Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam wszystkie nowe grudnióweczki!!
ja wczoraj przeżyłam chwile grozy, bo zaczęłam delikatnie plamić. A w zasadzie zaobserwowałam śluz z niteczkami krwi. Póki co jest ok, nic się nie dzieje. Jutro wizyta u nowej pani gin. Wyczekuję
[/url]
Mama wspaniałego pięciolatka.
Starania o rodzeństwo od stycznia 2015.
„Jeśli czegoś bardzo pragniesz wszechświat będzie ci sprzyjał”
-
Martek pewnie da Ci duphaston albo lutkę, ja biorę to i to.
Raz miałam plamienie, delikatną nitkę ale lekarz stwierdził, że po poronieniu da mi od razu dupka i lutkę i tak w zasadzie dmucha na zimne. I wszystko jest ok u mnie teraz jak biore leki.
A słyszałyście już serducho? U mnei było widać jak bije ale lekarz stwierdził że nie będziemy słuchac bo za dużo energii i jest za wcześnie jeszcze, może miał racje, żeby maluchowi nie zaszkodzić
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualnyWitam Was Dziewczyny po weekendzie
Dziś muszę iść do mojej gin ponieważ odebrałam wyniki i mam podwyższone igm i igg cytomegalii. Jutro chcę badania powtórzyć, ale pójdę pokazać je i się dopytać co dalej.
Trochę się martwię
Wiecie coś na ten temat? Czy któraś z Was też miała podwyższone?
Dzięki za jakieś informację -
Witajcie,
Bardzo Was proszę o interpretację wyników testów ciążowych, robionych dzień po dniu. Niebardzo wierzę w to, co widzę. Już raz zaszłam w ciążę, której testy nie wykryły, dopiero beta pokazała 7, niestety następnego dnia wynosiła juz 4, także ciąża się nie utrzymała.
Ten z dziś 27dc, 11dpo
http://obrazki.elektroda.pl/2887425600_1460967655.jpeg
I wcześniejsze
http://obrazki.elektroda.pl/9382743900_1460967499.jpeg
Co myślicie? Dołączę do Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 11:56
-
nick nieaktualny
-
Krychulec jakie masz wartości a jakie są normy? Bardzo podwyższone czy na granicy jako wątpliwe? Dobrze robisz powtarzając bo może to zwykły błąd labu, zresztą zawsze trzeba powtórzyć jak wychodzi coś nie tak
Cytomegalia to nie za fajna w ciąży, zwłaszcza gdy igm jest nie takie bo to świadczy o świeżym zakażeniu, igg świadczy o tym że przebyłaś kiedyś i masz przeciwciała
Ale jak są nieznacznie podwyższone to spokojnie idź do gina i powtórz trzymam kciuki
Ja dziś swoje odbieram, też się stresuję
Właśnie najbardziej cytomegalią i toxo
Niby pół roku temu robiłam i było ok, ale te świeże zakażenia to zawsze niewiadoma -
MartaAnna wrote:Witajcie,
Bardzo Wasmproszę o interpretację wyników testów ciążowych, robionych dzień po dniu. Niebardzo wierzę w to, co widzę. Już raz zaszłam w ciążę, której testy nie wykryły, dopiero beta pokazała 7, niestety następnego dnia wynosiła juz 4, także ciąża się nie utrzymała.
Ten z dziś 27dc, 11dpo
http://obrazki.elektroda.pl/2887425600_1460967655.jpeg
I wcześniejsze
http://obrazki.elektroda.pl/9382743900_1460967499.jpeg
Co myślicie? Dołączę do Was?Tysia -
Edziuuuuuuuunia wrote:Martek pewnie da Ci duphaston albo lutkę, ja biorę to i to.
Raz miałam plamienie, delikatną nitkę ale lekarz stwierdził, że po poronieniu da mi od razu dupka i lutkę i tak w zasadzie dmucha na zimne. I wszystko jest ok u mnie teraz jak biore leki.
A słyszałyście już serducho? U mnei było widać jak bije ale lekarz stwierdził że nie będziemy słuchac bo za dużo energii i jest za wcześnie jeszcze, może miał racje, żeby maluchowi nie zaszkodzić
Własnie biorę już lutkę, poza tym z wyników wychodzi, że progesteron spada... Jutro idę na wizytę do nowej gin to może mi zwiększy dawkę...
Czy jak się ma plamienia to gin wypisuje L4?[/url]
-
cześć, a badała któraś z Was progesteron?
ja dziś zbadałam, wyszło 13,5 - zakres normy szeroki bardzo I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
nie wiem, czy to nie jest nisko
robiła któraś z Was?
a przy okazji robiłam betę
13.04 było 5100
dziś 22200 - więc już zaczyna zwalniać - 80% a nie ponad 100% jak dotąd, więc więcej nie będę badać -
Basia79 wrote:cześć, a badała któraś z Was progesteron?
ja dziś zbadałam, wyszło 13,5 - zakres normy szeroki bardzo I trymestr 2,8-147,3 ng/ml
nie wiem, czy to nie jest nisko
robiła któraś z Was?
a przy okazji robiłam betę
13.04 było 5100
dziś 22200 - więc już zaczyna zwalniać - 80% a nie ponad 100% jak dotąd, więc więcej nie będę badać
Ja badałam. Najpierw miałam 25 a po kilku dniach 18. Dlatego biorę luteinę 100 x2.[/url]
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja też mam zamiar urodzić kruszynke w grudniu w piątek robiłam betę 69,6 dziś 365,2 tak ze się ciesze ze tak pięknie rośnie!!! Również miałam plamienie i biorę luteine 2*2. 6.05 mam wizytę i nadzieje że zobaczę usłyszę serduszko czy waszym zdaniem przyrost jest dobry?