Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie jednorazowe sa w rossmanie podkady do przewijania i stosowac je bede na przewijaku na przescieradle, bo wiadomo, ze obsikac moze w trakcie przewijania czy przemywania sie zabrudzic do lozeczka raczej pod przescieradlo, co by sie nie zsuwalo w nocy, bo tez potencjaknie jest mniejsza szansa na zabrudzenie przesieradla ale nie wiem czy to nie pozniej zalozyc?? Sama nie wiem, dosiwadczone mamy odzywac sie w tej kwestiiIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Ja na materac miałam położony taki specjalny bawełniany podkład ochronny, na całą wielkość materaca, na to prześcieradło
Ochraniacz kupowałam w ikei ale dużo tego jest wszędzie, np. allegro
Nie wpadłabym na to żeby taki mały podkład kłaść do łóżeczka, bo to się zwija, przesuwa, szeleści tych używałam właśnie na przewijaku i kładłam na wierzch, na prześcieradło -
Ogłaszam oficjalnie, że u nas na 100% DZIEWCZYNKA
Dziś właśnie miałam połówkowe, mierzy 17cm (CRL) i waży 440g. Jesteśmy tacy szczęśliwi, wszystkie parametry prawidłowe, a ja tak chcialam mieć córeczkędiana0501, wianna, michaela, Izieth, Irmelin lubią tę wiadomość
-
Na pewno pod przescieradlo, ale zastanawiam sie czy jest sens od razu to robic do lozeczka czy wozka, raczej sie nie obsikuje dziecko na poczatku,chyba ze zle zalozymy pieluche wiec trudniej o takie zabrudzenia, a jednak to dodatkowa jakas warstwa sztuczna, hmmm, zycie zweryfikuje pewnieIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
ja takiego podkładu w ogole nie miałam dla dziecka i ani razu mi łóżeczka nie obsikało do wozka miałam i dalej mam taki podkład bo bedac na spacerze może dziecko zrobić kupke to łatwiej przebrać na takim podkładzie ale taki maluch raczej rzadko się zdarza żeby łóżko zasikałTysia
-
Mi siostra mowila, zeby juz je kupowac bo schodzi ich duzo, potem tez a one nie zawsze sa, przynajamniej kiedys tak bylo, ze jak wchodzila dk rossmana, to patrzyla czy sa, nawet ja jej kupowalam, jak bylam akurat i na przewijak koniecznie uzywacIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Ja jestem w Irlandii i tu wyłapałam w tesco, dunnes store i heatons no trochę wydałam ale były naprawdę nie drogie bo po 3 euro albo 5 euro. Fakt ze jak się wszystko policzyło to było dużo więcej tutaj są niektóre takie piękne ubranka szkoda ze większość na dziewczynki jakies leginsy sukieneczki tuniki itd.Tysia
-
aaa fakt, nie ma tu Cie bo ja w smyku podobne niektore ubranka kupowałam bo u nas chyba sie juz skonczyly wyprzedaze
a na dziewczece ubranka nawet nie patrze już z żalu, ze nie moge ich kupić
mam u siebie taki fajny sklepik, dziewczyna ma taki mini outlet hm, reserved, atmosphere itp i jak bylam u niej to powiedzialam jej, ze co bedzie widziala w tej hurtowni ciazowego w rozm. 36, to niech bierze, to kupie wszystko
i dawno mnie u niej nie bylo, bo urlopy i takie tam i teraz do niej wpadlam i ona mi wyciaga rzeczy ciazowe, a tam moje dzinsy rurki ciazowe ktore kupilam w hm! identyczne-takie same dziury itp za smieszna cene 60 zł! u niej 60 zł, bo ja dałam dwa razy wiecej ehhh zobaczcie ile taki hm musial na takich spodniach zarobic, skoro ta moja dziewczyna i jej hurtownia tez przeciez musi zarobic, a cene dwa razy niższą mają w głowie sie nie miesci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 15:29
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna ja czasami popatrze na te dziewczęce ciszki ale az mi serce ściska bo myslalam ze może drugie dzieciątko to dziewczynka ale niestety chłop nic nie zrobie najważniejsze żeby zdrowy był
a jeśli chodzi o ceny w sklepach i hurtowniach to niektóre sklepy maja ponad 100 procent przebicia . Ja raz byłam z przyjaciółką bo sklep otworzyła w hurtowni w warszawie i Krakowie to spodnie jeansowe były po 10, 11 zl a w sklepie takie same 100 zl albo 120 swetry takie ładne też po 8 zl albo po 10 zl a w sklepie 100 zl różnica jest kolosalna
Ona akurat spodnie kupowała za 10 zł i sprzedawała po 60 zl, 70 zależy jakie ale takie same w innych sklepach były po 100 złTysia -
Właśnie wróciliśmy ze szpitala gdzie dowiedziałam sie że będę miała małego cudownego pięknego SYNKA! Tatuś dumny, cały czas powtarza "wiedziałem co robię" ja tez cały czas mówiłam ze chłopak chłopak ale dopiero teraz do mnie dotarło ze serio będę miała synusia mała dorodna fujarka widoczna na środku ekranu nie pozostawiła watpliwości wszystkie parametry ok, dzidziuś zdrowy i ma nosek po mamusi :p
diana0501, Izieth, kalina123, Irmelin lubią tę wiadomość