Czy ja wariuje? Zanik objawów 10 tydzień
-
WIADOMOŚĆ
-
Majka90 wrote:Cześć dziewczyny,
ja mam podobnie, czasami sobie nie radze..wszystko mnie denerwuje, najmniejsze pierdoły którymi kiedyś się nie przejmowałam, mam dziwne zachcianki i taki czas utrzymuje się dwa-trzy dni a potem jest spokój..
I tak juz bedzie ;p Ciąza to totalna huśtawka nastrojow, objawow itp.
Bizonka w ciązy uklad moczowy i pochwa są bardzo wrazliwe, wiec infekcje pecherza czy pochwy to normalka. Ale trzeba to leczyc, bo moze byc niebezpieczne dla dziecka. W PL do urologa tak od razu nie wysylają, ginekolog daje leki. Nie wiem jak w DE. Na pęcherz trzeba duzo pic, jesc zurawine, pic soki zurawinowe z apteki itp. Tabletek starajcie sie unikac, natura najlepsza.Majka90 lubi tę wiadomość
-
Majka90 wrote:Ja też pije codziennie pokrzywę bo miałam problemy z pęcherzem na początku ciąży, ale to może być normalne i wcale nie musi świadczyć o infekcji. Pij na zdrowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nadal myślę o wizycie, ale odkładam
Wczoraj czułam się tragicznie, trochę za ciężko zjadłam i cierpiałam. Nie sypiam od 4 bo na górze mamy cholernych sąsiadów, którym dzieci ryczą i do nich nie wstają ani nie reagują, więc jestem zła i zmęczona -
nick nieaktualny
-
Ja postanowiłam jutro jechać do lekarza na usg, tak na wszelki i spytać o moje objawy ze str UM. A jak u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 10:51
-
nick nieaktualnyNo i dobrze, uspokoisz sie mnie strasznie meczy moj apetyt od kilku dni. Ciagle jestem glodna, jak dlugo nie zjem to jest mi niedobrze a z drugiej strony nic mi nie smakuje i nie wiem na co mam ochote ale za to juz nie wymiotuje. Pewnie bym sie tym stresowala gdyby nie to, ze w poniedzialek slyszalam serduszko:-) a jak Twoje objawy?
-
Mam tak samo z apetytem, ja mam różnie, najbardziej jednak odczuwam tak duże zmęczenie, że nie mogę się skupić na pracy mgr, nawet takiej podstawowej, a czas ucieka...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Bizonka,
O której dzisiaj masz wizytę? Ja dzisiaj nie wytrzymalam i uzylam mojego detektora i udalo mi się znaleźć w mniej niz minutę serduszko:-) bo od wczoraj piersi mnie przestały bolec i oczywiscie zaczelam swirowac . Az nie wierze,ze za niedlugo pierwszy trymestr sie kończy. -
Hej
Ja wlasnie wyszlam z wizyty na nfz i zaluje strasznie. Pomijajac higiene lekarza, nie odp mi na moje zmartwienia, jedynie uslyszalam po badaniu na fotelu- czy na pewno mmnie dzis brzuch nie boli, a po powiedzeniu, ze mialam dzis dziwny uplaw i jakby woda to byla, to tylko "napomknal" i tu cytat: to juz po wszystkim, jak sie jajko przebuje nawet troche to tez zgnije po 2-3 tygodniach....
Nie wiem co ze soba zrobic. Nie chce pedzic kolejne 100km do dobrego ginekologa bo i tak nic nie poradzi, a stresu mam teraz tyle co nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny