Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi chodziło ze te starsze butelki są z takim smoczkiem :
http://allegro.pl/butelka-avent-classic-260ml-antykolkowa-smoczek-i6253702660.html
a te nowsze z takim :
http://allegro.pl/avent-butelka-antykolkowa-natural-260-ml-1pak-new-i6239188283.html
ja natomiast kupiłam takie :
http://allegro.pl/tommee-tippee-butelka-260-ml-kolor-smoczek-promo-i5950041111.html
mam 2 różowe i 2 niebieskie bo takie były w zestawieTysia -
Shantelle ten zestaw tez jest super bo są i małe butelki i duże tez się nad takimi zestawami zastanawiałam ale już kupiłam .
A butelki kupowałam w zestawie tu w Irlandii w lidlu był tydzień dla ciężarnych były ciążowe ciuchy, butelki, smoczki, laktatory itd.Tysia -
haha musisz zmierzyć ja raz dostałam podgrzewacz z pierwszym dzieckiem i niestety butle nie wchodziły musiałam później albo studzić mleko w zimnej wodzie albo w gorącej wodzie podgrzewac a podgrzewacz stał
noo poki co to nie narzekam hehe chociaż część rzeczy będę sprowadzać z Polski typu łóżeczko czy wózekTysia -
Shantelle wrote:Winna czyli siusiaki u nas.
Właśnie chcę się wziąć za zakup butelek. Czytałam że dla niemowlaka najlepiej kupić na początek te mniejsze, ale może mniejsze i te większe.
Macie jakieś linki do tych butelek?
Ja chce karmić piersią, ale butelka się przyda. Ile myślicie kupić, dwie małe dwie duże starcza?
Jedna Ja miałam z 6, a nie użyłam żadnej ani razu Jak chcesz kp, to może przy nawale z raz użyjesz, ale i to niepewne.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej Dziewczyny!
Doczekałam się wreszcie upragnionej wizyty! Dzidzia spała ciamkając paluszek w buzi więc ciężko było zobaczyć kość nosową, doktórka ją szturchała to się przeciągnęła, rozprostowała nóżki i odwróciła pupą No to znów szturchanie i leżała już grzeczniutko profilem, tak że wszystko można było zmierzyć. Serduszko 161u/min NT 1.2 CRL 65mm
Mój mąż uronił łezkę wpatrując się w monitor. Ja też się popłakałam!
Izieth, AgnOss lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jeśli planujecie kp to nie szalejcie z tymi butelkami, kupcie 1 szt na wszelki wypadek, najwyżej dokupicie
znam wiele mam kp co nie użyły butelki ani razu
ja nie karmiłam piersią w ogóle, tylko ściągałam i miałam 5 szt (3×150 i 2×260) były w użyciu tylko dlatego że przechowywałam w nich mleko, potem jak przeszłam na mm wystarczały mi spokojnie te 2 większe
polkosia, Ancyk lubią tę wiadomość
-
Shantelle wrote:Polkosia dzięki za odp
A dlaczego usg nie wyszło dobrze??
Przezierność 2,6 i kiepska widoczność kości nosowej. Niby jest, ale jakby nie było. Dziwnie to wyglądało w każdym razie. Lekarz kazał wykonać PAPPA, ale zdecydowaliśmy, że od razu Nifty robimy.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Irmelin gratulacje :*
Polkosia z suwaczka wynika ze jesteś juz w 14t5d a badanie NT robi sie do 13t6d wiec moze poprostu to za późno i przez to wyniki takie a nie inne, w sumie nie miarodajne. No chyba ze robiłaś to badanie wcześniej, w takim razie trzeba wierzyć ze wyniki nifty beda lepsze! -
Ja Tez dzis Po prenatalnych.
Wiercilo sie dzidzi jak nie wiem
Ale przeziernosc 1,6
60 mm długości
2 rączki sa
2 nóżki sa
Wszystkie paluszki
Komory serduszka wporzadku
I móżdżek rownież.
Serduszko 160 uderzeń.
Pomimo szturchania noska sie nie dopatrzyliśmy
Przekręcali nam sie i fikało w brzusiu.
Całe usg trwało ponad pól godziny:)
Podobno doktor dopatrzył sie bułeczki hehe
Ale mówił ze jeszcze nie bedzie prorokował
Pewni bedziemy za pare tygodni:))
Kamień z serca:)
A co do butelek tez przymierzam sie do Tommy tippe świetne mahavsmoczki te butelki:)
Jedna mała juz ma:)Irmelin, Izieth lubią tę wiadomość