Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki za pocieszenie Agusza. Mam taka nadzieje ze po porodzie sie zakonczy ta masakra. A co Twoj lekarz na takie cukry? Tez musisz chodzic co dwa tygodnie na wizyty? Bo ja jak mam isc do poradni to mnie krew zalewa, jedna tylko babka jest normalna, teraz jak zanioslam karte pomiarow z dwoch tygodni to mi zakreslila inna na czerwono wszystko co powyzej 120 i stwierdzila ze duzo tego i ze mam sie bardziej starac i porozmawiac z dietetykiem. Zawsze wracam zalamana z tej poradni.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Spokojnie kochana poradzisz sobie z tym na pewno. Postaraj się np baaaardzo powoli jeść posiłki - to często jest dobry sposób na niższy cukier. Poza tym mało i często ale to już na pewno wiesz.
A mój lekarz mówi że nie ma tragedii bo ten cukier jak jest taki wysoki to potem w miarę szybko spada. Co chwila tylko podwyższam przeliczniki na pompie a na wizyty co 2 tyg. też nie lubię chodzić.. Zawsze jakiś opieprz zgarniamSiwa1001 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Jiji, pewnie hormony Prześpij się i jutro na pewno będzie lepiej. Ja potrafię kilka godzin płakać jak pomyślę, że niedługo zabraknie mojego ukochanego psa
Jiji lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jiji, chyba przegapilam kiedy do nas dołączyłaś więc najpierw cześć
Ja też dzisiaj mam kiepski dzień. W domu rozpier...bo po remoncie nie możemy się ogarnąć a jeszcze malowanie. Ja nie mogę za dużo robić a mąż na imprezie firmowej dzisiaj bawi się w najlepsze.. Poza tym te upały dają popalić. Jakoś bywało lepiejCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Dziękuje Kochane za porady odnośnie wirusa bostońskiego. Powiem w skrócie aby na niego jednak uważać i jeśli jest ktoś zazwyczaj dziecię zakażone nim po prostu unikać kontaktu dotyczy zwłaszcza kobiet w ciąży. Ja juz klimat zmieniłam i mam cicha nadzieje, ze do zakażenia nie doszło. Pierwsze objawy pojawiają sie po 4-5 dniach.
-
Nie kochane to ja Riri kurcze miałam tutaj dwa hasła i zapomniałam jakie i weszło mi jakieś inne.... A ja dolozylam dziś mojej fasoli bo okrutnie poknocilam się z.mezem że planuje za plecami moimi coś...A ja o niczym niewiem i byłabym się obudziła z ręką w nocniku a wszyscy dookoła wiedzieli tylko nie chcieli mnie denerwować.. Głowa mi.peka i rycze dobrej nocy ;*Jej
-
Hej kochane. Nie mam nawet siły nadrabiać, bo jestem po swoim panieńskim, hehe Laseczki solidarnie ze mną nie piły, jedynie po małym piwku. Przynajmniej mi nie było głupio, że siedzę przy soku i drinkach z soków Za to mój se pofologował, ale miał całkowite odpuszczenie, w końcu kawalerski ma się raz w życiu.
Czy Was też tak czasem ciągnie coś w ciągu dnia w podbrzuszu? -
Hehe też ogladalam meczyk, w końcówce dogrywki nie było sygnału tv bo była burza i ulewa i słuchalismy w samochodzie w radiu, ale za to jak wyskoczylismy z auta po wygranej na ten deszcz, to już nie przeszkadzało nic
Mnie nie ciągnie nic, ale czasem mam wrażenie, że mam tak pełny brzuch, że rozsadzi mi brzuch
Śniłam dziś o piwie. To chyba przez te upałyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej dziewczynki, zdaje się że czułam coś na kształt ruchów (wiem, wcześnie, ale jestem chuderlawa no i to druga ciąża), ale pewności nie mam, gdyż poza tym, że na dole, to po chwili czułam też nad pępkiem. Możliwe żeby macica była już tak wysoko? Że tuż nad pępkiem? Zresztą to były takie "ruchy", że nawet było je widać, i zastanawiam się czy takie 8cm maleństwo może ruszać się na tyle mocno żeby to było widoczne od zewnątrz. Jak myślicie? A z drugiej strony czy jelita mogą ruszać się na tyle mocno żeby to było widać od zewnątrz??