Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niby mam na 1.12 a z usg na 29.11 także chyba ja polecę pierwszą.... Zrobiłam wczoraj listę rzeczy do kupienia i całkiem sporo mi tego wyszło. Ale cała masa zostanie na drugie:) dziewczyny wiecie ile trzeba butelek na początek? Bo mój mówi że 3 wystarcza a ja myślę że zA mało....
-
diana0501 wrote:Ja niby mam na 1.12 a z usg na 29.11 także chyba ja polecę pierwszą.... Zrobiłam wczoraj listę rzeczy do kupienia i całkiem sporo mi tego wyszło. Ale cała masa zostanie na drugie:) dziewczyny wiecie ile trzeba butelek na początek? Bo mój mówi że 3 wystarcza a ja myślę że zA mało....
ja z pierwszym jak karmiłam go butla to miałam 3 duże butelki 260 ml i 2 małe te po 150 ml chyba
Teraz nastawiam się na karmienie piersią wiec kupiłam w komplecie bo był na promocji 4 butelki 260 ml z tomme tippy i myślę że to spokojnie mi wystarczyTysia -
Ja z pierwszym dzieckiem miałam z aventa i byłam zadowolona
ale teraz spodobały mi się tomme tippy dlatego kupiłam
wiem ze są z aventa z tymi nowymi smoczkami podobnymi do tomme tippy i one są droższe ale są też z tymi starszymi i te są tańsze
musisz popatrzeć po sklepach i w internecie bo ceny nieraz się sporo różnią
Tysia -
Hej
Nie odzywalam się dawno, bo sajgon w pracy trwa, ale już jutro wielki finałTakże odetchnę. U nas wszystko w porządku, na 85% chłopak. Nieeee no będzie wojna dziewczyny
polowkowe wstępne mam już 9 lipca, bo wyjeżdżam na urlop a potem lekarz wyjeżdża i kolejny termin na sierpień, także mogłoby być za późno i za długi odstęp na brak wizyty, więc już niedługo hihi
fajnie
super, że U Was wszystko też dobrze :*
ja termin mam na 5 grudniaIgor - nasze szczęścieur. 9.12.2016 r.
3430 g
54 cm
-
Winna czyli siusiaki u nas.
Właśnie chcę się wziąć za zakup butelek. Czytałam że dla niemowlaka najlepiej kupić na początek te mniejsze, ale może mniejsze i te większe.
Macie jakieś linki do tych butelek?
Ja chce karmić piersią, ale butelka się przyda. Ile myślicie kupić, dwie małe dwie duże starcza?