Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!
Ale dawno mnie tutaj nie było!
Ja jeszcze pracuję póki co. Mam w planach przepracować do końca września - zobaczymy jak to wyjdzie.
Ostatnio pisałam że nic nie mam z wyprawki. W tym tygodniu poszłam na całość a mianowicie zakupiłam
1. wózek Adamex Barletta Granatowy z białoczarną kratką - używany ale w idealnym normalnie stanie
2. Przystawkę do łóżeczka - na razie nie kupuję większego łóżeczka bo nie zmieści się w sypialni. Potem będziemy musieli przenieść szkraba do jego pokoju:)
3. fotelik maxi cosi cabriofix z bazą two way - też używka ale stan jak nowy
4. zaszalałam w hm - kupiłam głównie bodziaki
5. otulacz, rożki 2 szt, pieluszki z motherhood
6. laktator elektryczny z lovi
No, chyba na razie tyle.
Moja Hania dziś miała czkawkę! trwało to chyba z 10 min. Bidulka moja.
Pozdrawiam was w ten gorący dzień!
Nasca lubi tę wiadomość
-
Ja dziś rano miałam przykry epizod przy podcieraniu się, mianowicie na papierze zostalo mnostwo sluzu a w tym taki brązowy ;/ wystraszyłam sie na maksa, ale to plamienie juz sie nie powtorzylo w ciagu dnia. Teraz zupelnie wszystko wrocilo do normy. Wczoraj jak głupia wzięłam się za pakowanie ciuszków dla dzidzi, butów i innych rzeczy które przez kolejne trzy tygodnie nie beda nam juz potrzebne. W miedzyczasie zrobilam pranie. Zmeczylam sie nieziemsko no ale jak to ja - MUSIALAM. Zaczely mnie bolec plecy wiec sie polozylam no i juz nic wiecej nie tknelam, zjadlam kolacje w lozku i poszlam spac, a rano taka niemila sprawa ;/ Teraz czuje sie dobrze, mam nadzieje ze to tylko z przemeczenia. W srode usg polowkowe w szpitalu wiec powiem im o wszystkim, moze doprosze sie zeby ktos mi tam zajrzał.
Dziecko moje kopie od rana wiec chyba ma sie dobrze, oby wczoraj nawet bawiło sie z tatusiem w 'puk puk kto tam' -
Izieth wrote:Ja wybieram szkołę rodzenia i chcę chodzić do dwóch
Też się wybieracie?Izieth lubi tę wiadomość
-
Wow Irmielin, ale zakupy zrobiłaś, szał
Ja na razie zaszalałam z ciuszkami, ale to tak dodatkowo, bo od dwóch osób mam dostać, więc na początku styknie aż nadto pewnie
Akcesoria pewnie jakoś we wrześniu będę ogarniać i mebelki... Ależ fajnieIrmelin lubi tę wiadomość
-
diana0501 wrote:Ja w miarę możliwości też, bo rodzę w szpitalu papieskim w Zamośćiu i tu na szkołę a mieszkam w Tomaszowie Lubelskim i tu do miejscowej też będę chodzić
No właśnie ja też mam jedną blisko, a drugą w szpitalu, w którym chcę rodzić
Irmelin, to faktycznie okazyjna cena
Część ciuszków dostanę od brata i jeszcze nic nie kupowałam. Tak ten czas leci, że zastanawiam się, czy zdążę wszystko ogarnąć do grudnia
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Riri mnie martwi to ze brzuch robi się spięty, boli, bolą lędźwie, aż chodzić nie mogę, puszcza i zaraz znowu. Tak kilka razy w ciągu dnia. Dół brzucha jest taki jakby ciężki i mam wrażenie jakby balon napełniony woda zaraz pęknie.
Iskiereczka lubi tę wiadomość