Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milmarta najpierw jest dieta. U mnie kilka tygodni i z modyfikacjami, a że przestało mi to pomagać i rano wartości cukru na czczo miałam powyżej 90 to dostałam insulinę na noc.
Spokojnie nie masz się co bać, Tobie raczej to nie grozi przy takich wynikach. A ten ostatni wynik masz równo na granicy normy, ale jednak w normie.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
haha riri ja miałam na początku 24 grudzień ale się zmieniło na 22 grudzień ratuje mnie ta cesarka bo ma być tydzień szybciej wiec na pewno na swieta będę w domu bo nawet jakbym rodzila sn 22 grudnia to nie wiem czy na swieta bym się wyrobiła
mi w takim razie tez zostało 100 dni do spotkania z maleństwem ale leci czas kurczeJiji, michaela, Izieth lubią tę wiadomość
Tysia -
diana0501 wrote:Agusza mam do ciebie pytanie bo też masz pessar : Ciebie też boli i piecze w pochwie?
Diana, nie ja nic takiego nie czuję. W ogóle nie czuję nic a nic ze mam pessar. Ale ja od kiedy go mam to co drugi dzień biorę tabletkę dopochwową na noc. Tak profilaktycznie żeby właśnie nie złapać jakiejś infekcji. Lekarz mój tylko powiedział że jak coś takiego będę czuła to dzwonić i od razu wizyta bo zakażenia grzybicze są niebezpieczne dla maluszka. Może zadzwoń do swojego lekarza i powiedz mu o problemie? A dostałaś jakieś profilaktyczne leki dopochwowe? To co ja mam to się chyba nazywa nystatyna czy jakoś tak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 15:11
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
agusza wrote:Diana, nie ja nic takiego nie czuję. W ogóle nie czuję nic a nic ze mam pessar. Ale ja od kiedy go mam to co drugi dzień biorę tabletkę dopochwową na noc. Tak profilaktycznie żeby właśnie nie złapać jakiejś infekcji. Lekarz mój tylko powiedział że jak coś takiego będę czuła to dzwonić i od razu wizyta bo zakażenia grzybicze są niebezpieczne dla maluszka. Może zadzwoń do swojego lekarza i powiedz mu o problemie? A dostałaś jakieś profilaktyczne leki dopochwowe? To co ja mam to się chyba nazywa nystatyna czy jakoś tak..
-
Diana, luteina nie działa przeciwgrzybiczo więc lipa że nic Ci nie dali dzisiaj dopiero wtorek, więc ja bym zadzwoniła do ginekologa po poradę ale jak uważasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 16:07
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości