X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Grudniówki z pierwszych objawów :)
Odpowiedz

Grudniówki z pierwszych objawów :)

Oceń ten wątek:
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosze jak mi smakuje ptasie mleczko, nie mogę przestać jeść hehe

jagooo90 lubi tę wiadomość

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • Campari Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia!! No coś Ty, jaka antykoncepcja ;-) chyba naturalna ;-)

r9bzabd.png
  • Tysia :) Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shantelle mi tak wchodzą kinderki :D mojemu 5 latkowi wszystkie wyjadłam :( i muszę jutro odkupić bo już się darł :)

dzisiaj przyszedł ze szkoły a ma jednego Polaka w klasie tylko i mowi do mnie tak : mami wiesz co mnie Krystian( kolega ze szkoły) dzisiaj nauczył .. ja mowie do nie go co ? myslalam ze może cos po angielsku a ten do mnie : KURWA MAĆ :D

Shantelle, Siwa1001, Nasca lubią tę wiadomość

Tysia :) eiktflw12fwpveux.png

Wysłany: 5 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Campari wrote:
    Tysia!! No coś Ty, jaka antykoncepcja ;-) chyba naturalna ;-)
    Ups sorki zapomniałam ze nie wolno haha :D u nas raz ksiądz mowil ze przed ślubem nie wolno się całować :D

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Tysia padłam, dzieci miażdżą haha.
    No to jak ksiądz zabrania się całować, to padnie jak mnie z brzuchem zobaczy :D

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png

Wysłany: 5 września 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciekawa jestem co następnym razem przyniesie :D
    bo niby całowanie wzmaga podniecenie czy jakoś tak on to tłumaczył haha :D a podniecenie przed ślubem jest grzechem :D

• michaela Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia :) wrote:
    Dziewczyny a macie jakieś upatrzone karuzele na łóżeczko ? W ogóle myślałyście o tym czy nie ? Czy w ogole nie macie zamiaru kupować ?

Karuzela to fjna spawa my dla noworodka sami zrobilismy czarno białe zwierzątka a jak zaczęła kolor widziec to opiero z fishera dostała po kuznce itotalnie jej się podobała

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• diana0501 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My księdza po kolędzie unikaliśmy przez te 3 lata co mieszkaliśmy bez ślubu żeby nas nie wygnał jak przyjdziemy po zapowiedzi :D

A w Biblii nie ma nigdzie zapisanego że przed ślubem i to tylko kościelnym nie wolno mieszkać, współżyć( wg jakiegoś mądrego biskupa cudzołóstwo jest grzechem ale nie współżycie z ukochana osobą kiedy się jest zaręczonym).

Ostatnio obiło mi się o uszy , że jeśli mamy tylko cywilny a nie planujemy kościelnego to ksiądz ochrzci nam tylko 1 dziecko. A że tak jak my najpierw chrzciny potem kościelny to ksiądz nie zrobi nam wyrzutów bo zarobi podwójnie :D Dla mnie to jest żałosne że szukają tylko gdzie by tu kasę wyciągnąć.

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o karuzelę to kupimy jak mały podrośnie i zacznie się nim interesować, podobnie z baldachimem-na lato kiedy zacznie się komarowy sezon. Teraz dla noworodka to bezsensu

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włączcie TVN albo za 10 min TTV

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yyy to może ja o innej karuzeli myślę? Bo dla małej to si zaczęło sprawzać jak miała ledwo kilka miesięcy. a wczensiej tylko cichutkie odłosy lasu puszczaliśmy
    i-fischer-price-karuzela-rainforest-k3799.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 20:09

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Siwa1001 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam, masakra tych "górali" bym zaprzęgła zamiast tych koni.

Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sami w ubiegłym roku w Zakopanem cały pobyt pieszo, ani razu auta nie użyliśmy czy jazdy konnej. Te konie ledwo stały na nogach.

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
  • Shantelle Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam piętro ptasie gowno, brawo. Jezu, nie mogłam się oprzeć...

A on koniach nie mówcie nawet, mnie to trzepie jak to widzę.
    Mojej koleżanki ze studiów mąż jeździ tymi bryczkami...ona mi nawet opowiadała, że Viva! Walczy o te konie ale to tak pięknie nie jest, bo ponoć ta fundacja potem nie ma na utrzymanie tych koni.
    Ile w tym prawdy nie wiem.... Ale te dorożki to porażka.
    Ale zaczęło się Na Wspólnej a potem Druga Szansa więc kozak :D

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png
  • diana0501 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pazery , 5tys dziennie zarabiają, 72 tys /mc i nie dbać o konia???

3jgxvfxmdt0xa9ha.png

Wysłany: 5 września 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela ja właśnie ta karuzele zamówiłam sobie juz teraz bo wysyłam paczkę z Polski do Irlandii z potrzebnymi rzeczami wiec juz zakupiłam . Mi bardziej nie chodzi o to ze dziecko zauważa te kolorowe zabawki tylko nawet o ta melodie przy której noworodek lubi zasypiać :)

Wysłany: 5 września 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzialyscie wcześniej na tvn uwaga o tym Fabianku 3 miesięcznym co został pobity :/ patologia i nic więcej

• Shantelle Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ta laska od maleństwa to widać że patologia. To jak się wyraża itd... No debil zwyczajny.

dqpr82c3ifg4d39u.png
    3jgx43r8ff2ms451.png

Wysłany: 5 września 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jej teksty mnie rozwaliły. . Nie wiem czego oni się do nas przysrali co nie ? Albo że jej chłopak złamał dziecku 3 miesięcznemu rękę podczas przebierania bodow i przez przypadek to było CO NIE :/

• diana0501 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie ona zlekceważyła całą sytuację i broni gościa który nawet nie jest ojcem małego. Poza tym on ma 20 lat ona nawet nie wiem(nie zdążyłam na początek) i ma 3 letnie dziecko z innym i niby walczy o małą? Niby jak? Bez pracy i własnego dachu nad głową? Żaden sąd nie da jej dziecka mimo że kierują się zasadą że dziecko przy matce

3jgxvfxmdt0xa9ha.png
‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ