie, bo nie mialam teraz jak sie dostać do swojego lekarza. U mnie w szpitalu akurat istnieje selekcja i nie raz trzeba poczekac i 3 godziny żeby dostac sie do lekarza, bo polozna wychodzi na korytarz i pyta kto z czym przyszedl i kobiety w zaawansowanych ciazach albo w powaznych przypadkach zawsze sa przyjmowane w pierwszej kolejnosci, a reszta czesto jest przerzucana do osobnej kolejki, gdzie lekarz robi usg w innym pomieszczeniu. Nie wiem, jak dla mnie zawsze lepiej sprawdzic jesli odczuwa sie jakis niepokoj niz denerwowac i snuć domysly. Tym bardziej, ze jestem juz po jednej stracie, a w ostatnich dniach zlozylo sie na raz duzo czynnikow- codziennie plamienia, zanik objawow, nieznalezienie serduszka.
edwarda20, Czokonusa lubią tę wiadomość
-
krasnalowa wrote:Ja akurat pisalam o izbie, bo nie mialam teraz jak sie dostać do swojego lekarza. U mnie w szpitalu akurat istnieje selekcja i nie raz trzeba poczekac i 3 godziny żeby dostac sie do lekarza, bo polozna wychodzi na korytarz i pyta kto z czym przyszedl i kobiety w zaawansowanych ciazach albo w powaznych przypadkach zawsze sa przyjmowane w pierwszej kolejnosci, a reszta czesto jest przerzucana do osobnej kolejki, gdzie lekarz robi usg w innym pomieszczeniu. Nie wiem, jak dla mnie zawsze lepiej sprawdzic jesli odczuwa sie jakis niepokoj niz denerwowac i snuć domysly. Tym bardziej, ze jestem juz po jednej stracie, a w ostatnich dniach zlozylo sie na raz duzo czynnikow- codziennie plamienia, zanik objawow, nieznalezienie serduszka.
-
Dziewczyny, nie martwcie się na zapas! W mojej pierwszej ciąży panicznie bałam się, że gdy objawy ustały to z dzidzia cos zlego się stało. Wrecz byłam tego pewna.. Mieszkam w Irlandii gdzie za kazde usg płacę po 120 euro. I tak chodziłam jak głupia nawet co 2-3 tygodnie na początku, taka byłam spanikowana. Pani doktor mówiła tylko: spokojnie, dzidzia ma się bardzo dobrze Tym razem jestem w 8 tygodniu i nagle przestało mi być niedobrze, ale nie martwię się tym zupełnie.
-
Ja od początku z objawów miałam tylko bolade piersi. Koło 8 tyg i to zniknęły. Ďo tej pory nie czuje się w ciąży. Od 14 tyg dopiero łapie tętno dziecka codziennie
.wcześniej to loteria. Nie martwcie się. Tylko się cieszyć że objawów nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 09:29
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyMi sie udalo zlapac juz w 9t6d. ale dzisiaj znowu czuje sie lepiej i boje sie sprobowac, bo jak nie znajde to wpadne w panike. Ale to prawda. Objawy sa bardzo zmienne. Raz nie wymiotuje, ale jestem caly dzien glodna, następnego dnia wymiotuje, ale w ogole nie jestem glodna, a trzeciego dnia czuje sie zupelnie normalnie. Z piersiami to samo. Teraz sa akurat bardzo bolesne, ale byl juz czas gdy i caly tydzień byly normalne
-
Existenz wrote:Ja od początku z objawów miałam tylko bolade piersi. Koło 8 tyg i to zniknęły. Ďo tej pory nie czuje się w ciąży. Od 14 tyg dopiero łapie tętno dziecka codziennie
.wcześniej to loteria. Nie martwcie się. Tylko się cieszyć że objawów nie ma
też prawda -
nick nieaktualny
-
Troszkę się zmieniło, ale tak mega łagodnie.
Bardziej teraz martwi mnie to, że czuję cewkę, mimo, że w posiewie wychodzi brak bakterii to nie wiem czy powinnam iść do urologa... Ledwo co mi woda wchodzi i trochę soku z żurawin, a tu muszę sobie odhaczać ilość wypitej wody, bo inaczej od razu czuję. Bleee -
nick nieaktualny