Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Riri, jeśli nie chcesz teściowej urazic, Niech Twój mąż jej to powie.. Ale w co ubrać swoją Dzidzie decydować i tak będziesz Ty
Siwa niestety biznes to biznes i nikt nie liczy się z nikim tylko dba o własne pieniądze i tyłek mój mąż juz tyle razy dostał po tyłku w różnych firmach, że nic chyba mnie juz nie zdziwi...
Nasca tez przymierzam się do pralki, masz coś na oku? Coś z polecenia? Zupełnie się na tym nie znam. Zastanawiam się nad Eco bubble, ale czy to rzeczywiście takie super to nie wiem nie znam nikogo kto by taka pralkę miał
Diana prawniczka, dobrze mieć znajomości
Ja też nie wiem czy po macierzyńskim chce wracać do tej samej pracy, w sensie szkoły...tracę trochę czasu na dojazdy,a gdy będzie Dzidzius, to każda godzina na wagę złota z jednej strony chciałoby się gdzieś bliżej, ale tam zostawiać Wszystko... Znajomych z pracy... Cały swój dorobek no i w nowej szkole zaczynać wszystko od nowa. Ehhh
.dobrze, że jeszcze trochę czasuSiwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
A ze wyplate nazywa sie premia, to jak bedzie mial kaprys to nie da" premii". I wszystko bedzie zgodnie z umowa wczesniej podpisana, i tu najgorzej wlasnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 15:39
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
No tak z rodziną to najlepiej na zdjęciu... te oczekiwania grymasy pomysły na uszczęsliwianie innych... My dzisiaj się ciut spielismy właśnie przez to. Jak się chwilę zastanowić to jest jedyny powód spiec między nami. Ostatnio rodzina stwierdziła że się odcinamy bo nie biegamy na każdą imprezę która organizują średnio dwa razy w miesiącu. Dzisiaj urodziny kuzynów Małej A ona wczoraj cały dzień przespała z temperaturą. Dopiero wieczorem wstała na chwilę położyła się spac i rano już jest lepsza ale ja nie chciałam jej brać nigdzie bo niepewna, bo może zaraża...Ale nie.. chodźmy. Bo znowu będzie trzeba odmawiać a i tak już na nas krzywo patrzą... Czy ja jestem nienormalna?
Nie chcesz tych ubranek to nie bierz. Powiedz ze wiesz że to nie ekonomiczne nie praktyczne ale zależy Ci i już. Mnie zarzucono ubraniami i trafiała mnie bo nie wiedzialam gdzie to upchnąć, nie podobały mi się itd. -
Święte słowa Michaela. U nas afera do tej pory, w sensie siostra mojego jest na mnie obrażona bo jej nie złożyłam życzeń na imieniny. Kuffa, jak mój wysyła sms to nie znaczy że od nas? bez jaj....i z mamusią się na mnie sfochowały. Mamusia już gada, bo wie że w grudniu miała by słabo ze mną hue hue.
A siostra zobaczymy ja się zachowa teraz. W połowie września mam urodziny, ciekawe zresztą na niej mnie nie zależy
-
Dziewczyny nie odzywałam się tyle czasu, ale pakowanie wszystkich gratów to było jakieś szaleństwo. Taka byłam zmęczona że nie wiedziałam jak się nazywam, aż w pewnym momencie zaczełam się bać żeby to sie jakos na dzidzi nie odbiło, ale na szczeście wszystko jest ok od wczoraj już w Polsce, póki co jesteśmy u mojej mamy, bo nasze mieszkanie puste, nie mamy na czym spać, czekamy aż wszystkie nasze rzeczy przyjadą z Anglii, powinny byc do wtorku poza tym już dziś poczyniliśmy pierwsze zakupy - lodówka i pralka. Oczywiście bez jakiegoś szaleństwa, bo staramy sie oszczednie działać, a teraz zacznie się kupowanie łożeczka, bujaczka itp. więc hajs potrzebny na stronie media expert jest promocja i jak się zrobi zakupy za powyżej 1000zl to 5% rabatu, a powyżej 2500zl to 10% rabatu mama moja zafundowała sobie robota kuchennego i tym sposobem przekroczylismy kwote 2,5tys i mielismy znizke ponad 300zl wiec super
Lece odpoczywac bo poki co ciagle w biegu, a jak przyjada meble i wszystko to znowu sie zacznie rozpakowywanie hehe -
aha, oczywiście nadrobiłam wszystkir wpisy i widziałam wzmianke o grupie na fb, chetnie się dodam tylko nie umiem wyszukać pomocy!
-
Siwa za takie coś macie prawo do odszkodowania . O takich zmianach jak sprzedaż działu były szef jest zobowiązany do informacji publicznej swoich pracowników. Nie dotrzymanie takich zobowiązań skutkuje wypłaty w postaci odszkodowania.
Mam podejrzenie że mój pies może mieć robale. Non stop się liże po pupce i jutro lecę z nią do weterynarza. Zła jestem na teściową bo daje mojemu surowe kości z mięsem a to może byc wynik robaki. A przez to mam wrażenie że mnie chyba też dopadło:( czytałam że nic profilaktycznie ciezarnym nie można podać jedynie pestki dyni. Albo sobie wkręciłam . Sama już nie wiem ale po pestki pójdę jutro . Tak na wszelki wypadekSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki czy u Was tez taka piękna aura za oknem? Aż sie zastanawiam na co ta pogoda da mi energię heh. Poki co pije pyszna kawkę w łożku i nabieram weny. Pokój juz maz pomalował na jasny kolor i bedzie przynajmniej widno. Teraz czekamy na mebelki bo zamówiliśmy na wymiar. Nie wiem czy błędu na ńie zrobiłam bo nie zamówiłam przewijaka. Planuje kupić podkładkę do przewijania i kłaść ja na komodzie czy łożku wiec zobaczymy. Chciałam zrobić tzw.oszczednosc i miejsca i kasy ale czy mi to na zdrowie wyjdzie ? Co do ciuszków mam cześć kupionych przez siebie i cześć dostałam, ale zrobiłam ostra selekcje co mi sie nie podobało wywiozłam na strych do rodziców może sie komuś kiedyś przydadzą. Co do pracy witam w klubie te które tez beda szukac nowego wyzwania jak zmiany to zmiany oby tylko na lepsze. Jesteście na fejsie ? Wpisuje ta grupę i nie wyszukuje ,, grudniowki pierwszych objawów 2016" może cos źle robię .
-
Hej
Dodałam dwie dziewczyny do grupy Kolia i kto jeszcze ?
U nas też szaro za oknem, ble. Bez sensu, nie lubię.
Kolia ja będę miała tylko taki przewijak zakładany na łóżeczko. Nie mamy miejsca mebelki dla małego musimy sobie dać radę, ale damy ludzie mają gorsze warunki i żyją
Milmarta fajny brzusio. Też sobie dziś zrobię takie foto
-
Milmarta - ładny brzusio
Diana - fajnie mieć na forum prawnika, jakby co
Zastanawiałam się nad przewijakiem, ale chyba też kupię tylko taką podkładkę na komodę, nie zajmie tyle miejsca.
Zrobiłam w piątek krzywą cukrową, miałam wciśniętą cytrynkę i smak całkiem w porządku, nawet dobre było Z wynikami już gorzej:
- na czczo: 81,
- po 1 godz: 163,4
- po 2 godz: 154
Po 2 godz. za dużo Trochę mnie to dołuje, muszę nauczyć się diety i pilnować godzin posiłku Na razie nie jest lekko, bo nie wiem co i jak...
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Shantelle wrote:Hej
Dodałam dwie dziewczyny do grupy Kolia i kto jeszcze ?
U nas też szaro za oknem, ble. Bez sensu, nie lubię.
Kolia ja będę miała tylko taki przewijak zakładany na łóżeczko. Nie mamy miejsca mebelki dla małego musimy sobie dać radę, ale damy ludzie mają gorsze warunki i żyją
Milmarta fajny brzusio. Też sobie dziś zrobię takie foto
U nas dzisiaj leje, wybieramy się do lekarza żeby mała osluchał,po tej sobocie którą cała przespała z 37.4 jakoś nie dowierzam i wolę dmuchać na zimne zanim puszczę ją do przedszkola. A przy okazji rzuci okiem na ustawienie kostek czy to w normie czy jakieś wkładki ortopedyczne trzeba zafundować.
Sprawdziliśmy chiński horoskop zainspirowani przez koleżankę, która sprowadziła nas na ziemię mówiąc: "A czego się spodziewaliście - dziecko urodzone w roku konia w znaku węża to proste że energii ma za dwóch".
Kalina będzie też z "podwójnym doładowaniem" Rok Małpy i znak Małpy- podwójna rewolucja, no jeśli takie rzeczy się sprawdzają to wesoło będzie, nie ma co... a my tacy spokojni stonowani introwertyczni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 08:59