Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Campari ja początkowo na ostatnią kolację o 22,00 miałam jeść kanapkę jedną kromkę w wędliną drobiową i warzywem, dopiero jak zaczął mi rosnąć cukier to przeszłam na sałatki. A co Tobie kazał lekarz jeść o 22.00, nie dali Ci rozpiski z dietą? Tak, mam tylko na noc insulinę, bo właśnie rano miałam wysoki i kombinacje z dietą przestały przynosić efekty. Też się bałam, ale teraz wiem, że lepsza insulina niż cukier.
Sam jogurt czy kefir to nie bardzo, ja bym go jadła jako przekąskę albo na podwieczorek np. z płatkami górskimi plus jakieś warzywo.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Campari, Izieth - spokojnie przede wszystkim.
Żeby na czczo było lepiej, to ja polecam jeść od około 16 godziny chude rzeczy, jak najbardziej unikać tłuszczu bo wtedy wywala w nocy i rano.
I nie bójcie się insuliny na noc bo ona nie działa gwałtownie tylko bardzo bardzo powoli więc niedocukrzenia się mega rzadko zdarzają przy tego rodzaju insulinie.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
jagooo90 wrote:W sensie noworodka. A dla czego to nie mam pojęcia,gdzieś wyczytalam;)
Suszarki też mają programy ubranek dziecicych i chroniące przed mięciem się, więc może to rozwiązanie tego problemu?
Tak czy siak, u nas najbardziej chodziło o nasze dorosłe i mniej dorosłe 3 latkowe ubrania, pościele i ręczniki Pierwsze wrazenia - ekstra, wszystko jest o wiele bardziej miękkie i zwłaszcza koralowy sweter zgubił "szarość", a już myślałam że pójdzie do kosza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:46
-
Widzisz Agusza jakich ja mam "fajnych diabetologów i dietetyczkę" - mi własnie diabetolog i dietetyczka kazali zrezygnować z węglowodanów na ostatnią kolację, bo miałam cukry na czczo 98/102 itd.
Dało to efekty, więc póki co się trzymam swojej dietki. Od 4 tygodni jestem na insulinie cały czas tylko 3 jednostki.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
A więc. Sala zarezerwowana, 1000 zł wpłacony. Za trzy miesiące kolejny 1000 zł. Także oficjalna data 08.7.2017 rok
Do Kościoła dzwoniłam, terminy, wolne i od razu usłyszałam o kaucji 300 zł na ozdobę Kościoła... Ale to we środę pojedziemy.
Także zaczynam odkładać na wesele hueee he.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 17:35
Izieth, diana0501, Nasca, Siwa1001, wianna lubią tę wiadomość
-
Shantelle wrote:A więc. Sala zarezerwowana, 1000 zł wpłacony. Za trzy miesiące kolejny 1000 zł. Także oficjalna data 08.7.2017 rok
Do Kościoła dzwoniłam, terminy, wolne i od razu usłyszałam o kaucji 300 zł na ozdobę Kościoła... Ale to we środę pojedziemy.
Także zaczynam odkładać na wesele hueee he.
I u nas za salę to oprócz tego 1000 baba chce 80% wartości przed weselem, pozostałe 20% po. -
Shantelle wrote:O Campari super, dziękuję !
Właśnie muszę ogarnąć to tak, aby weekend zrobić i tyle. Rozumiem że mogę je zrobić teraz, jak jestem ciąży a nie przed ślubem jak już dziecko będzie?