Czy ja wariuje? Zanik objawów 10 tydzień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WOW! Ja mam przyspieszoną wizytę jutro wieczorem. Muszę ta kawałek pojechać, niestety autobusem i nie wiem jak dam radę z moimi mdłościami. W kązdym razie gratuluję i tak trzymajcie
Ananans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to fajnie, wizyty zawsze uspokajaja. Oj wspolczuje tego autobusu, mnie tez teraz wszedzie maz autem wozi bo jakos boje sie jezdzic autobusem. W weekend bylam na studiach i prawie zemdlalam w dusznej sali, ledwo doszlam do okna. Ja teraz czekam na piatek na prenatalne. Juz mam też troche stres, bo niby wczoraj lekarz obejrzal wszystko i mowil ze jest ok, ale jednak to będą bardzo dokladne badania. Teraz ciazs stala sie jakos tak bardziej rzeczywista jak zobaczylam jak dzidziuś sie rusza, no i zauwazam juz maly brzuszek
-
Super, też się boję do poziomu czy nie zrezygnować z niej Ale jadę, uspokoję się i dowiem, po tym konowale, czy jest OK, jak szyjka i inne sprawy, a do tego jaka date wziąć na USG z podwojnym
-
nick nieaktualnyTo powodzenia życzę:-)jednak robisz Pappa? Ja mimo,że lekarz dal mi skierowanie i moglabym miec to badanie za darmo to raczej na 80% za nie podziekuje. Juz czytalam o tylu cyrkach i nerwach w zwiazku z wynikami tego badania, ze masakra. A na inwazyjna amniopunkcje i tak bym sie nie zdecydowala gdyby pappa wyszlo zle
-
Chciałabym mieć skierowanie i chcę je jednak zrobić, bo określa jeszcze inne apekty niż same genetyczne.
Ja po wizycie, wszystko ok, dziecko mega duże, tym razem mi wyszło, że o tydz wcześniej wg USG. MIałam pierwsze przez brzuch Takie to teraz realniejszepumka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to super.gratulacje:-) a ja sie wlasnie dowiaduje na forum u wrzesniowek jak odmowic zrobienia Pappa. Haha. Tym bardziej przekonal mnie artykul, ktory czytalam ze wsrod kobiet, u kotrych wyniki wyszly "złe", tylko 1 na 50 ma rzeczywsicie chore dziecko. A pozostale tylko niepotrzebnie sie denerwują.
-