Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wam dziewczynki, ale duże dzieci nam rosną, ja jutro.... 8.00 ehhhh
Denerwuje się okrutnie... A wogole wpakowalismy się w remont, malowanie.. Urwanie tyłka z tym wszystkim... Na malowanie uciekam z domu będę tylko dogladac, jak dziś poczułam zapach rozpuszczalnika myślalam że umrę a to tylko troszeczkę bo mąż starał się naklejkę usunąć że ściany... Wiecie mam pytanie może pomyślicie że głupie ale ostatnio jem bardzo mało, jak byłam u rodziców na wsi to chodziłam jak porzeracz,a jak wrócilam to znów apetyt opadł, jeszcze czasem zamiast obiady zjemy fasta bo a to sklep a to coś a jak wracam to padam.. Martwię się że przez tą moją nieregularnosc i kiepski apetyt zaszkodzi dzidzi...jem dużo kefirow, jogurtów, ale czy one zastąpią talerz zupy?Jej
-
Przez kilka godzin nie wyświetlało mi w ogóle strony a teraz czytam posty jakieś stare, najnowszych w ogóle nie widzę oby szybko wszystko wróciło do normy bo jestem uzależniona od tego forum
-
Maskara godzinę temu na forum pokazało mi że jestem w 31 tygodniu ciąży! Posty tylko wybiórcze. Jak już chcą robić prace modernizacyjne to w nocy powinni, albo zablokować dostęp całkowicie, bo się bałagan robi straszny.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Dzisiaj czuję się źle. I doszłam do wniosku że nie wiem dlaczego ale mój syn nienawidzi mojego żołądka i ciągle w niego chyba kopie alebo się wypycha w jego stronę. Skutek? Zgaga gigant! W życiu czegoś takiego nie czułam. Jutro męża wyśle do apteki po reni bo bez tego nie pociągnę.
A Ty jak tam samopoczucie? Mały fika?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Dzień dobry wszystkim:) znowu jest jakiś problem czy tylko u mnie? Żadna wczoraj nic nie pisała?
Dziewczyny jak koncert?
Wczoraj byłam w klubie, babskie wyjście:) Spaotkalismy paru znajomych mojej koleżanki i się do nich dosiedliśmy. Na pytanie czego wódki nie pije to moja bratowa odpowdada że noszę jej chrześniaka wzięli mnie za licealistkę i nie dowierzają że mam już 25 lat -
O to same komplementy, fajne takie wyjście:)
Ja widze po sobie ostatnio wiele oznak starzenia się, ale no trudno żeby było inaczej, kiedyś człowieka musi dopaść
U mnie dziwnie - w ciągu dnia cisza w brzuchu a w nocy się uaktywnia, ale większoć przesypiam.
Dzisiaj idziemy na wesele. Mam nadzieję dobrze się bawić. -
michaela wrote:O to same komplementy, fajne takie wyjście:)
Ja widze po sobie ostatnio wiele oznak starzenia się, ale no trudno żeby było inaczej, kiedyś człowieka musi dopaść
U mnie dziwnie - w ciągu dnia cisza w brzuchu a w nocy się uaktywnia, ale większoć przesypiam.
Dzisiaj idziemy na wesele. Mam nadzieję dobrze się bawić.
U mnie też tak było, teraz to wystarczy że na chwilę usiądę i czuć
A wczoraj skoro mamusia nie tańczyła to mały dawał wygibasy Czuć było gdzie rączka a gdzie nóżka c:D takie to śmieszne
odmłodzili mnie o 7 latmichaela lubi tę wiadomość
-
Bylo swietnie na koncercie naorawde!! Szalałam jak glupia, Rihanna slicznie wygladala, dala niezle popisy i wokalnie tez dawala rade jak ja zobaczylam tak z bliska, to piszczalam "jeju jaka sliczna!!!" Naprawde nigdy nie bylam jakas fanka jej urody, ale na zywo mnie zatkało supporty tez dawaly rade, mimo ze nie znalam zadnego kawalka jakiegos Big Seana to mozna bylo przy nim pobausowac mega po prostu, mialysmy swietne miejsca, nawet duchota nie przeszkadzala, bo i tak atmosfera byla bardzooo goraca i Synek spisywal sie wzorowo, nie kopal, nic nie bolalo, wiec chyba tez mu sie podobalo, odzywal sie dopiero w domu juz w lozku
Meg jak Twoje wrazenia??
Taaa na tym forum cakiiem znow sie pokielbasilo.
agusza pribowalas migdaly na zgage??michaela lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm