Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
diana0501 wrote:Dziewczyny popękane mam żyłki na udach! Co robić? Iść teraz do kogoś czy czekać do 8.07 i mój lekarz coś da na naczynka ? To prawda że to początek żylaków??
Diana, moja koleżanka miała coś takiego dziwnego, że pojawiło jej się sporo pajączków na udach i ponoć jakoś magicznie w dniu porodu zniknęły... Nie uwierzyłabym, gdybym nie widziała Więc może same znikną
Ja mam swoje od lat, już się przyzwyczaiłam, ale mam bardzo nieśmiałą nadzieję, że moje też znikną, a co -
Ojjj, mąż sie bardzo ucieszył z prezentu na dzien ojca, ale chyba najbardziej, że to body było z opcją chłopca ale żeby nie było lekarz dał 85% na chłopaka, więc body z dziewcyznką jeszcze zostaje ze mną na te 15% nadzieiIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Mnie tez pobolewa, dziś np w pracy poczulam i odrazu mi sie przypomniały czasy jak okres sie zbliżał ale bez paniki, to raczej od rosnącej dzidzi i tych rozciągających sie więzadeł a po powrocie do domu czekała na mnie miła niespodzianka w postaci listu ze szpitala z wynikami dotyczącymi wad genetycznych - dzidzia zdrowa jak ryba, prawdopodobieństwo wad bardzo małe nareszcie jestem spokojna i moge odetchnąć z ulga
Izieth, milmarta, Irmelin lubią tę wiadomość
-
Jiji wrote:Kochane macie jeszcze w buzi ten dziwny posmak mi z goryczy przeszedł na taki jakbym cyckala krede... Okropne..fratmid super gratulacje ogromne
Tysia mnie dziś tak pobolewa....
Po jedzeniu najczęściej mam taki dziwny posmak, ciężko to opisać. Na szczęście mycie zębów na chwilę pomaga. Nigdy nie myłam tak często zębówJiji lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Ja dziś wyrwałam zęba...ała. Poza tym odwiedziłam też kardiloga który podejrzewa u mnie chorobę niedokrwienną serca..ej, ja mam 33 lata. Trzeba by zrobić jakies próby wysiłkowe żeby to potwierdzić lub wykluczyć, ale w ciąży nie wolno. Jeszcze nie wiadomo co ze mną będzie dalej, na razie zlecił jakieś inne, mniej inwazyjne badania, oby to się nie potwierdziło. Przed ciążą (w ciągu kilku lat) odwiedziłam kilku kardiologów i żaden nie sugerował nic takiego, więc opcje są dwie, a właściwie trzy: albo wszyscy bagatelizowali moje objawy bo nie ten wiek i nie ta płeć, a ten wreszcie wziął mnie na poważnie; albo to ten dzisiejszy jest jakiś nad wyraz czepialski; albo po prostu to jakaś nowość, której wcześniej nie miałam, dlatego nikt o tym nie wspominał.
-
Framtid gratuluję
Milmarta współczuję najgorsze co może być to takie zgadywanie przez lekarzy co Ci jest. Może w innym mieście poszukaj jakiegoś dobrego kardiologa? Przede wszystkim myśl pozytywnie, na pewno to nic groźnego.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Hej ! Ja bede miec chlopca ! Od samego poczatku tak czułam:) bylam i ginekologa wszystko ok , ale mam zastój w nerkach musze puc sok z żurawiny i pokrzywe , powinno byc po tym ok a teraz jestem u fryzjera ... A co należy mi sie !
Irmelin, Izieth lubią tę wiadomość
-
Framtid na bóle żołądka polecam pic siemie lniane, piłam przez 4 dni 2/3 razy dziennie i odczulam poprawe, najlepiej jeść nasionka, ale nie kazdemu to przez gardlo przechodzi , wystarczy kisiel wypic:) co do wagi u mnie prawie kg w górę ( jak moja waga nie oszukuje )
-
Hej witam po dlugiej przerwie,
bylam na zwolnieniu lekarskim z pracy bo mialam sciskanie w gardle... tak to czulam , a ze mam chora tarczyce to myslalam ze to ona mi cyrki robi. Ale wyniki tarczycowe wyszly ok , jedynie co to anemia (ferytyna, zelazo i hemo. leza) , potas tez lezy itd itd ale w kazdym badz razie teraz po ponad tygodniu wiem , ze to nie tarczyca a dziecko kopie mnie w przepone Mam brzuch wysoki a nie do przodu dlatego ma fasolka dobre dojscie Hihi czuje te kopniaki do teraz kilka razy dziennie a po jedzeniu sie nasila wiec troche stresu mialam przez odcinanie tlenu, ale chociaz znam winowajce