Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle mi tak wchodzą kinderki mojemu 5 latkowi wszystkie wyjadłam i muszę jutro odkupić bo już się darł
dzisiaj przyszedł ze szkoły a ma jednego Polaka w klasie tylko i mowi do mnie tak : mami wiesz co mnie Krystian( kolega ze szkoły) dzisiaj nauczył .. ja mowie do nie go co ? myslalam ze może cos po angielsku a ten do mnie : KURWA MAĆShantelle, Siwa1001, Nasca lubią tę wiadomość
Tysia -
Tysia :) wrote:Dziewczyny a macie jakieś upatrzone karuzele na łóżeczko ? W ogóle myślałyście o tym czy nie ? Czy w ogole nie macie zamiaru kupować ?
Karuzela to fjna spawa my dla noworodka sami zrobilismy czarno białe zwierzątka a jak zaczęła kolor widziec to opiero z fishera dostała po kuznce itotalnie jej się podobała -
My księdza po kolędzie unikaliśmy przez te 3 lata co mieszkaliśmy bez ślubu żeby nas nie wygnał jak przyjdziemy po zapowiedzi
A w Biblii nie ma nigdzie zapisanego że przed ślubem i to tylko kościelnym nie wolno mieszkać, współżyć( wg jakiegoś mądrego biskupa cudzołóstwo jest grzechem ale nie współżycie z ukochana osobą kiedy się jest zaręczonym).
Ostatnio obiło mi się o uszy , że jeśli mamy tylko cywilny a nie planujemy kościelnego to ksiądz ochrzci nam tylko 1 dziecko. A że tak jak my najpierw chrzciny potem kościelny to ksiądz nie zrobi nam wyrzutów bo zarobi podwójnie Dla mnie to jest żałosne że szukają tylko gdzie by tu kasę wyciągnąć. -
Zjadłam piętro ptasie gowno, brawo. Jezu, nie mogłam się oprzeć...
A on koniach nie mówcie nawet, mnie to trzepie jak to widzę.
Mojej koleżanki ze studiów mąż jeździ tymi bryczkami...ona mi nawet opowiadała, że Viva! Walczy o te konie ale to tak pięknie nie jest, bo ponoć ta fundacja potem nie ma na utrzymanie tych koni.
Ile w tym prawdy nie wiem.... Ale te dorożki to porażka.
Ale zaczęło się Na Wspólnej a potem Druga Szansa więc kozak
-
Michaela ja właśnie ta karuzele zamówiłam sobie juz teraz bo wysyłam paczkę z Polski do Irlandii z potrzebnymi rzeczami wiec juz zakupiłam . Mi bardziej nie chodzi o to ze dziecko zauważa te kolorowe zabawki tylko nawet o ta melodie przy której noworodek lubi zasypiaćTysia
-
Dla mnie ona zlekceważyła całą sytuację i broni gościa który nawet nie jest ojcem małego. Poza tym on ma 20 lat ona nawet nie wiem(nie zdążyłam na początek) i ma 3 letnie dziecko z innym i niby walczy o małą? Niby jak? Bez pracy i własnego dachu nad głową? Żaden sąd nie da jej dziecka mimo że kierują się zasadą że dziecko przy matce