Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wianna, zazdroszczę. Naprawdę. Ja Rihanne uwielbiam. Też nie uważam, tak patrząc w tv na nią, że jest mega piękna. Ale właśnie słyszałam że na żywo jest mega aaa.
Ja bym poszła też na Beyonce. Czemu w Krk będzie jakiś Bieber Sriber a nie właśnie jakaś taka gwiazda
-
Beyonce tez bym zaliczyla i Justina tez ale Timberlakea i Shakireeee, wiec cala plejada gwiazd do zdobycia, ale chyba poki co nic sie nie zapowiada grubszego poki co w warszawie nawet, przynjamniej nie slyszalam, ale jakby cos juz tu bylo, to zapraszam do siebieIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Ja mam chęci iść na Neonówkę 22 października w Zamościu. Mój ma obawy, że duży brzuch i czy nie będzie ciężko i czy przede wszsytkim ludzie mnie nie stratują. Jak byliśmy na Zomjskiej Nocy Kabaretowej 10 marca to faktycznie przez same drzwi ciężko było wejść a toaleta to w ogóle....
-
Shantelle wrote:Laseczki, czy te skurcze, które zwiastują trening macicy. To takie prądy? Bolesne. Bo mnie co jakiś czas przeszywa krótki, ale intensywny... Impuls?? Tak aż pierś zatyka. I nie wiem, czy to to czy więzadła czy coś..Tysia
-
Ratunku i na pomoc. Kto coś wie o inhalatorach?
Ja już sporo poczytałam. Wiem że ważna jest wielkość cząsteczek - w zależności od tego jak są duże docierają do górnych lub dolnych dróg oddechowych - ale czy ważna jest możliwość regulacji? Czy brać taki który może po prostu dotrzeć najdalej? Czy może taki z możliwością regulacji wielkości cząsteczek po przez odpowiednie nakładki?
"Czas nebulizacji – i tu trzeba znaleźć kompromis, bo z jednej strony krótszy czas zabiegu jest łatwiejszy do zniesienia, ale z drugiej dla małych dzieci zalecane jest wolniejsze tempo inhalacji. Dobrym rozwiązaniem może być inhalator z zaworem umożliwiającym regulację tempa zabiegu."
Wiem już że trzeba wziąć tłokowy, bo inne nie każdy lek są w stanie podać, albo leki je zniszczą, Że pomysł ze smoczkiemjest totalnie hybiony bo dzieciom włacza się odruch ssania i zamiast do przewodu oddechowego trafia większość do przewodu pokarmowego i do oczu, co mocno podrażnia.
Czas pracy ciągły nie jest tak dla mnie ważny
Głośność- u nas jednak musi być cichy
Przebrnąć przez te wszystkie modele to prawie nie możliwe:/ Fajne są te w kształcie zwierzątek, i podobno zlę nie są, najbardziej te dwa póki co wpadły w oko ( nie wizulanie ale przez funkcje) ale moze to zly trop, moze trzeba szukac miedzy radycyjnie wyglądającymi...
http://archiwum.allegro.pl/oferta/inhalator-nebulizator-rossmax-ni60-piesek-dzieci-i5477163712.html
http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-med2000-speedymed-cx2-dziec-i6084958880.html?reco_id=81c5aea0-5c6f-11e6-ad1d-56847afe9799&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Reco&bi_c=Product&bi_term=Dla+Dzieci-11763_Zdrowie+i+higiena-17285_Urządzenia+medyczne-17298_Inhalatory,+nebulizatory-99417
Może ktoś jednak potrafi oś doradzic? -
Nie wolno ranigastu zabronione przez lekarza siostra w tamtym roku była w ciąży zabronił, za to przepisał agastin ale mogą siostrę baaaardzo meczyla i lepiej żebyś zgłosiła to lekarzowi, bo ja brałam a tu w necie pisze ze no q razie konieczności.... I daje z soda która też nie pomagaJej