Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna 123 już dziewczyny pisały o karcie wcześniej... Ja nie mam jestem w 5 TC z moich obliczeń OM siostra moja miała założona jak pojawiło się bicie serca...30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Co do karty to ja mam mieć jutro zakładaną a z OM jestem w 7t4d.
Dziewczyny poradźcie: żołądek boli-myślałam że może z głodu więc idę i jem, 5 minut nie minie i znowu.... nie wymiotuję ani nic, dzisiaj czuję się ok ale ten żołądek.... Narzeczony radzi kropelki a nie wiem czy moźna? Jutro mam wizytę go zapytam ale pomóżcie !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to normalne, objawy czasem są, czasem nie ma, albo lżejsze nagle. Organizm się przyzwyczaja i są czasem lepsze dni, a czasem gorsze. Ja też tak miałam, że piąty tydzień cały objawy na maksa, szósty zaczęły spadać - pod koniec tyg zupełny spokój, a teraz zaczął się 7 tydz i tak czasem się włączają na chwile
-
a tak wogóle, to dziwi mnie fakt, że ze wszystkich dolegliwości ciążowych nie mam tylko senności, a w pierwszej ciąży odwrotnie - tylko senność była.
wręcz przeciwnie, śpię mniej niż przed ciążą, ale to może z emocjiEdziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Martek32 wrote:Własnie biorę już lutkę, poza tym z wyników wychodzi, że progesteron spada... Jutro idę na wizytę do nowej gin to może mi zwiększy dawkę...
Czy jak się ma plamienia to gin wypisuje L4?
Mi wypisał bez problemu, kazał mi miesiąc odpocząć. Pewnie też ze względu na wcześniejsze poronienie.
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
anna123 wrote:Czesc dziewczyny. Od ktorego tygodnia mialyscie zalozona karte ciazy ?
U mnie założył w 6 a dokładniej był to 5 tydz + 1 dzień
04.12.2015 [*] 7tc
-
Basia79 wrote:a tak wogóle, to dziwi mnie fakt, że ze wszystkich dolegliwości ciążowych nie mam tylko senności, a w pierwszej ciąży odwrotnie - tylko senność była.
wręcz przeciwnie, śpię mniej niż przed ciążą, ale to może z emocji
A u mnie dziś potworne gazy! masakra! A tak to zero objawów, do ciężkich i bolących piersi juz się przyzwyczaiłam a węch mniej wyostrzony niż w zeszłym tyg
04.12.2015 [*] 7tc
-
Hejka
Ja nie mam jakiś strasznych objawów, piersi to piersi natomiast ogólnie jest fajnie, natomiast z sennością też dramatu nie ma chociaż... Wcześnie kładę się spać i zasypiam, więc może jest coś na rzeczy
Miłego dniaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!! Ja też się mecze z wzięciem i gazami brzuch mi wysadzilo ale najbardziej na wieczór tak się mi dzieje wogole czuje się jakoś nie swojo jeszcze pojawiły się jakby zakwasy na pośladkach a nie wiem po czym pierwsza ciąża była bezoobiawowa tylko spałam na okrągło a teraz swędzenie bol piersi ciągnie w podbrzuszu czuje się taka bez życia normalnie wszystkie siły ze mnie splynely
-
hej Dziewczyny
nieśmiało się przyłączam, głównie dlatego ze jeszcze chyba do mnie nie dociera fakt ze jestem w ciazy!
intensywnie tu dyskutujecie, w kilka dni naprodukowane prawie 30 stron forum!
gratuluje wszystkim i mam nadzieję że będę mogła do samego grudnia tu z Wami siedzieć